FIV 125

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Marrina dupa trei zile de menogon (cate 3 pe zi)

Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/45Bep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

valeria72Eu cred ca dupa 3 zile de stimulare valorile sunt foarte bune. Endometrul a depasit deja pragul "critic" (7 mm) si va mai creste. Cei 7 foliculi vor creste marisori si vor mai primi si alti fratiori in continuarea stimularii. Eu cred ca n-ai de ce sa-ti faci griji.

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

mersic mult Marina m-a mai linistii un pic

Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/45Bep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Marinnasi eu sunt in aceeasi situatie ca tine. Ieri si azi am sunat intruna intre 13 - 14 si tel. deranjat. Ieri, culmea pe la 14.15 tel. nu mai era deranjat darGeta nu mai primea legatura. Eu mai am doar 2 zile de incercari ca miercuri plec in conced si daca nu reusesc nu stiu cine o sa ma ajute. Daca e cineva care vrea sa faca fapte bune, sa ne dea si noua un PM. Eu as avea nevoie de eco pe 31.07 sau 01.08 adica in Z21 - 22. Am uitata sa va spui ca intr-un final mi-a venit CM cam in Z49-50 (nu mai stiu exact) si azi sunt Z3.
In rest numai urari de bine, ca vad ca nu toiate fetele au luat vacanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicia spune:

Fetelor, eu ma duc miercuri, pe 18, la eco la Giulesti, daca aveti nevoie va pot face programare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Marrina, Kitta, acum suna! Incearcati, desi nu stiu pana la ce ora au program...
Valeria, si mie mi se pare ok, dar nu ma pricep asa de bine...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Valeria si mie mi se par valorile foarte bune pentru ziua 3 si... abia astept sa va urmez. Numai la asta ma gandesc Nu mai e asa mult pana in septembrie!

felicia imi aduc aminte de intalneala de care spui. In cazul asta... abia astept sa ne revedem!

Andrada

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by felicia_

Marrina, Kitta, acum suna! Incearcati, desi nu stiu pana la ce ora au program...

Programarile la eco se fac intre 13:00 si 14:00, in rest mie nu mi-au facut niciodata legatura la madam Geta.

marrina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Felicia

Fetelor, eu ma duc miercuri, pe 18, la eco la Giulesti, daca aveti nevoie va pot face programare.

Multumesc mult. Daca nu reusesc pana atunci o sa te anunt pe PM marti. si bafta!

marrina

Mergi la inceput

zouzoule Esti prin zona ca sa incepi un capitol norocos?

marrina

Mergi la inceput