Constanta (90)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Dana, Cornelia, va pupam si multumim mult de urari!
Dana au trecut deja 30 de saptamani??? waw ce zboara timpul!! cand e DPN-ul, in prima jumatate a lui octombrie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La multi ani Anabela!!!!

Roxa, super pozele....imi pare rau ca nu ne-am nimerit de data asta...

Noi suntem ok...ne bucuram de frig... si peisaje!!! (David de trenuri si tramvaie!!!)

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sinzi_ana
Noi suntem ok...ne bucuram de frig... si peisaje!!! (David de trenuri si tramvaie!!!)

io v-am zis sa nu plecati....ce sa iti fac daca nu ma asculti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Bine ai venit pe lume Anabela si sa fii sanatoasa si norocoasa ,iar pentru mamica refacere rapida!

Patrick inca odata LA MULTI ANI si vorbeste cu mami si cu tati pentru o surioara

Noi suntem bine ,crestem si o terorizam pe mami in burtica cu suturile puternice .

Pupici

36+ cu LUCA GABRIEL chirias

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

july, multam mult pt sprijin, am aflat si eu intre timp ca dan dumbrava da anestezie la orl, m-am bucurat sa aud asta; oricum operatia va fi dupa 15 aug, chiar 30 aug daca va fi la fel de cald, deci mai vorbim pana atunci, ca medic dr dinca ar fi ok?

astept in continuare mamici cu pitici operati de polipi sa imi impartaseasca din experienta lor, eventual pareri constanta vs bucuresti

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

vladis, eu l-am operat pe razvan acum primavara asta la bucuresti, la dr.ursuleanu.si este ok acum.respira mult mai bine, chiar si atunci cand mai raceste.dar avem si batista bebelusului la care nu as renunta nici moarta.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

vladis, si noi amfost cu Alexia la Buc pt op.de polipi - Dr.Ursuleanu. Recomand din aceiasi sectia a spitalului Marie Curie pe dr. Dan Gheorghe, un medic tanar, dedicat muncii sale.
Alexia se simte fff bine dupa operatie, din sept 2006 nu a mai racit deloc( spre deosebire de periopadele de raceli, cu 7 zile febra de nestapanit....), a mers in fiecare zi la cresa.

Rox : pozele promise

Mergi la inceput

buna dimineata!
Crix hihihi "omooosss" cum zice Patrick! chiar arata tare bine! ce se aude de bb2? ce mai zice Alexia? e la Neptun?
Vladis succes in luarea unei decizii corecte....sunt sigura ca va fi bine.
ati reusit sa vorbiti cu mamacita fetelor, e ok? ce mai fac ea si piticuta? asteptam vesti bune!!
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

buna dimineata fetelor!cu intarziere si cu scuzele de rigoare,vreau sa ii urez si eu LA MULTI ANI !,lui patrick,sa ii dea dumnezeu sanatate si noroc!
mamacita,sa iti traiasca anabela si multa sanatate!o zi buna tuturor!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Nimic nu e mai frumos si mai bine decat atunci cand DUMNEZEU iti daruieste ce-ti doresti. Sa fii sanatoasa ALIna si sa te bucure copiii tai. Anabela este un nume frumos iar cine-l poarta sa-l reprezinte; sa creasca mare si sanatoasa.

Ce bucurie pe mine ca am scapat de meseriasii care stateau atarnati pe la geamurile mele. Meseriasul tot meserias pana nu da el putina buleala nu se simte bine, norocul meu ca sotul nu i-a slabit deloc dar saracii vecini.......Daca vedeti cum a pus pervazele muriti. Am avut mare noroc ca Mihai a anticipat si a facut aceasta operatie singur. Nu pot sa concep nici macar culoarea aleasa ptr pervaze. noi am facut izolatia aproape toata fatza blocului , toti vecinii mei au gemurile albe si ale mele sant maro. Au tinut cont de asta si au comandat pervaze albe cu ceva prin ele probabil patronul este daltonist ptr ca le-a luat gri cu bleu ce mergea perfect la mine.Noroc ca Mihai a anticipat si a cumparat din timp ceva frumos si bun.

Despre copii vreau sa va spun ca merg frecvent la dentist, sedinte la care particip si eu, sa-si scoata gandaceii de pe dinti. Asa le-a explicat dentista ca de la multe dulciuri bomboane si cioco, gandaceii s-au prins de dintisori si nu mai vor sa plece. Si uite asa stau ei frumos cu guritza cascata si gandaceii zboara unul cate unul. Cabinetul este pe langa salvare si lucreaza cu casa de asigurari sedintele sant gratis, doar asa o mica atentie doctoritei. Daca mai are nevoie cineva mergeti.

Va pup si va doresc numai bine.

Mergi la inceput