Animale
Raspunsuri - Pagina 4
Bubamara spune:
Seara buna
Eu am doua fete- una blanoasa, cea mai mare si una ne, mezina. Cea mare are 7 ani cainesti, cea mica 1 an si 7 luni.
Ce sa va zic...e o incantare sa te uiti la ele cum se joaca si se iubesc. Sonia, un Amstaff (din categoria cainilor periculosi), nu stie cum sa aiba grija mai bine de Maria, s-o urmareasca peste tot...
Intr-adevar, sunt mici probleme cu parul, dar dau cu aspiratorul zilnic si spal pe jos cu diverse solutii. E deparazitata des si vaccinata. Maria a evoluat foarte bine in compania catelei, a avut o singura raceala pana acum.
Ce sa va zic mai mult, ma bucur ca nu am renuntat la catel cand s-a ivit bebe, pentru ca sunt extraordinare amandoua si sunt bucuria noastra.
http://www.flickr.com/photos/9052718@N07/ ele sunt fetele mele
Victoria spune:
Bubamara, pozele cu fetele tale sunt absolut superbe!!!! Se vede ce bine se simte fetitza alaturi de catzel, cred ca o considera un fel de sora:))), partener de joaca e sigur!
As vrea sa vada pozele tale si cei care isi arunca animalele atunci cand apare un copil...
V
“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu
denizel spune:
Bubamara, Sonia si Maria m-au topit!
Si ce 'fatzuca' serioasa si responsabila are Sonia, in prezenta Mariei :-). Bravo voua!
-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
-------------------------
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
alexia28 spune:
Buna fetele, acum v-am descoperit, sunt mare iubitoare de animalute, am si eu acasa un catel labrador de 3 ani si un papagal, recunosc ca sunt exagerata deja cu dragostea asta pt ei, cand plecam de acasa chiar si pt scurt timp lasam cheia unor prieteni sa-mi scoata cainele sau macar sa vada ce face, ma doare sufletul sa-l vad cum se bucura cand ne vede ca ne imbracam crezand ca-l luam si pe el la plimbarica cu noi si ramane in usa cu privirea umeda, of of il iubesc tare mult si nici prin cap nu-mi trece acum cand o sa avem un bebe sa-l dau. Avem si noi binevoitori din astia care ne sfatuiesc sa dam cainele cand vine bebe acum, ca lasa par...dar le retez scurt ca nici nu ma gandesc la asta, un copil creste foarte bine cu un caine. E adevarat ca in perioada de naparlire iti vine sa pleci de acasa, dai cu aspiratorul si in cateva ore e la loc parul dar nimic nu se compara cu dragostea lor neconditionata si bucuria cu care te intampina acasa.
Bubamara superbe poze, de abia astept sa-l vad si pe bebele meu asa cu tampitelul meu de caine
Alexia si minunea mea
RGE spune:
Buna ziua fetelor...RAPORTEZ SI EU UN iepuras ..ingerasul meu pana cand am ramas insarcinata ..iepuroaica mea este primul meu copil si este fetita...e geloasa, iubitoare, maraie, adora cartofii prajiti si ciocolata, e rea , etc seaman cu ma'sa..va pup si sa va traiasca micile
"animaluzte" ca stiu ce inseamna ..eu una nu vreau sa ma gandesc cum ar fi viata mea fara ea...
ROXANA 27+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
alinutza23 spune:
si eu vreau sa ma laud cu pisicutza noastra! e tare cuminte si fffff iubitoare!
eu cred ca un animalut iti schimba viata in bine, nu degeaba se spune ca este anti stres!
http://tt.lilypie.com/J17Cp3.png
http://s191.photobucket.com/albums/z303/alinutza_leo23/?action=view¤t=47b91267.pbw
GOD is a DJ
M&M spune:
quote:
Originally posted by andriushcaquote:
Originally posted by cristina_26
Eu una nu am si nu as vrea sa am nici un animalut in casa!!! In primul rand as chinui bietele animalute din cauza lipsei de spatiu, in al doilea rand in casa apare un miros caracteristic cand cresti un animalut, iar in al treilea rand plecam , si eu si sotul , dis de dimineata la serviciu si ne intoarcem seara tarziu!!!
www.kodakgallery.com/SelectPhotos.jsp?UAUTOLOGIN_ID=78987584113" target="_blank">Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
Si eu o am pe Zozo, o catelusa de 13 ani pe care o iubim toti la nebunie, e "copilul" nostru si cred ca s-ar simti foarte jignita de ce ai scris "in al doilea rand". dar eu te-as invita la mine acasa numai ca sa vezi cum casa mea nu a reusit sa capete "mirosul caracteristic" de care vorbesti nici macar dupa 13 ani.
am fost prin case cu miros dubios, dar de la animalele cu doua picioare. in concluzie, mirosul nu tine de animalute ci e o treaba ce tine de igiena personala.
cu al treilea rand pot fi de acord.
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png
"In al doilea rand", a aparut in urma vizitei la niste amici care au un caine lup, foarte frumos si foarte inteligent cainele ,insa mi-a zgariat cizmele de piele , pe care cu o saptamana in urma vizitei le cumparasem ; nu am mai putut sa le mai port dupa incidentul respectiv. In apartamentul lor era plin de par si mirosea ingrozitor...Dar cred ca acest aspect depinde mai mut de stapani decat de bietul animal.
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
alexia28 spune:
Cristina_26, in legatura cu mirosurile, bietul animal nu are nici o vina daca stapanii nu-l spala sau nu fac curatenie mai des. Pai eu acum vara ii fac cainelui meu dus zilnic, cand vin cu el din parc unde se joaca si se tavaleste prin praf, sare singur in cada si asteapta baita.
Alexia si minunea mea
M&M spune:
Alexia, sunt tot felul de oameni. EU nu ii inteleg pe cei care isi iau un caine si nu isi asuma responsabilitatea!!!
Cristina
belutza spune:
Sunt o gramada de oameni care au animale si nu se ocupa de ele.
Nu tu baie , nu tu mancare , nu tu nisip schimbat in cazul pisicilor .. nu tu conditii.
belutza