FIV 126

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

Fetelor va urmaresc din umbra si va tin pumnii.
MRL bafta multa!
melutzica sper sa fie BB totusi

Va pup pe toate. Ma inscriu si eu la intalnirea de pe 31.

Adhnana 28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

MELU,imi pare tare rau ,stiu prin ce treci ca si eu am pierdut 5 sarcini+o extrauterina,si durerea nu se poate exprima in cuvinte,ce sa-ti spun ,eu zic ca in astfel de momente triste cuvintele sunt de prisos,dar totusi o consolare e binevenita,eu zic sa mai incerci odata cand vei putea ,mai ales daca ai posibilitati materiale,sunt fete care au reusit din,a 4 incercare,nu treb sa renunti,mai incearca macar odata ,si cred ca vei reusii,si daca nu prin absurd exista totusi si adoptia si eu tot la fel ma gandesc in ultima faza,daca nu o fii prin acest fiv.TE PUP ,SI AI GRIJA DE TINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

aurel cris
ma bucur nespus ca bb e bine si incearca (stiu ca e greu)sa stai linistita si fara stres si o sa vezi ca o sa fie bine.Doamne ajuta !!
Apropo' si eu am citit prima data tot proaste si mai apoi am revenit...
Marrina
vestile sunt super bune,eram sigura ca o sa fie bine,Doamne ajuta sa fie asa pana la capat.
MRL
maine sunt alaturi de tine cu pumnii stransi si gandeste-te ca de maine o sa fii fericita posesoare a deosebiti.
melutzica
MRL,Marrina,Felicia,Valeria

BAFTA MULTA FETELOR
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Melutzica esti sigura ca ai eliminat endometrul?poate a fost altceva..si poate acolo totusi sint sanse...eu astept totusi sa-ti faci testul vineri...poate cine stie?orice va fi vineri,eu iti doresc profund din suflet sa-ti implinesti visul cit mai curind
Monistau pina duminica,pt ca mi-am lasat sotul acasasi nu mai pot de dorul lui...nu pot fara jumatatea mea sa ma simt bine nicaieri...ma simt jumatate de om,si el la fel...prezenta celor dragi ma ajuta sa ma bucur de zilele petrecute aici...
MRLsint cu pumnii strinsi...mult succes tuturor ...pupici

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Am intrat sa fac galerie la fetele aflate acum in focuri , sa veniti toate numai cu vesti bune.
Melu, nu renunta inca, au mai fost fete care cu tot cu singerari si au fost gravidute.
Va tin pumnii strinsi

Meda 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

MRL !

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Nu am mai scris de mult, dar va urmaresc de fiecare data cand am ocazia. Va doresc cat mai multe reusite si sanatosi.

betty78 34+

bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

AM SI EU O INTREBARE
A LUAT CINEVA GESTON DIN GERMANIA?
CA MIE MI-A RECOMANDAT DR.MATEI SI AM O NELAMURIRE,EU STIAM CA SUNT FIOLE,DAR AM RUGAT PE CINEVA SA-MI PROCURE SI MA ANUNTAT CA SUNT PASTILE SI NU STIU CE SA FAC
VA MULTUMESC
SI TIN PUMNII LA TOATE FETELE LA CAT MAI MULTI BEBEI

VERET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, multumesc mult pt incurajari.
Of, nici nu stiu cum sa va spun, dar ... eu nu sunt prea optimista. sansele mele de reusita sunt foarte mici chiar am vrut sa renunt la ET. Am 1 de 6 celule cu inceput de fragmentatie iar cel de-al doilea avea doar 4 celule dar era fragmentat bine. Dupa cum vedeti sansele mele s-au redus mult. Ce sanse as putea sa am daca sunt deja fragmentati? Sunt foarte dezamagita, nu vreau sa ma imbat cu apa rece aiurea. Nu mai am nici cuvinte sa va scriu.
va pup dulce si pt fetele care urmeaza . Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Of, draguta de tine. Eu zic sa crezi in sansa ta si a puiutilor tai. Daca sunt mici fragmentatii si au un nr. par de celule au sanse.
Eu asa stiu.

Monica

Mergi la inceput