Daniela Gyorfi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

[quote]Originally posted by saphir
Eu nu mi-as permite sa judec o persoana daca este sau nu "borfi", numai dupa ce vad la TV sau citesc in ziare.
[quote]
Citeste cu atentie postarea mea ! Nu eu sunt cea care am numit-o asa. Cat despre faptul ca o judecam, mi se pare si firesc. Orice persoana "prestatoare' de oareshce "arta", prin aparitiile din media poate face obiectul discutiilor pro sau contra. Mai mult, prin aparitiile publice isi asuma acest "risc".
Anyway, mie nu-mi displace pentru ca canta manele (nu-mi place genul acesta de muzica, dar il tolerez. Deocamdata), ci pentru reprizele de exhibitionism. Deci, nu are nimic a face genul de muzica cu lipsa chilotzilor.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Nu ma intereseaza ca ea canta manele daca nu ai inteles.
Poate ca nu ma intereseaza persoana ei deloc.
Dar a fost filmata in camera de hotel cu Guta cand faceau sex.Stiu ca este viata ei particulara dar cand stii ca sunt paparatii dupa tine ai grija ce faci si unde faci.
Cum a venit si la Teo emisiune nu crezi ca este dezgustator.Chiar nu era nevoie sa vedem ce am vazut,era greu sa isi puna ceva pe ea?
Chiar crezi ca sunt rautacioasa cand spun asta.
O apreciez ca are grija de mama ei.Dar lasa putin de dorit uneori.Si aici nu vb din punct de vedere al muzicii.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

Dar cand a fost invitata la o emisiune si se mangaia pe langa un baietel.Si aici sunt rautacioasa.
Este o persoana publica si cred ca fiecare are dreptul sa isi spuna parerea.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Iuliana, eu nu te-am "certat" pe tine sau pe fetele care au postat.
Pur si simplu mi-as spus si eu parerea.

Cat despre pozele facute, eu cred ca uneori paparazzi exagereaza bagandu-se in viata intima a persoanelor publice...a facut sex cu Guta si care-i problema, a uitat sa traga perdeaua...poate ca nu se mai gandea la asta in momentele alea

Uita-te la Madonna care a facut, ce a facut si Gyorfi, numai pentru imagine, nu pentru ca ar fi o femeie usoara. Este si asta un mod de a vinde.

In rest, eu nu ma exprim sa caracterizez o persoana numai dupa imaginea publica, poate am antipatii si simpatii, dar sa incep sa zic ca e "asa" si "pe dincolo", niciodata. Tocmai pentru ca e persoana publica si poate este mai vulnerabila decat noi, restul muritorilor.

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput

Ai dreptate in ceea ce spui.Sunt foarte multe persoane care isi scot in evidenta nu tocmai o imagine prea buna si au un succes extraordinar.Dar noi comentam despre ea asa ca ne permitem.
Am crezut ca mai certat si din cauza asta am raspuns ca sa ma apar.Sa faca ce vrea ea ca nu este problema mea dar daca tot s-a deschis un subiect despre ea m-am bagat sa imi spun parerea despre ea asa ca te si daca purtam o discutie in contradictoriu nu trebuie sa ne suparam.

Mergi la inceput

Ea traieste bine mersi si noi ii comentam faptele si felul cum se poarta.Sa fie la ea acolo.
Si-a luat si o masinuta scumputa.
Ah ce as vrea sa imi iau si eu o masina misto si sa discute altii despre mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

quote:
Originally posted by iuliana_2007
[Ah ce as vrea sa imi iau si eu o masina misto si sa discute altii despre mine.

Ai vazut??

P.S Foarte la subiect motto-ul tau.

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pet spune:

quote:

Ea traieste bine mersi si noi ii comentam faptele si felul cum se poarta.Sa fie la ea acolo.
Si-a luat si o masinuta scumputa.
Ah ce as vrea sa imi iau si eu o masina misto si sa discute altii despre mine.

Eu nu-s invidioasa deloc cand omul isi cumpara masina scumpa si alte alea. Doar ca imi pare rau ca nu-si folosesc banii pe ceva constructiv. Eu pot sa am milioane si nu mi-as lua masina de 70.000 €! Am auzit la radio zilele trecute ca actorul care-l interpreteaza pe Harry Potter, la toti banii pe care-i are, (adica vreo 35 mil $) si-a luat un Fiat Punto. Nu vrea sa iasa in evidenta cheltuielile exorbitante pe care alte vip-uri le fac si voia o masina buna si ecologica. L-am apreciat foarte mult pentru asta.

Vedeta noastra autohtona pe de o parte se plange ca nu are bani si are mama bolnava si ca sa manance a inceput sa cante manele (poate exagerez dar sensul e asta) iar pe de alta parte isi ia mercedes la 70.000 €. Poate ar fi trebuit sa-si refaca si mai bine corpul inainte de a se urca pe mese in picioarele goale sa cante. De parca, daca ar fi vrut sa fie la inaltime, nu puteau sa-i amenajeze ceva inainte...
Nu-mi place si gata!!! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pet spune:

quote:
Originally posted by saphir

quote:

Ai vazut??

P.S Foarte la subiect motto-ul tau.

Da, ai foarte mare dreptate! :)
quote:
Eu cred ca doar sunteti rautacioase gratuit

Era din tema: uite cine vorbeste!

Sincer, ai fi putut sa-ti spui parerea fara sa ataci persoanele care au criticat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emicris spune:

Vorbind de corpul ei ,e satula de liposuctii

mama zmeilor emi si adi

Mergi la inceput