Mi-am perdut cartea de identitate

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Katik,da nu-i dracu' asa negru

Helbi,nu in Bucuresti,in Sibiu dar cred ca peste tot e cam la fel.Eu zic ca ai timp sa le faci pe amandoua in 3 saptamani.N-am intrebat daca au si regim de urgenta ca eu am timp la dispozitie 1 luna dar pasaportul cred ca ti-l face in 2 zile(asa am auzit sau parca am citit in ziar)
Acte:
copie si original dupa:
-contractul de vanzare-cumparare sau actul de spatiu
-certificatul de nastere,
-cartea de alegator,pasaportul sau o copie dupa vechea C.I.(eu trebuia sa dovedesc cu ceva ca sunt eu cea care vrea sa-si faca C.I. noua,din cauza ca am pierdut-o)
- timbre fiscale in valoare de 4 RON si chitanta de 7 RON de la Posta (astea sa le cumperi intai si dupa aceea sa mergi la politie)
- cartea de alegator si vechea carte de identitate (in cazul in care nu-s pierdute)
Daca esti maritata copie si original dupa certificatul de casatorie
Daca esti divortata hotararea de divort, copie si original

------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.

poze iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

la noi pasapoartele se fac in citeva zile, exista si regim de urgenta dar asta merita numai daca esti f.f.f.grabita, in rest nu merita de platit taxa.
ati vazut ce-a zis tariceanu ieri despre documente? cica se simplifica rau si se vor face f. rapid (nu mai retin termenele) dar aceste termene nu vor fi respectate in bucuresti

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Multumesc Idora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Dragutzele, dar pe Iorga in Bucuresti la pasapoarte aveti idee cum mai e problema, mai sunt cozi?
Am constatat ca trebuie sa imi schimb pasaportul , am din ala valabil 5 ani.
Multumesc si scuze de intruziune!

Mergi la inceput