Informatii utile Constanta (10)
Raspunsuri - Pagina 19
Mokika spune:
Jojo-Miha - Multumesc pentru urare. Nastere usoara si tie! Si bebelusa sa fie sanatoasa, cuminte,etc .... La ce medic mergi? Ai discutat cu el despre nastere?

Ioana p76 - mult succes. Sa dea DD sa iasa bine. Sa ne tii la curent! O sa am nevoie de mai multe informatii de la tine caci am si eu 2 prietene care se chinuie si probabil ca vor ajunge si ele la FIV dar deocamdata fac tot ce le este in stare pana sa apeleze la varianta asta.
Ma alaturi si eu sustinatoarelor Mamacitei - multa sanatate, putere sa treceti peste aceste momente. Totul va fi bine!
Andicu - l-am vazut si eu pe bb. Este un scump... Cum doarme el ca un ingeras... Se vede ce mandru este tati! Ma bucur pentru voi, sunteti o familie minunata! Pupici.
crisis81 - nu dispera! Speranta moare ultima! Nu a fost sa fie! Sunt alaturi de tine si sunt convinsa ca pana la urma vei zambi de fericire!

Madaluta - cred ca ai dreptate... a trecut timpul si nu mi-a ramas in memorie decat ce a fost frumos! Locuiesc si eu putin mai jos de tine... prin Coiciu!

Pupici pentru toate fetele!
Monica
37+ Theodor
MM
madaluta spune:
mokika; wow..suntem vecine...de-abia astept sa ne cunoastem si sa ne plimbam impreuna cu copii pe-aici, caci nu am pe nimeni in cartier cu bb...
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
AngeliquedeS spune:
Buna fetelor,ma bucur ca avem vesti despre mamacita,am citit mesajul ei cu atata emotie! Micuta Anabela e oluptatoare si mamica ei o eroina.ma rog pentru amandoua sa se intremeze cat mai repede si mai bine!
Cristina,imi pare tare rau de vestea pe care ne-o dai.inteleg ce spui cu privire la sperantele pe care le-ai avut,cand spui ca esti convinsa ca nu se va intampla dar in sinea ta speri cu disperare si aproape CREZi ca s-a intamplat. Suntem alaturi de tine, alte cuvinte nu isi au rostul...
Mada, nu imi vine sa cred ce mare s-a facut Darius! parca numai cand am venit la tine la maternitate!
Ioana, Cornelia,tin pumnii pt FIV, de data asta va fi bine, sunt convinsa.
Lulu, Mokika, Jojo_Miha, galeria e in forta!!! 
Mav, multumim ca ne tii la curent cu tot, esti minunata! 
Eu am fost sunata azi de la cabinetul dnei Lutzescu sa mi se spuna ca maine sunt asteptata la control, abia astept! Totmaine seara am si programare la eco ¤D la dna Ciufu, am asa niste emotii sper sa fie totul bine!
Va pup, noapte buna!!
Pupici,
Angelique
21+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
jojo_miha spune:
Mamacita imi pare rau ca a trebuit s atreci prin toate astea,dar atata timp cat bebeita este bine totul e ok,va
si va doresc multa sanatate.
Madaluta voi face cezariana,initial doctora a zis ca la 37 saptamani ,acum a zis sa vedem ca ar fi mai bine sa fac la 38 ,dar sotul meu nu mai are rabdare.
Monica eu merg la d-na Daduianu,tu la ce doctor esti?Despre nastere nu am vorbit cu doctora,dar incepand de sambata (merg la control,noi mergem mai des )cred ca voi incepe sa o stresez ca am vazut atatea operatii de cezariana ca m-i s-a facut frica,desi sunt nevoita sa fac si nu as mai naste normal in veci
,dupa exeperienta traita.
Va
pe toate si va multumec pt urarai si de abea astept sa va anunt ca am venit acasa cu bebelusa mea .
Mihaela
31+
Theodora Natalya
mav spune:
Buna dimineata!
Kris
saru-mana! ...Fac si eu ce pot, in limita timpului disponibil....
Se pare ca voi nu prea intrati pe celalalt subiect de Cta, ca altfel ati fi aflat si voi ca ieri a nascut lulu!!!
(Kris, te rog sa modifici in listuta!
)
quote:
Originally posted by roxanaz
a nascut Alina! la 11.30 a venit pe lume Luca Gabriel, 3.600kg, scor apgar 9! bine ai venit pe lume!!!! refacere rapida draga noastra!!!

Bine ai venit pe lume, Luca Gabriel!!! Alina, sa va traiasca baietelul! Sa fie sanatos, iubit, norocos.... si asa cum va mai doriti voi! Laptic bun si refacere rapida!

O zi frumoasa tuturor!

Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
ina78 spune:
A nascut Alina!!!
Sa fiti sanatosi, sa vii cit mai curind cu poze. sa-l vedem si noi pe chirias.
Mihaela tu pina acum ai mes la Dr. Daduianu? Vrei sa nasti cu ea? Natural?
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
jojo_miha spune:
Ina78 sunt pacienta d-nei Daduianu de cand eram insarcinata in 2 luni jumate,si voi face cezariana la sfarsitul lui septembrie.
Alina felicitari!
Mihaela
32+
Theodora Natalya
ina78 spune:
Mai ai putin. sarcina usoara in continuare.
Ai avut probleme cu sarcina, sau pina sa ramii?
Ai avut o sarcina usoara? Cam de cite ori mergeai la control / luna?
Eu am fost la Dr. Daduianu si ma tenteaza sa merg al ea si pe perioada sarcinii (cind o fi cazul...
, insa in ultima vreme am citit lucruri nu tocmai incurajatoare. (nu vreau sa te sperii... birfe sint... mai ales de genul.. vecina mea, o prietena de-a mea... a facut ...)
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
Mokika spune:
Jojo miha - eu merg acum la dr. Raica Dan dupa o experienta neplacuta cu dr. Daduianu la inceputul sarcinii. Nu vreau sa-mi mai aduc aminte... Sa inteleg ca ai avut si tu experiente neplacute? Eu fiind mai noua pe aici nu cunosc toate pataniile voastre.
Ina 78 - eu am patit-o pe pielea mea cu Dr. Daduianu. Asa ca.... la mine nu mai este barfa!
Monica
37+ Theodor
MM
Mokika spune:
Si cred ca stiti si voi cum este cand treci prin socuri mai ales cand este vorba de o sarcina.... Nu-ti mai trebuie sa auzi de medicul respectiv... desi sunt si ei oameni supusi greselilor, totusi.... eu eram insarcinata in 6 saptamani si ma chema sa ma interneze pe motiv ca am sarcina extrauterina si sa ma opereze, sa-mi faca tratament de specialitate. Ce mai plansete! Ce spaima am tras! Noroc cu colegele care mi-au deschis capul si mi-au spus sa mai merg la un medic inainte sa ma internez. Si l-am nimerit pe dr. Raica, care mi-a spus ca totul este in regula, ba mai mult mi-a dat si o fotografie cu embrionul si mi-a spus ca a inceput sa-i bata si inimioara.... Asa ca...
MM