Constanta (90)
Raspunsuri - Pagina 21
crig72 spune:
Mamacita sa va traiasca Anabela!Numai bine si sanatate pentru amandoua!
Camelia sper ca sotul tau e ok acum si ca te-ai linistit.sanatate multa!
La multi ani Patrick!!Sa fii sanatos , norocos si succes la toamna la "ghinitza"!Roxana torturile suuuuuper bune!!le-am admirat again![]()
pupici la toti si seara buna!
www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&AID=4426358&IID=154054961" target="_blank">poze de aprilie
CRIXIA spune:
MAMACITA, sa va intoarceti cu bine acasa!
ANABELA, sa ai parte de tot ce e mai frumos pe lume! Te-ai nascut in aceiasi zi cu Alexia si vreau sa cred ca vei fi o luptatoare!
roxanaz spune:
buna dimineata dragelor!
multumim inca o data de urari si pupici tuturor.
sunt nitel pe fuga din cauza de vizite la servici dar revin mai tarziu. o zi usoara si racoroasa tuturor!
nastasie spune:
la multi ani, patrick.roxana sa va traiasca si sa va bucurati de el.frumoase pozele.
mamacita, felicitari.multa sanatate si va asteptam cu bine acasa.
noi am fost la nunta duminica si am dormit ieri doar 3 ore ca ne-am montat in sfarsit a/c.ce bine e cu el.de miercuri intru in concediu ca si razvan ia vacanta.va pup pe toate.
albumul meu
adriana&
razvan 01.11.2004
Oana spune:
Anabela bine ai venit pe lume! Multa sanatate si tie si mamicii.
La multi ani ! Patrick. Roxa si Mugur sa va traiasca baiatul.
Sinzi am admirat pozele facute prin turul de forta prin tara sunt extraordinare majoritatea sunt ca niste vederi profesioniste.
Figuelle, multa sanatate mamei tale si sa gasiti o casa buna cat mai repede.
Noi suntem napaditi de musafiri de vara si am fost in week-end la plaja, apa este buna de baie, nu ciorba dar buna. Curata am gasit numai la Rex, la Cazino este plina de alge si mizerii.
P.S. A fost cineva la concertele lui Iglesias sau al lui Thomas Anders?
Ontica Camelia spune:
Buna!
La multi ani Patrick!!! Roxana sa va traiasca cavalerul si sa aveti numai satisfactii de pe urma lui. 
Vladis eu am auzit numai de bine despre o multime de copii care au fost operati de polipi. Multa sanatate!
Sotul meu vine azi acasa, asa ca m-am linistit de tot. Alex abia il asteapta, ii este f dor de el.
O saptamana super!
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia
& Alexandra -Elena
(27 feb 2004)
roxanaz spune:
multumesc mult Oana si Camelia! 
Oana voi cand plecati la sibiu? cum e Paul la bunici?
Camelia ce bine ca e ok sotul tau....cred ca i s-a urat fara voi in week end!
Cornelia spune:
Bine ai venit pe lume micuta Anabela!
Patrick, la multi ani fericiti!
La multi ani tuturor sarbatoritilor lunii iulie! (pe care nu am reusit sa ii felicit)
Cornelia
daniela76 spune:
buna ziua la toata lumea
LA MULTI ANI , PATI, sa cresti mare si sanatos, si mult succes la gradi, am inteles ca mergi din toamna.Roxana si Mugur sa va traiasca baiatul si sa va bucurati de el mult timp de acum incolo.La multi ani!!!!
+ 30 sapt cu bebe Alexandra