Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 13

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gab___ spune:

buna am fost si noi in we la munte iar ne-am mai racorit [putin iar seara chiar ne-am imbracat cu bluze groase era prea racoare. am stat pe iarba pana la 24 noaptea iar fetele adormisera deja dar cam greu. nu suporta usor caldura se mataiesc toata ziua si sunt ude pe cap. afara le place iar cand ne intoarcem la bloc atunci trebuie sa stau cu ele afara pana la 23 ce se racoreste in casa.
in rest prefera mancarea mai lichida si mananca mai putin de dupa vaccin, ma gandesc ca o fi de la caldura.
robertei i-au iesit iar 2 masele din gingii dar nu inteleg d c ei ii cresc mereu cate 2 o data?
in rest ma gandesc cum ar fi sa merg si eu in vacanta si sper sa reusesc s amerg in Madrid macar 10 zile, as sta mai mult dar nu am cu cine lasa fetele
deseara sarbatorim aniversarea mea mergem in oras , am implinit si eu 23 de ani!!!
va servesc si pe voi cu o felie de tort diplomat si un pahar de sampanie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

LA MULTI ANI gab! Iti doresc o viata plina de bucurii si sa-ti reuseasca si concediul la Madrid

Doamne , ce mamica tanara esti - felicitarile mele!

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani, gab!

Ma minunez si io... ce mamica tanara... Bravo!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elen spune:

la multi ani GAB!!!

si eu care ma simteam o mama super tanara (29 ani):))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

LA MULTI ANI Gab si un concediu placut la Madrid!

Teodora
35+ Tiberiu si Daria
Aniversare 2006

Burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyEr spune:

Buna fetelor!
Gab. Sa fii fericita si sa-ti reuseasca concediul la Madrid!

[b]Ayumi, multa sanatate copilasului tau, sa se faca repede bine si sa auzim numai de bine. Dumnezeu nu ne uita pe nici unul, doar ca, cateodata, mai intarzie. Ai incredere si vei vedea ca va fi bine. Inca o data multa sanatate!
Teodora, multa rabdare si sa vorbesti mult cu bebeii sa mai astepte in burtica la mami, macar pana in saptamana 38, cum au asteptat fetele mele desi saracele erau asa de inghesuite ca au stat nas in nas si aveau nasucurile putin strambe cand s-au nascut.
Doctora a zis ca se pupau, dar acum nu prea se baga in seama una pe alta.

Va pup ca s-au trezit

Mady si bebitee Ana & Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

gab!! la multi, multi ani ferciti!!!!!!!!!!!!

intrebare de la Lachi: la cate sapt. e optim sa se nasca gemenii??

PUSSI 19+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulat spune:

Multumesc mult dragelor ptr. raspuns.
Am 8 zile de la cerclaj, m-ai am dureri minore dar sunt, m-ai mult ca de la o raceala. In schimb acum mult m-ai des ca inainte mi se intareste burtica in partea de jos pe langa buric. Stiu ca sunt un fel de contractii, dar ma sperie si ma tin legata de pat.
Eu pana acum am luat 11kg fiind o pers. foarte slaba, iar cu parul este de groaza, dar de inteles (am 2 anestezii generale pana acum si o sa m-ai urmeze una). Toate gravidutele imi spuneau ca ce par frumos au avut in sarcina numai al meu NU. L-am tot tuns de a ajuns aproape de umeri; pacat de parul meu cel lung.
Va pup si sa aveti grija de voi si de bebelusi.

+22

Mergi la inceput

pussi, raspuns dat de dl Vladareanu la un mom dat:

cei cu o placenta - termen 37s
cei cu 2 placente - la termen= 38s

Ayumi - sanatate multa

va pup

Mergi la inceput

pussi, optim e la termen

riscuri minime - dupa 34 saptamani din cate stiu eu

bineinteles k nu e o regula - pot fi ok si la 32 si sa aibe probleme la 37...dar ca sa raspund oarecum:)

Mergi la inceput