Daniela Gyorfi
Am vazut-o sambata la o petrecere si sentimentul pe care l-am avut pentru prestatia ei a fost ...mila! Adica numele imi era cunoscut: "vedeta de muzica usoara", dar nu stiam absolut nimic despre ea, cum arata sau ce succese a avut in tara. Ma rog, ma asteptam la mai multa clasa pentru cineva de calibrul ei si ma intrebam cate din "vedetele" noastre au ajuns sa cante manele "de nevoie", facand un specacol de toata jena...
Raspunsuri
Mindy spune:
quote:
Initial creeata de Pet
Am vazut-o sambata la o petrecere si sentimentul pe care l-am avut pentru prestatia ei a fost ...mila! Adica numele imi era cunoscut: "vedeta de muzica usoara", dar nu stiam absolut nimic despre ea, cum arata sau ce succese a avut in tara. Ma rog, ma asteptam la mai multa clasa pentru cineva de calibrul ei si ma intrebam cate din "vedetele" noastre au ajuns sa cante manele "de nevoie", facand un specacol de toata jena...
Unde era petrecera, in Italia?
Nasol, ma steptam sa vad totusi un progres ceva si cindcolo a dat puternic pe manele. Probail ca a ales sa cinte orice se vinde atita timp cit e mai convenabil si cistiga mai bine.
Am vazut-o in clipul asta, ce manea aiurea si aparitia ei la fel.
http://www.trilulilu.ro/cuoreblu50/10ea8cf0ee367c
Pet spune:
:) Melodia din videoclip a cantat-o si la petrecere! La inceput m-am gandit ca poate e chiar disperata sa ajunga sa cante manele dar dupa aceea am inteles ca si-a luat masina de 70.000 €. Poate ca aparenta o ajuta sa faca noi contracte, cine stie...
iuliana_2007 spune:
Cred ca de la Daniela ne putem astepta de la multe intotdeauna.
Este si o femeie controversata mai ales de cand nu a purtat lenjerie pe ea si a fost filamata la pro tv.Am filmarea cu ea si nu mi-a venit sa cred.
Problema este ca atunci cand apare una ca ea la inaintare strainii ne baga in aceeasi oala pe toti.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
belutza spune:
S-a dat femeia rau pe manele. Ce sa faca , daca inainte nu avea succes , nu i se vindeau albumele... Acum se pare ca o duce bine, datorita manelelor binteles! Chiar ea a spus ca se castiga bine..
belutza
Pet spune:
quote:
Originally posted by iuliana_2007
Cred ca de la Daniela ne putem astepta de la multe intotdeauna.
Este si o femeie controversata mai ales de cand nu a purtat lenjerie pe ea si a fost filamata la pro tv.Am filmarea cu ea si nu mi-a venit sa cred.
Problema este ca atunci cand apare una ca ea la inaintare strainii ne baga in aceeasi oala pe toti.
Pentru mine cea mai deplasata chestie pe care a facut-o (printre altele) a fost aceea sa zica la petrecerea pentru botezul unui bebelus: "Ar fi cazul sa schimb si eu programul? Vreti sa-mi dau jos un maiou, o fusta, un chilot?" Eu personal am ramas masca! Oricum cu "gluma" asta nu a facut decat sa devina si mai penibila pentru ca nimeni nu a zis nimic.
Imi imaginez ca e extrem de greu sa-ti mentii succesul la un anumit nivel, atunci cand nu te mai chiama nimeni risti sa intri in depresie, ramai fara prieteni etc. Dar totusi pastreza-ti un pic de demnitate!!!
iuliana_2007 spune:
Ai dreptate dar dupa cum vezi sunt multi oameni care se injosesc pt bani,pt faima si isi pird demnitatea.Oricum este tare urat.
A fost invitata la o emisiune in care a adus-o si pe mama ei si sia spus povestea vietii de mai mai sa ti se faca mila de ea.Pacat de mama ei care este bolnava(invalida parca este) si cred ca sufera cand o vede asa.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
szaboali spune:
Nu imi place deloc de ea si nici nu mi-a placut vreodata...nu imi place stilul ei de a fi
Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
miki68 spune:
Mi-am adus aminte ca, in urma cu ceva ani, la mare fiind, am vazut-o in programul pe care il avea seara la un restaurant. La un moment dat, i-am auzit pe cei din "staff-ul" ei numind-o (in lipsa ei, fireste) Daniela Borfi. Daca ei o numeau asa, noi ce sa mai zicem...
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
saphir spune:
Eu cred ca doar sunteti rautacioase gratuit.
Ar trebui sa va ganditi, ca, daca canta orice se cere, in cazul de fata manele, o face intr-adevar pentru bani, pentru a ii oferi mamei ei care este imobilizata la pat de foarte multi ani, un trai decent. Mie personal mi se pare o persoana puternica, care a trecut peste multe si care a reusit in bransa sa, datorita muncii sale si nu a "spatelui", cum au altele sau altii. Nu am auzit sa fie "combinata" cu cine stie ce smecher cu bani care sa o sustina, tot ce a facut, si-a facut prin munca ei si asta este de apreciat.
Eu nu mi-as permite sa judec o persoana daca este sau nu "borfi", numai dupa ce vad la TV sau citesc in ziare.
quote:
Ai dreptate dar dupa cum vezi sunt multi oameni care se injosesc pt bani,pt faima si isi pird demnitatea
De ce ti se pare ca se injoseste? Pentru ca ea canta si manele?? Canta ce i se cere, poate ar trebui sa ne gandim ca de fapt audienta lasa de dorit in Romania si in Italia si peste tot unde sunt cerute manelele. Daca aceasta muzica nu ar avea ascultatori, manelistii ar fi muritori de foame, nu ca acum, salile la spectacole pline. Ea canta sa traiasca, cum altii fac orice alta meserie.
Saphir, Amos si Ailish
pozele noastre
Pet spune:
quote:
Originally posted by saphir
Eu cred ca doar sunteti rautacioase gratuit.
Uite, crede-ma ca nu era intentia mea sa fiu rautacioasa! Doar ca spectacolul pe care l-a facut mi-a lasat un gust amar ca sa nu zic dezgust.Probabil ca ma asteptam la un artist adevarat.
Ca te apuci sa canti manele...ok! Dar fa-o domnule cu un pic de profesionalism! Nu sa vii in televiziune fara chiloti pe tine! Tie personal ti se pare o persoana puternica asa cum mie mi se pare o persoana fara demnitate. Pot sa am opinia mea dupa ce am stat la 2 m de ea, just? Si problemele din familie nu au nimic de-a face cu muzica si cu modul ei de a fi.