Mi-am perdut cartea de identitate
Ce sa fac??In cat timp imi face alta si ce mai trebuie facut??Se poate face si la urgenta??Am nevoie de ea ca sa plec din tara ca nici pasaport nu am,e expirat la 1 aprilie (si nu-l pot reface fara carte de identitate).
------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.
poze iunie
Raspunsuri
deya spune:
idora trebuie sa mergi la politie...unde o sa ti se dea o adeverinta cre e valabila vreo 7-8 luni.nu poti sa iesi din tara insa cu aceasta....abia dupa ti se face buletinul...
eu asa stiu........sper sa ma insel si sa poti iesi din tara
Idora spune:
Dar nu se poate fara sa dau declaratie a politie?Stiam ca normal (adica cand nu-i pierdut) se face in 14 zile.Care stie daca se poate si la urgenta?
Pasaportul am auzit ca-l face in 2 zile??Mi-l poate face fara C.I.??Am o copie dupa buletin,le dau si certificatul de nastere si ce mai e nevoie, ca doar il reinoiesc.
Oricum nu-i f. mare graba,ca vreau sa plec doar pe la inceputul lui august dar mi-e sila sa stau la coada.
poze iunie
ni-na spune:
Mergi la politie, si va fi gata in 3-4 zile daca ai actul casei,certif. de nastere si formularul tip.vei plati la trezorerie undeva in jur de 50 ron.
crista-s spune:
Trebuie si certif de casatorie dc esti casatorita si ti.ai schimbat numele .. nu mai e cel de fata ... sau sentinta de divort dc ai fost casatorita si ti-a pastrat numele sotului ...
Idora imi pare rau pt ghinionul asta ... eu nu cred sa iti faca pasap cu o copie de buletin... astia sunt ciudati... mai bine intra in audienta la comandantul politiei .. poate ca iti face la urgenta CI. In RO se cam face orice "la urgenta" ca doar se plateste ...
si dc ai CI poti pleca in EU si fara pasaport sau oricum ala chiar ca se face in citeva zile la urgenta ...
katik spune:
si eu mi-am pierdut CI si in 5 zile lucratoare mi-au facut altul nou. si nu am stat la coada. am luat de pe net toate documentele necesare, am platit inainte taxa la cec parca si n-am stat decit 5 minute pina mi-a facut poza. la eliberare am stat 3 minute la rind.
bafta sa ai!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi
Idora spune:
Va multumesc la toate pentru raspunsMaine merg cu actele cu care ati zis si sper sa am si eu bafta,sa mi-l faca asa repede cum i l-a facut lui katik!!
poze iunie
Idora spune:
Gata, am rezolvatAm fost azi la politie cu toate actele si a durat vreo 10 min. cu totul.Peste 10 zile o sa am buletinul
poze iunie
katik spune:
quote:
Originally posted by Idora
Gata, am rezolvatAm fost azi la politie cu toate actele si a durat vreo 10 min. cu totul.Peste 10 zile o sa am buletinul
poze iunie
super!!!! pai vezi ca nu e asa negru precm pare!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi
helbi spune:
quote:
Originally posted by Idora
poze iunie
In Bucuresti? Te intreb pt ca si eu trebuie sa-mi fac si CI_ul si pass-ul si nu am la dispozitie decat 3 sapt. si nici alea pline.(iar fara CI nu pot face pass). Nu exista si regin de urgenta?
Ce acte ai avut nevoie?