ce se intampla cu yahoo!?!?!?!
Raspunsuri - Pagina 2
papadie spune:
Mei pe mine m-au deconectat de 20 de ori si cam atat. Marina insa a reusit sa isi deschida yahoo-ul dupa ce si-a schimbat parola (a apelat la "am uitat parola"). Stiu ca Liliana a incercat aseara metoda asta si n-a mers neam...
succese!
lorelaim spune:
Si am reusit in sfarsit sa-mi deschid contul de yahoo (dupa vreo 2 sapt de incercari soldate cu esec) prin aceeasi metoda folosita de Marina.
Lorelai
Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Hibiscus and Lantana Camara from Alcudia, Petunias and Pelargonium from Alcudia,
Alcudia in pink and white, Colours from Alcudia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
HelleneC spune:
Bine ca nu sunt pierdute mailurile si documentele... eu m-am chinuit ceva, din 2 conturi, unul era cu parola schimbata. Am apelat la "uitare" si norocul meu e ca am introdus corect data nasterii si codul postal, apoi la intrebarea secreta mi-am amintit imediat... Totusi, e jale daca introduce cineva datele doar de forma (eu am avut intentia asta).
Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
sinzi_ana spune:
Deci totusi parolele sunt shimbate??? Ca eu nu mai inteleg nimic!!!!
Si daca da, si ca mine nu ne mai aducem aminte datele trecute la inceput si intrebarea secreta...ce face???????
Eu am un e-ticket in mail si trebuie neaparat sa il recuperez!!!!
Plus toate adresele!!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
miki68 spune:
Din punctul meu de vedere, nu se intimpla nimic cu yahoo. Imi verifica mail-urile de cel putin 2 ori pe zi si nu am avut niciodata probleme in a ma loga.
cristina d.
Idaira spune:
Si eu am aceeasi problema de 2 zile,nu ma pot loga...Mai rau e ca adresa mea e vechisoara si nu-mi pot aduce aminte acele date ca sa pot intra ca si cum am uitat parola.Asta e! Sper sa se rezolve si sa recuperez adresele si mai-lurile! Cam cit poate dura?????
herra spune:
quote:
Originally posted by Anuskaquote:
Originally posted by herra
eu aveam probleme sa ma loghez folosind versiunea noua (mail-beta).
asa ca m-am intors la cea veche, pentru mess folosesc o varianta on-line (nu yahoo) si totul merge, imi citesc mesajele fara pb.
N-am prea inteles bine, pt mess folosesti o varianta on-line... (eu de ex folosesc meebo), dar email-urile cum le citesti? Nu tot prin logare pe yahoo?
ba da, si nu am nici o problema cand ma loghez pe vechea versiune (nu cea beta).
imi citesc mail-urile de nenumarate ori pe zi - folosesc si yahoo widges ca sa verifice de cate ori am un mesaj nou.
ManyHope spune:
Dar nu e un yahoo american si unul englez(in Marea Britanie)? (sau poate si altele...)
Eu asa stiu, ca-s adrese si servere separate, chiar daca ale aceleiasi companii. Difera destul si pagina de intampinare, am vazut eu o data.
Voi cu problemele unde apartineti ?
...io n-am avut nimic ...deocamdata !
codruta_grg spune:
Si la mine a fost ciudat zilele astea: ba nu ma puteam loga, ba arata ca sunt online dupa ce am iesit
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
Gabbriela spune:
si la mine la fel arata ca sunt on line si cand colo eu sutn off line.
si ym face figuri mari... sper sa il repare curand ca nu pot vb deloc cu cei din ro
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato