Durerea unei pierderi de sarcina (30)
Raspunsuri - Pagina 11
Pepsi spune:
fetelor mi-e tare dor de voi, v-am mai citit asa pe sarite, ca avindu-l si pe dominic acasa, nu mai am timp deloc! dar va citesc, chiar daca nu am timp sa va raspund la fiecare, sint alaturi de suferinta voastra, fac galerie fetelor care faceti teste, sa iasa II, la multi ani ptr anii de casnicie mcrissa, si eu eram obsedata cind am hotarit sa ramin gravida, nu mai luam medicamente, sotul nu fumeaza, dar nu am baut nimic niciunul, etc.
si ca sa ma alaturi si eu fetelor posesoare de grasi, si eu am unul, dar pe al meu asa il cheama numele de familie, Grasu!
mai da ce balante pe aicea, sa vedeti voi ce chef se anunta in toamna!
michelle, iubito, ma voi gindi miine la tine tare de tot, va fi bine,ai sa vezi, cu atitea ginduri bune spre tine, vei avea curaj, te pup tare
mirelush, imi pare rau ca ti-a venit ciclul, mi-a spus michelle pe mail, merci ptr dedicatie esti o draguta, tin pumnii sa fie data viitoare!
laura, si cristina, ei ce-i mai bat eu pe ai vostrii barbati, asa cu copii in fiecare mina cum sint tot mai gasesc o bucatica sa-i cotonogesc bine! lasa ca si al meu era la fel, dar cred ca si noua ne iau hormonii razna....
remalis, pai daca sotul tau zice ca s-a prins, atunci asa e!
liana, bafta mare sa se prinda cit mai natural daca se poate, esti mare figura, cum zic si fetele oricit sint de deprimata(ca fac si eu asa una mica dupa nastere) tot rid la mesajele tale, si-mi faci ziua mai buna!
lau, tin pumnii sa iasa testul ala II
cristy, poate iese totusi pozitiv, tin pumnii
teo, dormi ai grija de tine, sarcina usoara, cum merge cu gasitul de casa ptr gradi?
irene, ma bucur ca ti-au iesit bine analizele, nici nu se putea altfel
va multumesc fetelor care ati intrebat de mine, e greu cu micutii, mai ales ca nu prea dorm noaptea, si ziua ma ocup de dominic deci nu prea pot sa dorm, dar ma obisnuiesc incet incet, cea mai mare problema e ca am facut ca si la dominic o forma tare urita de candida la sini, si ma chinui sa scap de ea, e tare dureroasa......dar dupa ce scap de ea, va fi bine, acuma il alaptez exclusiv, dominic mi-a facut ceva virus vineri avea febra mare, si ieri sotul era rau, si azi noapte eu aveam mari frisoane, ma rog sa nu faca ceva david, l-am trimis pe sot sa ia ceva medicament in caz ca.....dar e frumos, greu, dar frumos, tot sun sa-l inscriu pe dominic la gradi, si e incredibil, nu sint locuri pina in septembrie 2008....in mai ma intorc la lucru, ce fac cu piticii, oricum cred c-o chem pe soacra mea la anul sa stea cu ei, sau nu ma intorc eu la munca, vom vedea.....ziua mai si spal haine, mai fac si mincare, curatenie nu mai apuc, decit asa putin de tot.....dar asta e, nu e nimic primordial! parintii mei au plecat cam suparati, ca nu am avut timp sa ne ocupam prea bine de ei, si ma doare sufletul, erau tare schimbati, sa nu-i vezi decit o data la 3 ani parca devin niste straini din pacate.....oricum e mult mai bine decit cind era dominic bebe mic, eram tare panicata atunci, din orice ma speriam, era primul copil, acuma, e drept ca david e mult mai calm ca si dominic, pe cit era el de miscator la mine in burta acuma e tare linistit, nu plinge decit daca e ud, si foame, inca nu avem colici, la dominc nu am avut parte de asa ceva, sper si acuma sa fie la fel! am sa pun poze noi cu piticii,
va pup pe toate, chiar daca nu am timp sa va scriu la toate, ma gindesc la voi, tre sa va las ca plinge piticul
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
Liana30 spune:
Pepsi iote'o
cat sunt io pe'aci nu ai voie sa faci nici una din aia mica
Michelleeeeeeeee sunt aci cu pumnii stransi!!
Lau ceva vesti?hai ca te stresez io acu![]()
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
Michelle81 spune:
Dragele mele va multumesc ca va ganditi la mine,abia la ora17 am programare deci mai am de asteptat!
L5845 spune:
Flavia ce ma bucur ca ai mai trecut pe aici
.
Te cred ca ti-e putin greu, dar probabil ca in timp, cand se mai regleaza programul, o sa fii mai relaxata, sunt sigura de asta. Cu Dominic, saracul ce sa mai zic? Imi pare rau ca mereu are cate o problema de sanatate, dar poate cand mai creste i se mai intareste si lui sistemul imunitar si nu mai se prind toate de el, mai ales ca tot tu saraca de tine, tragi cu toate.Sper din suflet sa se rezolve toate, si cu tine si cu Dominic, sa ai si tu putina liniste. Iar in legatura cu ai tai, partial sunt de inteles... Si ei asteptau putina atentie, dar ca parinti, stiu si ei cum e cu copii si mai ales cand erati si proaspat mutati si cu Dominic dupa faza cu piscina, tu in asteptarea lui David (pe ultimii metri) si era normal sa nu aiba parte de atata bibileala ca alta data. Stiu, cu siguranta si pentru ei e greu ca e distanta asa de mare, dar...asta e situatia, asta e viata.
inca o data si sper sa fii si tu mai linistita cat de curand.
Liana draga, nu ma stresezi deloc, chiar imi face placere
iar test, nu cred ca mai fac curand , mai ales ca ieri dimineata mi-am calcat cuvantul, ca ziceam nu chiar demult ca nu mai fac teste pana nu misca jucausul (cand o vrea DD sa fie la bord), dar cred ca de data asta chiar ma voi tine de cuvant.
si sper ca in curand si de tine si de toate sa vina vesti de
dantza. 

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli
si 
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
mcrissa spune:
ieri am avut o pata rozalie si banuiesc ca azi trebuie sa apara si uratzii.am fost suparata ieri, dar azi mi-a mai trecut.asta e, vine o noua luna, plina de sanse.sotul m-a consolat aseara si a fost tare dulce cand mi-a spus:"Lasa iubita, ca ramanem noi luna asta."m-am simtit mai linistita si impacata ca am vazut ca se implica si el si am un sprijin.
Cristina in asteptarea mormolocului
blueeyes2003 spune:
Mcrissa
imi pare rau ca nu a fost sa fie luna asta!
Nu-ti pierde speranta!Dar poate,totusi, mai este o sansa daca CM intarzie sa apara.
Asa imi zicea si mie sotul cand a vazut ca am tras o repriza de plans duminica,"lasa ca luna asta sigur vei ramane insarcinta" Conteaza foarte mult sa vedem si pe ei ca se implica si ca ne sprijina!
Michelle
multa bafta astazi!Stii ca ne gandim la tine si te asteptam cu veti bune!
Flavia
ce mult ne lipsesti!
Ma bucur ca reusesti sa ne mai scrii.Imi inchipui ca iti este greu acum dar cu timpul totul va reveni la normal si o sa ai impresia ca asa a fost dintotdeauna.Sigur te vei descurca!
Eu sunt putin ingrijorata pentru ca astazi sunt in Z4 si vad ca CM s-a oprit desi dura cam 5 zile.Ma enerveaza ca nu este cum era de obicei,de parca nu aveam atatea pe cap mai trebuie sa ma gandesc si la asta!
Fetelor,va
pe toate.Revin!![]()
Mirela

Come on baby!

irinabobe spune:
neata fetelor.
Michelle tinem pumnii a vii cu vesti bune azi.
Liana multumesc mult se pare ca luna asta mai apuc sa fac progesteronul doar.
Fetelor vroiam sa va intreb ceva. Pt sarcinile astea oprite in evolutie e posibil ca problema sa fie la barbat? adica in afara de analizele genetice care daca ies proste oricum nu ai ce face, ar trebui si barbatii sa isi faca alte analize? ca eu ma gandeam ca daca raman gravida atunci problema poate fi doar de la mine, da din ce in ce mai multa lume ma intreaba daca sotul si-a facut analizele, si nu stiu el ce analize ar putea sa faca?
IreneCAM spune:
Irina, exact asta ma intrebam si eu. Noi facem atat de multe investigatii, dar sotii nu. Oare nu ar trebui sa faca si ei?? AM mai pus intrebarea si pe la inceputul capitolului. Liana spunea ca sotul ei a facut toxo, CMV...Liana, daca mai sunt ceva analize mai spune-ne, sa ne orientam si noi
Fetelor dragelor care stiti, mai spune-ti si voi ce analize le-ati mai facut la soti.
Spiridusha:))
blueeyes2003 spune:
Si pe mine ma intereseaza acest subiect!Dar cred ca tot pe noi "cade" sa facem analize!
Mirela

Come on baby!

irinabobe spune:
irene eu ma gandeam ca toxo si cmv la sot cum naiba sa influenteze? dar oare ceva pe la calitatea speramtozoizilor? zic si eu ca prea intreaba toata lumea.