imi aduc aminte ca mama mergea cu copiii mici acum vreo 10 ani in tabara la navodari. jeg, jeg si iarasi jeg. m-am dus si eu odata dupa ea, m-am ingrozit de conditiile pe care le ofereau. se pare ca nu s-a schimbat nimic...
b
Sint rele... sint nerenovate de ani de zile, nici macar nu este dat cu var peste tot anul acesta. Nu s-a mai investit nimic in Tabara de ani buni.
Depinde si cit de mare e Cristina ... insa si eu as avea mari rezerve in a-mi trimite copilul acolo.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
Adevarata domnisoara ... multi ani sanatosi, sa-ti traisca fetita.
Cred ca ai luat o decizie buna. Este accesibila ca pret dupa cite stiam eu, insa conditiile lasa de dorit.
Pentru adolescenti... ce sa spun... ar fi mai usor ca se feresc mai bine de pericole si au discernamint ... insa ... tot as avea rezerve ca nu prea au unde sa-si petreaca timpul liber (inainte era o straduta pietonala plina cu chioscuri si terase, acum mai sint 1-2 dar ... cam lasa de dorit calitatea lor).
Mai ales ca exista zone mult mai interesante si conditii mai bune.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
Imi pare rau de tabara voastra...e tare naspa...
E definitiv, tabara s-a inchis.
Oricum, conta parerea copiilor, pentru ca ei vorbesc intre ei, daca nu vor, aia nu mai e distractie.
poze multe cu noi
Ana a implinit un an
2006
2007
Nu s-a inchis nici o tabara!Acum am vazut la stiri,Guvernul a inchis tabara dar cei de acolo nu vor sa plece!Chiar azi au mai venit autocare cu copii!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata