Ce masina v-ati cumpara din categ. 4 usi berlina?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Noi ne folosim de un an si ceva de o Skoda Octavia 2, motor de 1.9..., ne-am urcat in ea la 0 km, este pe motorina... excelenta, are peste 30.000 de km acum si nu troncane nimic, are un porbagaj enorm si este foarte silentioasa, ai spatiu berechet inauntru... mie mi se pare prea mare. Ideea este ca varianta asta este echipata foarte bine si sare de 20.000 de euro. Nu imi dau seama cat de mult conteaza dotarile, ca nu am mers cu una fara ele.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Oho-ho, conteaza, crede-ma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

E clar ca aceste dotari conteaza, si la bani, si la confort. Eu incercam cumva sa explic situatia mai bine...
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Hildegard si noi suntem acum in aceesi dilema, doar cadispunem de bani mai putini, maxim 14000.

So, sotul vrea octavia (tour, ca o2 e mai scumpa) pe benzina, motor de 1,6 plus cateva optionale si ajungem la 14 mii, eu insa as prefera seat cordoba(motor 1.4, dar si masina e mult mai usoara), nu stiu de ce, da masina asta are lipici la mine, e drept ca privita din exterior pare mai mica dar diferentele de fapt sunt de cativa cm (de ex skoda e cu 3,7 cm mai lata si vreo 10 cm mai lunga), acum cel mai mare inconvenient la octavia e ca dureaza 4 LUNI PANA O CONDUCI DIN MOMENTUL CAND DAI AVANSUL la seat dureaza vreo 10 zile, amandoua sunt pe platforma WW, Skoda pe platforma de ww golf 4 si seat pe platforma de polo, deci clasa mai mika, seatul la 13 mii de ex mie personal mi se pare super echipata (full electric).
Deci cum spuneam eu vreau cordoba pt ca eu o voi conduce 5 zile pe saptaman el va fi sofer de we si totusi ...nu stiu daca am castig de cauza.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Skoda Octavia!!!
Am Octavia 2 dar la Octavia Tour cred ca te incadrezi cu banii.
E super, ultra, hiper, extra..... dar a si costat ceva mai mult.
E o masina sigura, comoda, fiabila, spatioasa, portbagaj imens,motor 1,9, clima, 6 airbag, ABS, ESP, oglinzi heliomate, incalzite,scaune incalzite tapiterie piele, CD.... ideala pt o familie plimbareatza si cu copii.
Skoda Octavia e facuta dupa Passat dar e mai buna, adica e mai moderna si mai dotata decat modelul.

Fetele mele

Mergi la inceput

Gratiela, Skoda e o frumusete, iar Renault-urile sunt jalnice ca masinile frantuzesti in general. Cunosc multi proprietari de Megane care toti au cate ceva de reclamat. Skoda insa e PERFECTA.

Fetele mele

Mergi la inceput

Hildegard, te sfatuiesc sa iei motorul mai puternic, e foarte important sa te ajute intr-o depasite, uneori iti poate salva viata. Noua ne-a salvat-o cand s-a bagat sotul intr-o depasire prea fortata si a bagat tare piciorul in ea si ne-a scos cu 170km/h. Daca nu e puternica nu te ajuta. Si vezi ca e o masina mare si grea, motorul de 1,6 e prea mic pt ea. Sotul meu e doctor in Skoda dar si eu sunt asistenta
A noastra e pe motorina, dar la felul cum s-a scumpit motorina nu cred ca mai merita investitia.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Hildegard, pentru credit iti recomand sa mergi la o firma de brokeraj de credite. De la ei poti alege banca cu cele mai bune conditii, plus ca scapi de toata alergatura dupa acte.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Dar cine poate sa spuna ca Skoda e puturoasa?! Poate aia cu motor mai mic e mai greoaie dar... Noi mergem in mod curent cu 160 pe autostrada si nici nu simti ca ai asa o viteza, stai in ea linistit, te uiti pe geam si nu-ti vine sa crezi cand te uiti la vitezometru, e o masina destul de sportiva pt cat e de mare si de sigura.
Cred ca din ce in ce mai multa lume ii descopera calitatile pt ca incep sa vad Skode peste tot pe strada, foarte dese desi nu sunt din cele mai ieftine. Noi am fost printre primii proprietari de Octavia 2, am comandat-o cu vreo doua luni inainte de lansarea in Romania, dar acum e plin Bucurestiul de ele.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Bebe, noi la reprezentanta platim masina cash.

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput