Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 13

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alhassanvicky spune:

ainia ea mi-a facut eco la ea in cabinet, s-a uitat daca sunt bine, la bataile inimii si putin dupa sex, dar a zis ca aparatul ei nu este performant si nu poate sa fac mai nimic cu el. de aceea m-a trimis pe 7 la o alta clinica. vom vedea..astept cu nerabdare sa vad daca sunt ok. pana atunci ..in sfarsit mi-au facut si mie ceva analize. s-au trezit si ei..mai bine mai tarziu decat deloc, ca la Elissa nu mi s-a facut nimic. astept rezultatele pe maine.

Lachione, felicitari pt fetitele grasane, sa-ti traiasca si sa fiti fericiti

AYUMI ma bucur ca Naoki e bine. sanattate la toti

mamaana felicitari pentru botez.sa-ti traiasc ingerasii botezati

va pup dulce pe toate si toti piticii

Vicky mami de Elissa , cu gemeni 16+

http://picasaweb.google.com/nickydrag/BestOfElissa
jurnalul Elissei - http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=103718
viata mea in Emirate - http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=103958

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

mamaana felicitari micutelor crestine! Sa fie sanatoase si sa va aduca nmumai bucurii!
lauracatu eu am terminat Peda in '95 si partea buna a fost ca am primit repartitie, iar cea proasta ca dupa noi la putin timp fu cu dubla specializare. Suntem aici trei fete care vrem propria noastra scoala, insa nu stim pe ce drum sa apucam. aici sunt o groaza de gradi particulare, insa scoli doar una care nu stiu cum prin ce fundatie functioneaza...e mai greu cu scoala particulara...si ce rezultate proaste are...numai analfabeti...de ce sa nu facem noi o treaba buna???? Eu sunt de 8 ani impliniti la scoala de la mine din cartier, super! Ma intalnii zilele trecute cu un baiat de la mine din prima mea generatie...daduse bacul si urma sa se inscrie la facultate....ce batrana sunt!!!
Si Oti(nanaoti) a terminat Peda, iata ca suntem mai multe...
Mi-am fimat samuraii adineauri, sa-i mai vedeti www.dropshots.com/day.php?userid=264432&cdate=20070730&ctime=122612" target="_blank">ce mai fac ei....
Va pup pe toate! (Laura!!!Ce mai faci????)

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyEr spune:

Buna fetelor!

Lachi, felicitari pentru bebeline. Sa fie sanataose, cuminti, papacioase si tu sa ai mult laptic pentru ele!!!
Ayumi, ma bucur ca este bine copilasul si sper sa fie totul bine de acum incolo si sa ii ai acasa cu tine cat mai repede.

Fetelor am si eu o intrebare, poate s-a mai confruntat cineva cu aceeasi problema : Ana tot da laptic afara (nu in jet) nu numai cand ragaie ci si mai tarziu daca se screme sau daca i se apasa burtica. Doctora a zis ca nu este nici o problema, dar eu tot imi fac griji. Mentionez ca ea are si o hernie ombilicala care a inceput sa dea inapoi dar este totusi acolo. Din cate am citit asta se face si pentru ca muschii abdominali nu se sudeaza. Sa fie asta cauza?
Multumesc anticipat !

Va pup ca s-au trezit si fac scandal!

Mady si bebitele Ana & Moni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ayumi ma bucur ca sunteti bine toti 3 si ca va ingrasatiEu nu stiu prea multe despre picioare, dar ale mele sunt umflate acum.. se recomanda mancare fara sare, picioarele sa le ti mai sus decat sezutul(cel putin pe orizontala) si sunt creme pt. picioare umflate: lioton gel si de la Mustela pt.
mamaanasa dea DD sa fie intr-un ceas bun botezul!
lauracatuastept pozele de nasa si de dansatoare

Cele 2 proaspete sunt bine, papacioase, Lachi inca n-are laptic...dar una din fete suge si fara ca doar e tzatza mamicii! In timpul cezarienei s-a rupt vezica mamicii ..asa ca vor sta in spital mai mult(pana martea viitoare cel tarziu) ca mami are vezica cusuta si o posetuta in forma de sonda

PUSSI 20+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Felicitari Lachi!!! Sa traiti toate 3, sa fiti sanatoase si sa plecati repede, repede acasa. Fetitzelor le doresc sa aiba o viatza frumoasa, sa fie norocoase si iubite. Iar tie, refacere rapida, laptic mult si multa, multa putere si rabdare.

Ayumi ma bucur ca baieteii sunt bine. Spor la crescut! Incet, incet o sa acumuleze si kg. Acum important e sa fie sanatosi si sa se dezvolte normal. Multa putere iti doresc. Mie mi s-au umflat picioarele in prima saptamana dupa cezariana. Aveam bututci de la genunchi in jos. Mi-a trecut in cateva zile cu Lioton gel, pastile de Detralex si stat cu picioarele pe pereti.

mamaana, lauracatu sa va taiasca micutzii crestini! Laura, chiar ma bucur ca ai dansat si te-ai simtit bine. Astept pozele cu rochia, m-ai facut curioasa.

Lavinia sunt aici. Citesc tot ce scrieti, dar nu am avut nici o tragere de inima sa zic nimic. Mi-e dor de copii si ma simt pe langa subiect cand nu ii am langa mine. M-am distrat vizionand filmuletul cu samuraii mergand ca 2 pinguini, cracanati si cu mainile in sus. Sunt dulci foc! Felicitari pt ca esti o proaspata studenta! Ai un pic de tupeu! Eu nu m-as mai incumeta acum sa fac nimic de genul asta.
Intrebai de shtrumphi. Pai ei sunt bine, sanatosi. Stau f. mult afara, intra in contact cu multe pesoane, ii ajuta pe bunici la diverse activitati. Intr-o zi au reparat o poarta cu bunicul (am pus si poze de la operatiune), in alta zi au ajutat-o pe bunica la spalat rufe (inclusiv s-au urcat fara sa-i vada nimeni cu picioarele intr-o cada in care erau puse niste presuri la spalat. Au sarit acolo pana i-a gasit bunica'sa uzi si mazaci ca 2 purcei si cu greu i-a convins sa se mute in alta cada, cu apa curata). Ai mei au o gradina de legume frumoasa, la care au muncit mult (inclusiv irigatii) si acum au inceptu sa vanda din productie, direct de la sursa. Cu ocazia asta, cei mici intra in contact cu multe persoane care vin sa cumpere si ajuta direct si intens la comertz. Se duc in gradina la cules, numara rosiile "do,do... teeeiii!" (sa nu greseasca bunicul), conduc clientii pana la poarta si isi iau ramas bun zgomotos ("pa! paaaa!" si trimit bezele tzocaitoare).
Bianca a facut o pasiune pt un urs de plus al sora'mii, mare aproape cat ea si toata ziua il care peste tot. Doarme cu el, il legana, il inveleste, il pupa, il danseaza, ii canta, il trage in scranciob, il duce sa-i arate puii ...Marea mea durere este ca ea inca nu vrea sa vorbeasca. Avea cateva cuvinte pe care le spuena cand era acasa, acum nici pe alea nu le mai foloseste. Face ca toate animalele, spune "pa", "apa", "apte" si "bi" (bunelul e "bi"). In rest, face fraza intregi cu "iiiii" (I de la Invatator) pe diverse tonalitati.
Rares vorbeste mult si spune cam orice, dar stalcit si prescurtat(o silaba-2). Desi am observat ca a inceput usor-usor sa mai intregeasca din cuvinte. Duminica trecuta venisera 2 copii la ai mei si el a alergat in casa, a strigat "mama", m-a luat de mana si mi-a aratat "pii! Amaaa, mi-mi" (Mama, copiii! Unul mare, unul mic-mic). Vorbim la telefon (eu cu Rares, ca Bianca nu vrea sa vorbeasca): "Aooo! Ma! (mama)" si continua cu lista animalelor si obiectelor care ii vin atunci in cap. Il intreb ce face Bianca si raspune "Zea! Bii! (Zea face bine). Au gasit o bunica suplimentara in nasa de cununie a parintilor mei (e vecina cu ei si e singura). Se duc la ea, o striga "nana" din strada, se joaca, fac cateva boroboatze si pleaca de acolo cu chec, placinte, tarte cu piersici facute special pt ei .

De azi incepem si noi renovarile in apartament. Am gasit pe net niste modele de decoratiuni si zugraveli si abia astept sa ne punem in aplicare ideile pt camera copiilor. Daca ar iesi cum vrem noi, ar fi super!

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura25

De azi incepem si noi renovarile in apartament. Am gasit pe net niste modele de decoratiuni si zugraveli si abia astept sa ne punem in aplicare ideile pt camera copiilor. Daca ar iesi cum vrem noi, ar fi super!

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

vrem si noi idei de amenajat camera de gemeni... mai ales de la o mamica experimentata!

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

pussi deocamdata noi schimbam doar zugraveala, mobila ramane aceeasi. Cam multa si cam inghesuita. Eu sper sa invete sa doarma singuri, amandoi in patul mare. Asa as putea scoate patuturile si sa fac mai mult loc. Le-as pune o masutza cu 2 scaunele mici in loc si ar avea spatiu mai mult de joaca. Cand termin zugraveala, promit sa pun poze. Deocamdata nu-mi dezvalui planul, ca nu stiu ce o sa iasa

Otilia am vazut in sfarsit pozele. F. frumoase! Si copii superbi si locurile f. interesante. Dar eu astept inca pozele cu tine in costum de baie, copii in valuri

Mady din fericire, ai mei nu au avut nici unul hernie ombilicala. Dar Rares tot asa mai dadea laptic afara din cand in cand. Si acum mai vomita uneori (fara sa fie bolnav) si din motive inca neelucidate pt mine (se inneaca, sau bea repede, e agitat si nervos inainte de a-si bea biberonul ... nu stiu..)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Dragi burtici cu gemeni si mamici de gemeni, maine ma internez sa imi scoata firul de cerclaj. Dupa cum se prezinta lucrurile dr. vrea sa mai aiba sub supraveghere pentru ca e foarte probabil ca totul sa decurga repede si sa este mai bine sa faca cezariana la momentul oportun. Maine terminam sapt. 37. Azi la eco erau bine, nu stiu cat au mai luat in greutate, dar este posibil sa stau cu ei in spital mai mult decat cele 5 zile obisnuite dupa cezariana. Sper ca totul sa fie bine.
Va pup cu drag, pana la o noua reintalnire, burtici, mamici si copilasi .

Teodora
36+ Tiberiu si Daria
Aniversare 2006

Burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elen spune:

nastere usoara thea

dar de ce zici ca ai putea sta mai mult decat cele 5 zile?

Mergi la inceput

thea NASTERE USOARA SI BB-ICI SANATOSI

laura spor la treaba! Sa iasa totul cum vreti voi!

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput