Durerea unei pierderi de sarcina (30)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

cristina_ana, ma bag si eu in seama , dar e buna declansarea? Eu stiu ca e buna declansarea cand s-a depasit termenul de 40 de zile si BB nu vrea deloc sa vina. Dar in afara de asta stiam ca nu e buna. Si are sens, pentru ca BB ar trebui sa treaca in mod normal prin niste pregatiri pentru nastere. Daca se declanseaza nu mai are timp sa se pregateasca. Ai vreo problema speciala de te gandesti sa o declansezi? ma documentez si eu.
Pepsi, cititnd ce ai scris (cu placere), ma gandeam ce ne mai grabim toate sa ajungem sa nu mai dormim noptile si sa umblam ca zombi prin casa cu biberonul intr-o mana, scutecele in alta si cartea cu povesti in alta. Sunt convinsa ca esti cu adevarat fericita, chiar daca esti epuizata. ma bucur foarte mult pentr tine.
Michelle, iti tin pumnii stransi si abia astept sa te intorci cu bine si cu vesti bune!
mcrissa, imi aduc aminte foarte clar ca atunci cand am ramas insarcinata am avut si eu o pata ca a ta de eram suta in mie ca imi vine ciclul, si am mai avut o zi doua senzatia foarte puternica, ca imi vine, si nu mi-a mai venit. Succes! Dar daca chiar vin uratzii, da, sustinerea sotului tau valoreaza foarte mult. Al meu inca nu ma intelege... asa ca va am doar pe voi...
blueeyes, draga, nu te ingrijora si din asta... e lucrur bine stiut ca stresul afecteaza foarte mult ciclul. La mine spre exemplu vine 2-3 zile, se opreste si mai vine putin in ziua a 5-a, a 6-a... dar din cate s-a vazut asta nu a impiedicat cu nimic aparitia sarcinii. Hai, gandeste pozitiv! Te pup!
Irinabobe si IrinaCAM, spermograma ? De altceva decat ati mentionat voi nu am auzit nici eu. Probabil ca sunt asa multe posibilitati ca nici cu toate testele disponibile nu am putea exclude vreo cauza. Un doctor bun insa ar trebui sa miroasa el ceva anume si sa rezolve problema, oricare ar fi cauza ei.

Fetelor, metoda de contraceptie a "calendarului" e buna la ceva?
Pielea mea a fost in ultimele zile martora unor furtuni hormonale probabil. Ba arata perfect, ba era ingrozitor de uscata si de rosie si se cojea. Fara nici o explicatie. Ma gandeam ca poate nu si-a revenit corpul meu dupa experienta de acum 3 saptamani. Ma gandeam totusi dupa primul CM sa ne protejam, dar mai babeste asa ca sa nu excludem nici posibilitatea de a ramane daca corpul meu va tine neaparat. La un CM de 33-34 de zile, ar trebui sa functioneze protectia intre zilele 15-22, nu? Cele care ati mai urmarit ovulatia, se verifica teoria asta cu calendarul ?
Va multumesc si va imbratisez!

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

alina la mine se verifica numai ca eu imi mai iau si marja de eroare de 2-3 zile ca sa fiu sigura. da acu na bag mana in foc ca merge la toata lumea. insa chiar daca ramai care e problema asa ca incearca dupa calendar ca daca e sa fie bebe va fi.
la spermograma asta iti spune numai cati bebei sunt sau si daca sunt buni calitativ? intreb si eu ca nu stiu nimic de ea.

Mergi la inceput

Pai uitati aici un "articol" intitulat "Pentru diagnosticarea tipului de infertilitate, se initiaza urmatoarele teste:". http://www.helpnet.ro/?id=93 Despre spermograma eu stiu ca se analizeaza si cantitativ si calitativ (in sensul ca sunt privitzi la microscopi si se determina daca au forma corecta si lucruri din astea). Ne gandeam si noi sa facem una. Dar nu acum. Suntem totusi tineri si ne mai dam o sansa sa se intample natural lucrurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Alinushca, pai in mod normal nu prea e buna declansarea asta, mai ales inainte de termen. Acum nici eu nu stiu ce are doctorul meu de gand. Dar prea era sigur ca nasc cind o sa am 38 saptamani incheiate. Mie deja imi este ingrozitor de frica sa nu se intimple ceva cu bebe, pentru ca anul trecut a murit bebe in saptamana 37 in burtica, asa, din senin, deci iti dai seama prin ce stres trec. Saracul bebe nu mai apuca sa doarma deloc (decit noaptea), ca eu daca nu il simt ca misca incep sa il apas, gadil, etc, si pana la urma reusesc sa il trezesc. Cred ca daca nu nasc mai repede, ajung la nebuni.
Flavia, si noua ne este dor de tine, dar lasa, in citeva luni o sa va faceti un program si o sa fie totul mai usor.
Michelle, bafta multa la doctor!!!! Neaparat sa intri sa ne spui cum a fost, ca eu nu ma culc diseara pana nu aflu vesti de la tine!
Irinabobe, IreneCAM, Mirelush, despre analizele la soti, nu stiu ce sa va recomand. Eu doar am avut grija ca atunci cind am ramas insarcinata sa nu fi baut alcool sotul sau sa nu fi luat medicamente. Nu stiu daca exista boli care pot influenta calitatea spermatozoizilor, poate doar bolile genetice, mai degraba tratamentele luate in perioada conceptiei sunt periculoase. Dar poate stiu ale fete mai mult despre asta.

Cristina, 36+ si bebe scump

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

alina asta citisem si eu da din cate pricep io, daca gigelu e defect/putin/etc nu se produce fecundatia, DAR la noi fecundatia se produce. deasta nu stiu daca spermograma are relevanta si pt sarcinile oprite in ev sau doar pt persoanele acre nu raman insarcinate deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Imediat plec...sper sa vin cu vesti bune...va pup dulce si va multumesc la toate care va ganditi la mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Irinabobe, IreneCAM, Mirelush incerc sa va luminez
deci analize pt sotzi sunt..
-Spermograma
-se poate efectua un test pentru determinarea nivelului de testosteron cu scopul de a afla daca problema de infertilitate este cauzata de o afectiune la nivelul testiculilor sau la nivelul glandei hipofize. Un nivel mic al testosteronului plasmatic poate fi cauza numarului mic de spermatozoizi determinat in cadrul unei spermograme.
-o serie de analize de sange pentru a doza o serie de hormoni cum ar fi hormonul luteinizant, prolactina sau cei tiroidieni.
-teste pentru detectarea bolilor cu transmitere sexuala
-Teste pentru detectarea anticorpilor plasmatici..Se fac atat la femei cat si la barbati. Aceste teste se pot face pentru detectarea anticorpilor antispermatici in sange, sperma sau secretiile vaginale
-Cariotipul (analiza cromozomiala) sau testul genetic ...Se efectueza atat la femei cat si la barbati. Cariotipul este o analiza de sange care examineaza structura materialului genetic (cromozomii) de la nivel celular pentru detectarea eventualelor anomalii. Unele anomalii genetice interfera cu procesele necesare conceptiei.
-in plus calmydia,si toate ale trebe sa le faca si ei..pt ca daca au ei avem si noi si noi transmitem boala la copil..
va pup..ma mai gandesc si va spun..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Oof Cristina, sa iti dea Dumnezeu multa bafta cu nasterea! Si minte multa doctorului! Sa iti tii puiul binisor in bratze! Asa da... cam are sens sa te monitorizeze saptamanal si sa decida poate la un moment dat declansarea. Cred ca am mai citit despre asta pe undeva.
Iti tin pumnii si ma rog pentru tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Buna fetelor!
In sfarsit o veste buna. Valoarea mea la BHCG a ajuns la 2,3 – se incadreaza in intervalul negative 0-5. E bine, nu? Oare trebuia sa fie chiar 0? Voi ce stiti?
De vorbit cu dr. nu am reusit. E mereu ba in operatie, ba in consultatii, ca sa imi spuna ce mai am de facut. Am vorbit cu asistenta lui si mi-a spus sa incerc maine dimineata. Sper o sa vorbesc cu dansul. Oricum analiza de la laborator nu a venit. Dar macar sunt multumita ca a scazut valoarea. Parca incepe sa se intrevada ceva lumina si pe strada mea.

irinabobe – merci pentru raspuns. Multi pupici!

Michelle81 – iti tin pumnii, sa fie bine!

cristina_ana – doamne prin ce stress treci! Ma rog sa fie bine si bebele sa se nasca sanatos. Ai incredere ca de data asta va fi bine! Gandeste pozitiv si incearca pe cat poti sa te linistesti! Stiu ca e greu, dar…

Mcrissa – imi pare rau, dar nu te descuraja. Poate luna viitoare e cu noroc. Multi ani pentru aniversarea voastra! Sa fiti fericiti si iubiti! Si nu mai fi trista. Bebele tau te asteapta, doar ca vrea sa hotarasca singur ce zodie va fi.

Cristy – si eu sunt de parere ca sure check este bun, mie la Barza nu mi-a aratat bine liniutele, dar celalalt da. Iti tin pumnii!!!

Laura ai grija de tine si de bebe in primul rand. E o perioada “sensibila” pentru amandoi, dar o sa vezi ca va fi bine.

Flavia – ma bucur ca sunteti bine, sanatosi si fericiti. Va pup pe toti!
violetan – La multi ani si voua! Si o casnicie fericita!

Va pup pe toate! Si sa fie bine!

myry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!
Am trecut si eu pe aici, sa vad cum mai sunteti.
Flavia meriti mai multe cuvinte decat sunt eu in stare sa scriu acum (si e valabil pt toate fetele din gasca )!
Michelle, sa stii ca toata ziua m-am gandit la tine, chiar daca n-am putut sa-ti scriu. Sper sa vii optimista de la dr!
Eu sunt foarte suparata.... se pare ca s-a dus naibii concediul nostru (si rezervarea si tot), pt ca sotului meu nu i-a fost aprobat concediul.... Nici nu stiu daca mai are rost sa-mi iau doar eu concediu... ca am atatea de rezolvat la munca si ma voi aglomera cu ele in august daca lipsesc acum.... Offf, atat de mult ne-am dorit sa petrecem cateva zile impreuna, in familie, departe de problemele de zi cu zi....... Sunt atat de frustrata si furioasa!!!!!!!!!!!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput