Conceptii gresite despre ISLAM - 3
Raspunsuri - Pagina 32
crinuta spune:
quote:
Originally posted by Samer
Crinuta, poti sa ne explici mai mult, te rog frumos?
c'est la vie
Ce sa explic Samer?
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Ingrid S spune:
1. Eu sunt Domnul Dumnezeul Tau; sa nu ai alti dumnezei afara de Mine.
2. Sa nu-ti faci chip cioplit, nici alta asemanare, nici sa te inchini lor.
3. Sa nu iei numele Domnului Dumnezeului tau in desert.
4. Adu-ti aminte de ziua Domnului si o cinsteste.
5. Cinsteste pa tatal tau si pe mama ta, ca bine sa-ti fie si multi ani sa traiesti pe pamant.
6. Sa nu ucizi.
7. Sa nu fii desfranat.
8. Sa nu furi.
9. Sa nu ridici marturie mincinoasa impotriva aproapelui tau.
10. Sa nu poftesti nimic din ce este al aproapelui tau.
Samer, nu vad utilitatea la ceea ce am discutat, dar poftim, ai aici cele 10 porunci. Desi, sunt sigura ca le stiai si tu.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Samer spune:
Crinuta cind ai spus ca rugaciunea noastra ar fi un inceput, dar n-ar fi totul!
Ingrid, merci.
Dar sa te intreb rapid, de ce exista atata "sa nu"? altfel ce?? Care ar fi optiunea de a alege ?asta nu inseamna ca ti-a dat sa alegi oare ?!Fiindca cei din trecut au facut toate cele mentionate?!
Te rog sa-mi explici, ca m-am derutat deja! Sa nu omori altfel?..
Sa nu te inchini la alt Dumnezeu! ..Si daca nu?!!.. Trebuie sa fie ceva care vine dupa atatea nu..
Ce poate fi? Pedeapsa, sau mintuire e de ajuns sau poate sa dai pomana la saraci si cu asta basta?!
Sau poate trebuie sa asteptam sa ajungem pe viata de apoi si numai atunci sintem pedepsiti pentru faptele noastre ? si nu mai conteaza ce se intampla pe pamint si cum traim pentru ca sintem LIBERI !!!
Samer spune:
quote:
Originally posted by Andradaquote:
Originally posted by hannen
....cel care se roaga la sf. "shofran" si pupa nush ce oase facatoare de minuni?
Hannen, daca vrei ca discursul tau sa fie valid, va trebui sa acorzi respect celorlalti participanti la discutie. Si va mai trebui sa incerci sa iti motivezi alegerile religioase fara a bagateliza si ridiculiza sentimentele celorlalti participanti la discutie.
La urmatoare abatere de al regulament prezenta ta pe forum nu va mai fii necesara si nici dorita. E alegerea ta acum,
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Nu vad unde a gresit Hannen, te rog sa fi mai preciza ca sa invat si eu.
Oricum sa fie luat Quoranul si Prophetul Mohamad in sus si in jos, n-a derajat pe nimeni pana acum?
Poate iluzi, nu?
Oricum merci pentru atentie!
denizel spune:
Vaai, Ingrid, chiar nu stii ce urmeaza?
Urmeaza sa ti se spuna ca cc crestinii nu respecta porunca intai: se roaga lui Isus, care nu e Dumnezeu, e un oarecare cioplitor de pasari din lemn si care, inca nu am aflat de ce, este considerat de musulmani un maaare intelept...
Ei...siii...omul asta, care nu e Dumnezeu si a carui venire si moarte pe cruce a fost vestita si descrisa in cele mai mici amanunte de profetii din Vechiul Testament, a schimbat, nu se stie cum desigur, istoria lumii :-)
-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
ache spune:
quote:
Originally posted by denizel
Vaai, Ingrid, chiar nu stii ce urmeaza?
Urmeaza sa ti se spuna ca cc crestinii nu respecta porunca intai: se roaga lui Isus, care nu e Dumnezeu, e un oarecare cioplitor de pasari din lemn si care, inca nu am aflat de ce, este considerat de musulmani un maaare intelept...
Ei...siii...omul asta, care nu e Dumnezeu si a carui venire si moarte pe cruce a fost vestita descrisa in cele mai mici amanunte de profetii din Vechiul Testament, a schimbat, nu se stie cum desigur, istoria lumii :-)
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
vai, Denizelule, asa definesti tu respectul cel putin pt. partenerii de dialog...tz tz tz ...stau pe aproape sa iau lectii de respect
anca
denizel spune:
Achelutza, tot ce fac este sa reproduc (la scara mica, desigur) cuvintele voastre.
Daca tie ti se pare ca sunt lipsite de respect, iti dai seama cum ni se par noua...
Cum ii zice interventiei tale? Autosesizare, nu?
Edit: hai sa ti-l parasc pe sotu': a zis ca voi, musulmanii, va rugati de mai multe ori pe zi decat noi, crestinii. Nu ne cunoaste, da' stie el sigur . Daca as fi in locul tau, nu i-as mai da desert in seara asta :-)))
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by denizel
Cum ii zice interventiei tale? Autosesizare, nu?
cum le zice interventiilor tale? provocare, nu?
sa vedem cum ii zice la a mea
Marilena12 spune:
Eu nu stiu cine este Sf. Shofran, n-am auzit de el pana acum, insa:
- daca cel care saruta niste oase facatoare de minuni (asa cum spune Hannen) o face spre slava lui Dumnezeu si pentru mantuirea sufletului, si daca oasele facatoare de minuni sunt bineplacute lui Dumnezeu si inzestrate cu o astfel de harisma, atunci, dupa pererea mea, DA, acel om are o relatie personala cu Dumnezeu!
Mari
denizel spune:
quote:
Originally posted by Adela99
cum le zice interventiilor tale? provocare, nu?
La toate-toate sau in acest caz particular?
quote:
sa vedem cum ii zice la a mea
Nu stiu cum ii zice, dar iti pot spune reactia mea: mirare! :-)
Nu trebuie sa ma justific, dar nu vreau sa provoc. Serios! Sunt reactii normale, chestii inevitabile, zic eu, in discutii atat de sensibile, in care se confrunta pareri atat de fundamental diferite. Stiu, probabil ca nu poti sa ma intelegi :-)