FIV 126

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

UF,MRLscumpa,ce emotii am avut!Ma bucur pentru cei 2 embrionasi ai tai!sa stii ca intre punctie si ET eu n-am facut injectabil,doar utrogestan cite 2 de 3 ori pe zi.abia in ziua transferului mi-au facut asistentele 2 fiole(50 mg).Eu tind sa cred insa ca cheia succesului nu o reprezinta deloc progesteronul ci linistea sufleteasca si odihna,pe care te rog s-o incepi chiar de-acum,stai in pat,filme bune,carti de beletristica interesante,muzica placuta de relaxare,nu raspunzi la telefoane,nu intra nimeni in casa ta sa te deranjeze si-o sa vezi c-o sa fie bine!DD ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

MRL - Sa dea DD sa fie totul bine si puiutii sa se lipeasca bine-bine de mamica lor. Si eu am urmat tot schema de care spune Nusy cu progesteronul injectabil, desi dr. Dracea era de acord doar cu 1 fiola la 2 zile. Rezultatul a fost tot negativ dar macar in urma analizei am fost sigura ca am asimilat progesteronul injectabil (la primul FIV am folosit doar utrogestan si a venit CM in ziua a 8-a de la ET). Pe de alta parte valoarea progesteronului la test a fost foarte mare si ma inteles de la fete ca si acesta in concentratie mare mai mult strica decat ajuta.
Referitor la pastrarea progesteronului am cumparat o lada frigorifica cu vreo 6 acumulatori (cred ca sa se numesc) pe care ii rotesc la cca 12 ore si astfel mentin o temperatura 17-20 grade.
Marrina - Sunt alaturi de tine si astept vesti bune.
Moniland - Adevarul este ca pana sa ajung aici parca nu bagam de seama dar acum parca toata lumea are un copilas (la bloc sunt vreo 5 vecine cu copilasi de pana la 2 ani, la birou o colega e in concediu pentru cresterea copilului, una abia a nascut si alta e gravida in 5 luni si desi ma bucur pentru ele nu ma pot opri sa ma gandesc ca eu si atatea alte fete de aici nu au puiul au mult visat) Sper insa din tot sufletul ca fiecare dintre noi sa aiba parte de bucuria de a fi

Eu trebuie sa aman ET pentru septembrie. CM a venit pe 19.07 (trebuia sa vina pe 12.07) si Ana mi-a explicat ca de obicei ET se face in ziua 17-18 si practic e imposibil sa mai rezolv ceva luna asta. Asa ca m-am apucat sa caut oferte pentru ca si asa cu toata nebunia asta n-am reusit sa plecam deloc.

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

MRL

ma bucur din suflet pt cei 2 puiuti ai tai , sa dea DD sa stea cu tine 9 luni de zile si mai apoi o viata intreaga.Si eu consider ca este foarte important sa stai linistita acum si pe cat posibil cat mai putin stres.Sunt alaturi de tine cu pumnii stransi
ana_p
cum mai stai cu AMRul ??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

MRL ma bucur ca totul a fost bine,iti tin pumnii pentru marti la ET,eu tot martia am facut si sa dea DD sa-mi calci pe urme
MARRINA iti tin pumnii
MONILAND,LUCK,FELICIA,DARIELA si la toate fetele multa bafta si sa ma urmati cat mai repede la ,haideti va trag dupa mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

aurel cris
din suflet te rog sa ne tragi dupa tine.Eu la CM din august incep o luna AC Marvelon dupa care incep stimularea dar am impresia ca mai e asa mult timp pana atunci...
Tu ce mai faci , mai spune-ne ceva de tine
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Kineta, nu stiu ce sa-ti zic. Eu fac FIV-ul cu dr. Dracea. O sa iau AC la ultimul CM inainte de FIV si voi avea o intalnire cu dr cu cateva zile inainte de a-mi veni CM-ul la care incep FIV-ul (protocol scurt). Probabil ca tie ti-a zis ca atunci cand termini a doua folie sa suni la Geta pentru programare la eco. Dar cred ca mai bine te lamureste Marrina, ca ea face FIV cu Big M si a luat si anticonceptionale inainte. Sau celelalte fete care sunt la Big M.
Nusyc, da, acusi, acusi reincepem injectarea. Vorba Oanei, parca mi s-a facut dor.
MRL, bafta, sa se divida frumops embrionasii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Salut fetelor,am intrat sa mai vad ceva noutati si sa va salut .
Marrina-multa bafta si sa se prinda bine,bine de tine bebe sau bebeii.
Melutica-ceva noutati? Strang pumnii sa fie cu ochisori
Moniland
Doresc tuturor fetelor de la FIV sa reuseasca si sa ajunga sa-si tina bebicii in brate pentru ca stiu ce inseamna sa treci prin asa ceva,stiu cate lacrimi am varsat si cata bucurie am simtit cand am vazut pentru prima data galuscutele pe ecograf.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

MRL totul merge bine si ma bucur pt tine. De abia astept sa ne vedem, iar tu sa ai burticuta.
Kineta de regula cu 1, 2 zile inainte de a termina folia de AC suna la Geta pt a te programa la echo ca sa poti incepe imediat dupa ce vine CM.
cristinici

''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

MNL nu schimba doza de progesteron chiar de este injectabil sau ovule,mie prof mi-a spus asta sa nu schimb sub nici o forma doza.Parerea mea este ca trebuia sa-i fi spus dumnealui de progesteron injectabil si sa-i spui ca vrei sa-l faci neaparat,el te intreba cate fiole ai si iti facea o schema de tratament,eu asa am procedat.Te pup si tin pumnii in continuare.

Madalina 10+
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

CRISTINICI,MIRELA 1 ,

Mergi la inceput