FIV 125

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Si uitai sa metionez ca a marit doza de la 3 menogon la 4

Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/45Bep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicia spune:

Felicia_ , eu sunt la Dr. Marinescu, la Giulesti si este a doua oara cand incerc sa fac FIV pentru ca prima data am facut protocol lung cu diphereline si menogon si din 9 foliculi nu am obtinut nici un ovocit.Acum fac protocol scurt cu aceleasi medicamente, sper sa fie cu rezultate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Stie cineva daca s-au schimbat numerele de la Giulesti? De o ora sun la 316.12.88, 316.12.81 si 316.12.77, prefix 021 si imi spune"Eroare de conexiune". Multumesc anticipat.

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina

Mergi la inceput

pussi, MadalinaM

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Marrina, eu am sunat pe la 9,30 la 316.12.77 ( e drept, ca fara prefix, fiind din Bucuresti, dar nu cred ca are importanta) si mi-a raspuns (la a doua incercare). Acum am incercat iar, si zice "post telefonic deranjat temporar"

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

kora, pt repetare, nu stiu de ce ramasesem cu gandul ca urma sa refaci, ma bucur ca ti-a mai scazut FSH-ul, poti spune chiar ca incepi sa-l controlezi, bravo si doamne ajuta sa fie cu noroc.

pt toate fetele ce au inceput tratamentul, sunt alaturi de voi si va tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Waw, ce de fete in focuri!!!! Felicia, MRL, Valeria, Marrina va tin pumnii sa fie cu succes!

Felicia din ce-am mai citit pe aici si din proprie experienta, protocolul scurt da rezultate mai bune! Mult succes!

marrina numerele nu s-au schimbat. "Eroare de conexiune" sau "numar deranjat" inseamna ca au scos tel din furca

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Sarut mana Andrada si tu sa ne urmezi curand

Dar poate cineva sa-mi spuna ce inseamna valoriel de la echo??? pleaseeee!!!!

Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/45Bep2.png

Mergi la inceput

felicia_, Andrada.P, MRL Multumesc muuuuuuuult.

Merge cinega luni la Giulesti, la eco sau cu alte scopuri? Sau chiar marti? Ca poate ma poate programa si pe mine cineva la eco daca-i dau detalii intr-un PM. Azi sunt pe DC pana la ora 17:30 si apoi luni. Ca daca nu reusesc sa ma programez telefonic n-am alta solutie decat sa ma infiintez in ziua stabilita cu Cocei si Marinescu la usa Getutei si sa bat cu pumnii in masa Oricum maine incep stimularea. Doamne ajuta!

marrina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by valeria72

Fetele vin la raport

Endometru - tristratificat 8mm
Ovar stang - 3 foliculi 8/10 mm
Ovar drept - 4 foliculi 10/10 mm

E acum sa va vad cine i-mi spune si mie daca e de bine sau de rau

Va pupici pe toateeeeeee...

A cata zi de stimulare era?

marrina

Mergi la inceput