FIV 126

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luck spune:

MRL
BRAVOOOOOOOOO

ai venit cu un rezultat supeeeer - tine-o tot asa , noi suntem aici alaturi de tine si iti tinem pumnii.O sa vezi ca o sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

MRL, sa stii ca o sa ma gandesc la puiutii tai, sa treaca noaprea cu bine, sa se iubeasca, in ciuda caldurii Petrecere frumoasa!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

MRL,SUCCES in continuare,punctia ti-au facut-o cu anestezie locala,sau te-au adormit cu o inj pe vena?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

MRL felicitari , pana acum a decurs bine . Tin pumnii sa fie si rezultatul final la fel.Poate mai scapa fetele de noi(veteranele in ale FIV-ului).
Felicia_ pana la urma tot la FIv ai ajuns, ne vom intalni la toamna, sa ne tinem de manuta.
valeria ai evolueat bine pana acum , sa fie bine si in continuare iti doresc.
vad ca in perioada asta nu se prea inghesuie nimeni la FIV , unde se apropie si concediu poate.
Moniland , tu in ce stadiu mai est?
Eu astept CM sa-mi fac hormonalele si sa-mi repet urocultura dupa tratament. Apoi incep AC pana in sept.
si la gravidute cristinici

''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Buna dimineata, FIV-oaselor!
Marrina, n-am mai intrat de mult pe forum, vad ca esti deja in tratament. Bafta multa! Cu ce faci tratamentul acum? Cetrotide de ce ti-a dat? La mine schema de tratament se pare ca se va schimba in felul urmator: A/C (Yasmin) in august (o luna inainte de inceperea FIV-ului) si o incep in z 2 cu 4-5 menogoane si 1 diphe pe zi (data trecuta am inceput in z 21 cu 1 diphe/zi si stimularea a fost cu 3 menogon si 1/2 diphe).
MRL, ce fac puiutii, au trecut noaptea cu bine? Tin pumnii sa ai 3 embrioni frumosi.
Miruna, daca te duci cu toate analizele gata la Dracea si sunt bune, daca vei fi OK si la eco, vei putea incepe FIV-ul chiar si in septembrie, in functie de CM-ul tau si protocolul pe care ti-l recomanda. Dracea nu prea pierde timpul.
Andicu, felicitari, sa-ti traiasca baietelul sa fiti sanatosi si fericiti.
Fetelor voi fi prezenta vineri, Aldolina merci, iti trimit un pm.
Fetelor, ce mai stiti de Lachi? N-a nascut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

BUNA MIRELA1,si eu fac fiv la Giulesti cu prof.Marinescu ,dar 2 luni mi-a dat AC ,MARVELON,si probabil ca voi incepe protocolul la sfarsitul lui sept .in functie de CM ,eu le am mai lungi de 33-35 zile,nu de 28.TU cu cine faci FIV ? AM si eu o intrebare ,ce ti-sa spus ,cum termini folia de AC ,cand suni pt program la medic,sau la eco,pt ca eu am fost atat de zapacita cand am fost ultima oara,si mi-a rec. AC ,ca nu mai stiu ce mi-a spus,atat stiu ca imi aduc aminte "iei 2 cicluri Marvelon,si cand se termina a 2 folie ......."nu mai stiu ce a spus prof.,pare ciudat dar am fost atat de obosita ,emotionata,intarziasem cu mult la sevici,eram de la 11 ,si ma apucat 15.30 in GIULESTI,incat nu imi aduc aminte ,si nu am pe cine sa sun ,ca nu am nr prof.ASA CA de aceea te-am intrebat pe tine ,ce ti-au spus dupa ce termini folia de AC,ce sa faci in continuare,iti doresc succes si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Moniland, cristinici, rami, luck, zouzou, felicia, danyalo, madalina, antosit, kineta, Mirela1 si toate fetele ( va multumesc mult fetelor ca sunteti alaturi de mine.
Am sunat embriologul si din 3 ovocite doar 2 sau placut. Unul a fost imatur si era de asteptat. Din cei 4 folicului care s-au vazut la eco doar 2 (cei de 16) erau baza si din fericire au fost amandoi buni. Cel de 23 sigur a fost gol sau se formase chist iar cel micut care la eco nu primise nici o nota sigur a fost imatur (dar din fericire pt mine nu a fost gol, de ce din fericire pt ca am observat ca rata celor goi s-a redus considerbil). Asa cum mi-ati spus si voi PUTINI dar BUNI, si mare dreptate a-ti avut. Va pup dulce pe obrajori pe toate si tare bine este sa va stiu alaturi de mine.
Dar sa va povestesc putin din emotiile avute.
Cu o noapte inainte de punctie nu am dormit mai deloc, am ajuns la spital dimineata pe la 7,30 si pana la ora 11,30 am stat intr-o tensiune continua. Va dati seama ca pana cand mi-a venit randul am plans de cateva ori pe infundatelea, iar cand m-au chemat aveam ochii in lacrimi. Anestezistul cand m-a vazut imediat mi-a facut ceva de m-a ametit si pana a venit prof sa recolteze m-a tinut de vorba numai sa imi abata gandurile. A fost super om, m-a incurajat cum a stiut el mai bine si chiar a reusit (asa pe ultime suta de metri). Intre timp mi-a mai bagat pe vena antibiotic, analgezic si cand a aparut prof m-a adormit. Pana sa adorm am vorbit cu prof si l-am vazut ca si el avea ceva emotii pt mine mai ales ca imi stia istoricul. Cat am fost adormita am apucat sa si visez dar nu mai imi aduc aminte ce, a fost un somn adanc si binevenit dupa o noapte alba. De trezit m-a trezit prof si mi-a data vestea buna ca aveam 3 ovocite. Anestezistul si asistentele erau cu zambetul pe buze si imi tot spuneau ca totul o sa fie bine. Atunci am simtit cum plutesc de fericire. Nu va spun ce fericire pe sotul meu care si el a trecut prin aceleasi clipe ca si mine.
Am intrebat asitentele de la FIV cum este treaba cu progesteronul injectabil si mi-au spus ca prof nu prea este de acord cu el si din aceasta cauza nici nu l-am mai intrebat pt ca nu as fi vrut sa ii schimb buna dispozitie dupa "aventura" avuta cu mine. Mi-au spus doar sa nu depasesc doza recomandata de progesteron pe zi (adica sa combin injectabilul cu utrogestanul). La utrogestan scrie ca se recomanda 600 mg /zi, dar nu cred ca daca mai adaug la 2 zile 50 mg injectabil sa depasesc foarte mult doza recomandata de progesteron/zi.
Cand am ajuns acasa mi-am facut 4 fiole de injectabil a cate 25 mg, deci 100 mg, 50mg intr-o parte si 50mg in cealalta. De la ele ma cam doare locul unde mi le-am facut, chiar daca serul l-am bagat incet si sigur. Stiu ca sunt uleiose si intra destul de greut Am luat si 2 utrogestan intravaginal dupa care m-am culcat ca eram inca ametita de la anestezie si de la euforia care ma cuprinsese. Eu nu tin injectabilul in frigider pt ca pe cutie scrie ca ar trebui pastrate la temp cuprinde intre 15 si 25 grade. Le tin in cutia lor originala si intr-o sacosica dintr-aceea frigorifica, unde mai bag din cand in cand o pungulita de gheata.
Marti urmeaza sa fac ET, daca mi-am facut 4 injectabile sambata, luni mai imi fac 2 sau mi le fac dupa ce imi pun embrionii (ca sa nu fac injectabilul 2 zile la rand), urmand ca pana atunci sa folosesc cate 6 utrogestan / zi? sa ma ajute si pe mine fetele care au folosit progesteronul injectabil, ca nu stiu cum este mai bine.
Maine o sa stiu in cate se vor divide embrionii obtinuti. Pana acum a mers bine si Doamne ajuta! sa fie asa pana la capat (vorba Monicai - 9 luni de acum in colo).
Fetelor, va multumesc inca o data, sunteti minunate! va pup dulce pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Mirela1 merci mult de raspuns sper si eu ca in septembrie sa incep cu Fivul.mi ai dat speranta ca o sa fie in septembrie Doamne ajuta
Felicia_ poate poate ne luam de manuta in septembrie
Va pup pe toate si bafta la toate.

"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

MRL Doamne ajuta in continuare! Eu iti doresc sa calci pe urmele lui Lachi,Pussi....!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Mirelus: Acusica ne vine randul la injectat!

MRL: ma bucur foarte mult ca a fost bine si iti tin pumnii sa fie bine si in continuare,pana la final.Progesteronul il faci o zi da,una nu.Adica ai facut sambata 4 fiole de 25, azi faci pauza,maine faci 2 fiole de cate 25,poimaine( ziua ET) pauza si tot asa.Deci,in ziua ET nu faci,iei doar cele 6 utrogestan.Si stai linistita,ca nu depasesti doza...nu e nici o problema.Eu le-am facut avand acordul dr.Dracea si asa am avut: 6 utrogestan /zi plus cate 50 mg injectabil o data la doua zile.Bafta multa!

Sheri,Cris,MOana: nu mai spuneti chiar nimic?

Nusy

Mergi la inceput