Ceas Ben 10 (omnitrix) de unde
Vreau si eu unul pentru baietelul meu. Tot urmarim la Metro in Pitesti, dar n-am reusit sa fim pe faza. M-ar interesa sa-l pot comanda de undeva. Puteti sa ma indrumati?
Raspunsuri
dania.nicol spune:
In Pitesti nu stiu dar in Bucuresti au la magazinele Billa si costa 40 RON.
Mami de doi: Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Stelutele mele PovesteAtat e Sebi de mare si atat e Cata de mare
filofteia spune:
Multumesc mult de raspuns. Poti sa-mi dai adresele la Billa sau niste indicatii pe unde sunt? Eventual si programul samabata, duminica, poate trecem pe acolo in drum spre mare.
filofteia spune:
Site-urile de jucarii din afara sunt pline, dar nu am card sa pot comanda de afara. Pana la urma ma gandeam ca poate un magazin virtual din Romania sa comande special pentru noi. O fi o idee buna?
anya spune:
Am vazut in oferta si la Metro si la Carrfour dar nu am reusit sa gasesc si ceasul. Vreau si eu ceas de Ben10 ca m-a innebunit fiul meu.... si mai vreau si trenuri din seria cu Thomas (de la Tommy) ca avem deja vre-o 4 dar se pare ca trebuie sa infiintam toata insula Sodor
reli75 spune:
Am gasit eu pe net la Crazy Toys. Nu-l au acum dar le vine peste 2 saptamani. Vezi ca poti sa-ti bagi adresa de mail si te anunta ei automat cand soseste.
Uita-te aici: http://www.crazytoys.ro/jucarii/Diverse-1080/Ben-10-2032/Bandai-2033/5635/BEN-10-Ceasul-Omnitrix.html
reli75 spune:
Nu mai sunt nicaieri momentan... am alergat eu peste tot ca nu mai am liniste acasa :) Am vorbit la crazy toys si mi-am rezervat :))
Macar cu asta m-am linistit ca mai am pe lista si altele :)
RamonaD spune:
Fetelor,in octombrie vor veni;momentan nu sunt importuri la aceasta jucarie,va spun sigur pentru ca sunt sef raion camping la Selgros.Asa ca mai asteptati un pic;si pe mine m-au innebunit clientii...Sau va anunt eu cand vin,va dau un PM.
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru
"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."
LORE33 spune:
Daca se poate sa ma anunti si pe mine. In noiembrie este ziua lui Mihai si sper sa-i cumpar unul .Multumesc anticipat.
RamonaD spune:
Va anunt pe toate.
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru
"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."