Ceas Ben 10 (omnitrix) de unde
Raspunsuri - Pagina 2
Florentina Roman spune:
Am vazut ceasuri Ben 10 la Diverta- Unirii, in jur de 50-6o lei.
Trenuletze Tomas sunt la Miniblu Orhideea,noi am cumparat de acolo una bucata locomotiva Tomas. Cam scumpute...
Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)
RamonaD spune:
Trenulte Thomas sunt si-n Selgros la 25,99-locomotiva,29.99-locomotiva +vagon,54.99-sina tren.Preturi fara TVA.Va pup si aveti grija de pitici.
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru
"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."
filofteia spune:
Hai ca am ramas datoare!
Dupa ce m-a batut copilul la cap de cautam ceas (omnitrix) peste tot, gasit la metro in Constanta (40 lei) asta vara. Noroc ca eram cu el si l-a vazut, ca n-a mai vrut. Parca imi parea mie rau ca nu vrea sa-l cumpere. Asa ca nu-i mai trebuie omnitrix.
RamonaD spune:
Gata,fetelor,au venit ceasurile!Pretul este de 32.99 fara TVA.
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru
"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."
anya spune:
Atentie ca exista 2 tipuri de ceasuri de BEN10. Unele la care se pun niste discuri de plastic si au un fel de lupa si altele care lumineaza si scot sunete. Din pacate eu n-am gasit decat varianta cu discuri si se pare ca nu e buna... copilu' vrea cu luminite si mieunatoare.
Am vazut vineri in Cora Pantelimon dar era tot varianta cu discuri. Daca stie cineva unde gasesc varianta cealalta... please...help me.
Cat despre Thomas, nu se mai gaseste varianta de la Tomy -cu sine albastre. Cica nu au mai gasit importatorii (Aratoys) . Exista alte variante pe piata, dar atentie la compatibilitatea cu ce mai au picii pe-acasa.
reli75 spune:
Fetelor, s-a rezolvat. Tocmai am primit mesajul de la crazytoys.ro ca l-au primit. Eu l-am comandat sa fiu sigura ca nu raman fara el :)
Il gasiti aici: http://www.crazytoys.ro/jucarii/Diverse-1080/Ben-10-2032/Bandai-2033/5635/BEN-10-Ceasul-Omnitrix.html
Bafta
anya spune:
Am citit pe site ca poate prin Decembrie aduc Omnitrix-ul cu led-uri... sper sa se tina de cuvat ca Mosu' e musai sa i-l aduca.
reli75 spune:
L-au adus deja. L-am comandat si pe asta ca se plictisise de celalalt :))
Il gasiti aici: http://www.crazytoys.ro/jucarii/Diverse-1080/Ben-10-2032/Bandai-2033/5922/BEN-10-Ceasul-Omnitrix-FX-deluxe.html
anya spune:
Varianta asta cu led-uri o sa o sarim, pt ca tocmai a primit de la cineva(adus din state) varianta nr.3 de Omnitrix, in afara de lumini are si nu stiu ce imagini, se "inacarca" - nu ma intrebati ca nu stiu inca exact ce face. Oricum, pretul a fost acceptabil -20$.
Asa ca...boala grea.
filofteia spune:
Reli75 din varianta a doua n-am inteles, dar iti arata asa ca o imagine holografica, sau doar lumineaza in interior?
Multumim oricum pentur linkuri. Cred ca ma risc la asta al doilea pentru mosul. Caci primul este cel vazut la Metro si nu l-a mai vrut.