ce se intampla cu yahoo!?!?!?!
Raspunsuri - Pagina 3
Idaira spune:
Astia chiar isi fac de cap......pe de alta parte,imi recunosc dependenta,ceea ce un lucru bun....dar tot nu imi elimina frustrarea.OFFFFFFFFf!
indu spune:
si eu tot in ziua cu probleme la Yahoo saptamana trecuta mi-am pierdut contul.. :(
prima data am incercat cu recover password si desi imi cerea numai birthday, postal code si country.. pe care cu siguranta le dadeam corect, imi spunea ca datele nu sunt corecte.
Apoi am scris la yahoo si le-am spus ca ceea ce introduc e corect si de ce nu imi recunoaste sa-mi dea parola.. De la yahoo mi-au mai cerut pe mail sa le sic si care era intrebarea secreta si raspunsul.. iar asta chiar nu mai tin minte ce-am ales.
Le-am scris inapoi din nou cu birthday, postal code si country corecte si le-am zis ca nu mai tin minte ce intrebare am ales si nici raspunsul.
ei mi-au raspuns ca intr-adevar sunt corecte informatiile pe care le-am dat si mi-au spus ca intrebarea pe care am ales-o a fost aia cu pet name. Si ma intreaba acuma care e my pet name. Da' eu n-am nici un pet si la momentul respectiv am dat ceva la intamplare si evident ca nu mai retin acuma.
Mai am un cont de yahoo si as vrea sa verific ce am raspuns acolo.. da' nu gasesc nici in ruptul capului unde e informatia asta.. :(
Are idee cineva cum se poate vedea intr-un cont de yahoo (pe care pot sa intru) intrebarea secreta ce a fost aleasa la creearea contului si respunsul la intrebare?
Multam,
Indu
dearChris spune:
Nu, nu mai poti afla raspunsul la intrebare (singurul lucru pe care vad ca vor sa-l faca pentru noi, e sa schimbe intrebarea secreta si raspunsul, la cerere, dar doar daca le spui intrebarea secreta si raspunsul curente)
Dar poti afla intrebarea mergand la 'forget your password'. Si acolo trebuie sa-ti ceara data nasterii, codul , tara si daca treci de astea, o sa-ti puna intrebarea.
Si mai este o chestie, cu alternate email. Eu nu am scris nimic acolo, deci nu stiu sigur, dar cred ca daca scrii o alta adresa alternativa, atunci cand nu mai poti intra in cont, pentru ca nu stii parola, poti sa dai acolo sa ti-o trimita pe alternate email...
Si daca iti este teama ca o sa ti-o 'aranjeze' si pe asta, salveaza-ti mailuri , atasamente importante, trimite-ti-le in alta parte. Na, altceva nu stiu ce sa zic.
Bafta!
anda141 spune:
Eu am inteles ca nu yahoo e de vina ci conturile sunt furate de altcineva. Yahoo nu face asa ceva, acel mail in care va cere sa schimbati parola este de fapt un haker. Si un prieten de=al meu a patit-o. acum...nu stiu nici eu, asta am auzit.
http://www.copaculdehartie.ro