Animale

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

quote:
Originally posted by miki68

Copi, ce fatza nostima are pisi tau ! Cum, Doamne iarta-ma, ai reusit sa-l faci sa intre-n oala?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Aaaaa nici nnu m-am chinuit...Aceea este o oala veche pe care o tineam sa incalzim apa cand era RADET-ul in revizie. M-am apucat sa fac ordine in camara si a sarit pe langa mine pe scaritza , si zduuup in oala..
Mai greu a fost sa o scot de acolo , ca ma zgaria , ca de....ea este shefa...
As vrea sa mai aduc si eu un pisoc acasa ptr. "sufletzel" dar am scandal cu mama .
O sa va povestec (alta data..) de i-am pus numele Tili , cu toate ca este fata.

Pup mustatzi de Tzutzu , Bamboocha , Bambu.
Pup toti blanosii!!!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

V A
copilutz'-> Mama diminutivelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

quote:
Originally posted by andriushca
Si eu o am pe Zozo, o catelusa de 13 ani pe care o iubim toti la nebunie, e "copilul" nostru si cred ca s-ar simti foarte jignita de ce ai scris "in al doilea rand". dar eu te-as invita la mine acasa numai ca sa vezi cum casa mea nu a reusit sa capete "mirosul caracteristic" de care vorbesti nici macar dupa 13 ani.
am fost prin case cu miros dubios, dar de la animalele cu doua picioare. in concluzie, mirosul nu tine de animalute ci e o treaba ce tine de igiena personala.
cu al treilea rand pot fi de acord.

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Ca bine zici!!!!
Mi-a cazut parul din nas intrand la unele persoane in casa.
Eu "La al treilea rand" prefer sa imi fac concediul in "reprize scurte" si atunci Tili sta cu mama sau cu fratele meu.

Fianna si eu vreau BB.strumf (ma cam chinui de 15 ani....) Daca imi ajuta DD. si raman insarcinata nu dau animalul nici in ruptul capului...Ma dandeam sa o tund... sa nu mai lase par.
Si am vazut (si cunosc) mamici cu copilutzi si cu catzei care traiesc in deplina armonie la bloc.

PERLUTZA sufletzelul meu!

V A
copilutz'-> Mama diminutivelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

copilutz, sa dea DD sa vina bb mult dorit la tine! si la mine si la toate fetele care-l asteapta. si eu m-am gandit ca daca vine bb sa mai iau un catel, sa creasca impreuna. cine stie cand o veni, poate catelusa mea nu va mai fi, ca e destul de in varsta. am auzit ca e problema cand ai animalutu` si apoi vine copilu`. s-ar putea sa izbucneasca o mare gelozie. in schimb daca iei animalutu cand cupilu` e mic si cresc impreuna, se vor intelege f. bine.

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

copilutzu iti doresc sa ai bebe cat mai curand. si eu am incercat, doar 2 ani insa, dar stiu cum e senzatia, ca nu se mai intampla odata. Nu-ti pierde speranta!

Catelusa mea lasa cam mult par si nu sta deloc la periat. Nu am crescut cu animale in casa pentru ca mama nu a fost niciodata de acord, dar asta nu a insemnat ca nu am incercat sa aduc de pe strada- la un moment dat i-am fericit pe ai mei cu un soarece minuscul pe care vroiam chiar sa-l botez!!! Iar catelusa am luat-o de pe strada cand era pui, am vaccinat-o si am adus-o acasa si nu am mai stat la discutii . Sotul meu in schimb a avut tot timpul un caine in casa si intre 4 si 10 in curte( ogari de curse) asa ca i se pare normal sa avem si noi catel!

fianna Matthew Peter
39
STARTING THE COUNTDOWN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

in seara asta am descoperit subiectul asta. si pt prima oara oara de mult timp am renuntat la fulguleti si la cautarea prin subiecte active. si ma relaxez vazand poze cu animalutze . nu ma mai satur! si nici nu mai vreau sa fac altceva. e perfect!

diana si david 03.12.06

www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

bineinteles, viata ar fi mult mai searbada fara animalute. imi pare rau insa ca deocamdata nu am casa, sa le las sa zburde pe afara.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cana spune:

Eu o am pe Kity catelusa mea de 3 ani si am si un bebe de 6 luni si totul e ok.
Cand am aflat ca sant am vrut sa dau cainele cuiva dar apoi mam informat si atata timp cat se fac voccinurile si deparazitarile de 2 ori pe an totul e in regula.
plus ca influenteaza dezvoltarea copiilor un animal de casa .
Pentru mine Kity este un membru de familie.

AncaDelia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Foarte multi ani am avut caini. Imi lipsesc imens. Mi-as lua unul micut, pentru ca am un apartament mic. As vrea sa fie unul care are nevoie de stapan. Tot caut, sper sa il gasesc in curand.

www.telefonie-mobila.ro" target="_blank">FITZE MOBILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

si eu... si eu... pro blanosi-mici,mari cu blana multa sau mai putina....
am o catelusa,daisey de aproape 6 luni care deja este membru al familiei noastre cu drepturi depline...
cand o sa vina si bebe sunt sigura ca vom avea loc toti 4
nu se simte nici un miros,bine,spal de mai multe ori cu toate solutiile posibile,parul este in perioada de naparlire,dar se perie sau se aspira...cat despre stat singura,e cea mai cuminte.....abia ma asteapta sa ma intorc si in prezenta mea face toate nazbatiile....fura tot ce apuca:punga de faina,rosii,piersici...si multe multe
in 4 luni de cand o am mi-a inveselit fiecare zi

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Daisey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

fetelorrrrrr...eu sunt f trista....se pare ca nu am noroc de animale..de pisici mai concret....cu ani in urma am luat ed la o d-na un pisic mic- angora turceasca...locuiam cu chirie in buc dar in week-end mergeam acasa in PH...kiar dupa ce am luat pisoiul am plecat in concediu...l-am lasat la bunica unde a facut ravagii si a trebuit sa-l dau..l-am dat unei prietene la curte....la cca 1 an de zile...aflandu-ma in piata Bucur Obor am vazut un nene cu un pisoi birmanez ce vroia sa-l vanda..cerea 50 000 lei - putin insa lumea se stramba....l-am luat ed mila lui...dar la fel nu am putut sta cu el...avea cca 1 an ...eu mai locuiam cu o tipa si ea nu l-a suportat..faceam nevata cu el in genat la Ploiesti...intr-o saptamana l-am lasat acasa la mama..a facut prostii...ai mei avaeu si caine in casa(in apartament - o catelusa superba peckinez pe care am iubit-o enorm si care a murit anul trecut chiar de ziua mea ...avea deja 16 ani - cancer)....asa.si mama a dus pisoul la cineva la curte....deci am ramas si fara asta...
in 2004 iarna m-am mutat in oradea....aici pt ca nu aveam prieteni mi-am luat o pisica..o frumusete neagra cu coada stufoasa..Nery...a fost luata de afara - avea cca 4 luni dar s-a adaptat f repede la viata de apt...am avut -o din ianuarie pana in sept cand am plecat la o nunta in bucuresti si am lasat-o la prietena mea la care statuse si vara cat am fost in concediu...cand m-am intors nu am mai gasit-o..a sarit ed pe balcon dupa pasari (de la etajul 50...am cautat-o 2 sapt seara de seara in jurul blocurilor..si in jur de 18-19.00 dar si dupa 12 noaptea cand era linistea si putea sa ma auda...nimic....prietena mea mi-a facut cadou la exact la 2 sapt alta pisica(era ziua mea)....pe Tina...este cea pe care o am si acum...balineza.....de o cumintenie rara...o iubesc f mult desi din cauza ei am certuri cu sotul....si el o place insa nu suporta parul....aspir zilnic dar degeaba...
acum ne dorim un bebe si el deja ma ameninta ca nu vom avea copil cu pisica in casa...am incercat sa-l conving insa nicio sansaaaaaa....

ce sa fac????de cate ori ma gandesc ca tre s-o dau bocesc....si acum iar mi-au dat lacrimile....pe 5 august implineste 2 ani...am cui s-o dau...avem niste prieteni care locuiesc la curte si care au 12 pisici(ce stau in casa) si vreo 10 caini....sunt hraniti "a la carte"..oamenii au bani si chiar se ocupa de ele....sunt animale gasite pe strada, sterilizate, vaccinate...etc...etc si mi-au spus ca o vor lua ei...si ar mai fi si sora mea care ar lua-o insa la ploiesti(eu sunt in oradea)...dar nu pot...nu vreau s-o dau....

cum sa-l conving????

un an de convietuire-13 august

Mergi la inceput