Ce masina v-ati cumpara din categ. 4 usi berlina?
Raspunsuri - Pagina 6
speed spune:
eu recomand VW Passat
si ca si antescriitoarele mele,recomand si eu prudenta in trafic si mai usor cu vitezele nebune.
emerald isle
Corina75 spune:
Noi avem Peugeot 307 varianta 1.4 diesel...puturoasa rau in oras...dar pe drum se intinde bine...
Am fost cu ea in Italia, 4000km in 7 zile si nu am avut nici o problema....
Acum vreau una mica ptr mine, ca intra cel mic la gradi si nu ne descurcam cu o masina....si m-am oprit la 206....cea mai buna solutie in clasa ei...pret-calitate.
Ptr tine Hildegard, ia-ti ce-ti place, eu zic ca Octavia, indiferent daca e tur sau cea noua, e o masina super!!! Si noi am fi schimbat 307 pe o Octavia daca am avea cu ce!!! dar deh...credite imobiliare, acum si auto....asta e
Corina si Andrei (24.11.2004)
Hildegard spune:
Crixia, ai cev poza cu varinatul de la w..sa nu ma pun sa caut
Corina, dar voi cu cat ati luat peugeot 307, ca mie tot cam la 14 mii mi-a iesit.E destul de scmpa la clasa ei si asta. Povesteste-mi!
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)
Corina75 spune:
pai noi.............hm....307-le nu l-am luat noi..., e masina de firma dar e ca si a noastra......e de anul trecut, ma pot uita cat a fost....
206-le il platim noi.....a fost 11832EUR....
Corina si Andrei (24.11.2004)
A_Iulia spune:
Mie Octavia diesel mi s-a parut foarte zgomotoasa.
Sigur, cat am condus-o, cativa ani, parea perfecta - insa a fost suficient sa ma urc chiar si intr-un Golf pe benzina dupa, si abia atunci am sesizat marea diferenta - am renuntat la Octavia instant. Bine, nici la Golf n-am ramas, din alte motive.
Adina + Olivia 04.03.2004
dante01 spune:
mai, poate intelegeti ca peformnatele dinmice unei masini sunt date de in mare parte de motor...
iar un motor de 1.4 l, pe o masina din clasa compacta, din care face parte si octavia, ca si focus, 307, c4, golf, ceed, corolla (ca sa le enumar pe cele mai cunoscute doar) duce la performante dinamice slabe...
caz in care se poate spune cu siguranta cu 160 km/k e un dream...toata lumea vb despre skoda, ca e sau nu e putoroasa, sau ma rog, despre alte masini...suneti simaptice toate, ma faceti sa-mi aduc aminte de un alt topic in care se intreba cineva cat coasta revizia la un opel...uitand sa zica cateva mici si neimportante amanunte: model, motorizare, km, etc...
acum va rog incetati cu atacurile ca nu sade frumos...
dante01 spune:
am facut si curat, ca sa zic asa...
adica am sters cateva posturi care nu aveau legatura cu threadul dar incitau la raca...
sper sa ma intelegeti...
spor la forumit!
A_Iulia spune:
Da' exista octavia de 1.4? aia nu e fabia? intreb si eu
eu octavii am cunoscut doar de la 1.6 in sus.
Adina + Olivia 04.03.2004