Clubul nurorilor (77)
Raspunsuri - Pagina 27
Alynutza spune:
Da, asa trebuia sa usuci fulgii separat. Pe urma ii pui inapoi in cosul de perna si gata. Mai bine le duci oricum la bunica ta, poate are sa-ti puna si fulgi in completare in caz ca sunt unii irecuperabili. Dar pana atunci sa le tii undeva la aer si caldura sa se usuce fulgii aia asa cocolos inauntru, sa nu mucegaiasca, ca altfel, adios perne. Eu nu le-am mai suportat ca oricat am schimbat cosul, tot ieseau fulgii din perna si cand schimbam patul era plin de pene in camera. Dar adevarul e ca la perna de fulgi n-am patit veci sa isi modifice forma, sa se faca gogolosi inauntru, si vorba aia c-am dormit cu ea ani buni de zile (si eu am una din puf de gasca de la bunica din partea tatii, Dumnezeu s-o ierte).
Cat despre cort... la noi nici nu poate fi vorba. Eu nu le am defel cu cortul, mie imi trebuie conditii minime (adica baie dotata), nici nu-s pretentioasa, asa-i? ![]()
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
trebuie conditii minime (adica baie dotata), nici nu-s pretentioasa, asa-i?[/font=Comic Sans MS]
Cunoastem cunoastem...sa iti zic ca a doua noapte de mers prin moldova ne-a prins 10 noaptea necazati pt ca noi fetele cucuietele nu acceptam sa ne cazam fara baie in camera?!!!
Baietii noastri erau
din cauza noastra, dar taceau chitic, ca sunt baieti destepti si stiu canu e bine sa comentezi in fata unei femei furioase (noi deja ajunsesem sa ne certam cu aia del a vile, ca au tupeu sa ceara 1 mil pe o camera cu baie pe hol, la 4-5 camere)briza_marii
www.flickr.com/photos/10784363@N03/" target="_blank">poze
Alynutza spune:
Pai si mie mi se pare mult 100 de ron pe o camera fara baie proprie. La noi nu exista discutii pe tema asta, ca si pentru al meu baia proprie la camera e conditie obligatorie.
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
a.cicel spune:
Buna fetelor
Scriu pe fuga ca astept musafiri si nu prea am timp. Legat de cazarea la Tusnad, va recomand sa incercati sa luati legatura cu agentia Univers Tourist. Nu stiu exact ce preturi au, darma gandescca sunt mai mici decat la alte agentii avand in vedere ca ei au un complex de vile si pensiuni in Tusnad. Patronul e chiar de acolo. Nr de tel il gasiti pe net daca dati o cautare.Acum nu am timp sa caut eu. Dar si la fata locului sigur gasiti camere. Ei au receptia in centrul statiunii, e imposibil sa nu o gasiti. Noi am fostcazati la pensiunea Raza Soarelui, daca nu ma insel, si conditiile au fost super. Apa calda non stop, tv, mini bar, pat matrimonial. Noi nu am pltit ca a fost sponsorizare de la patron.
dacamai aflu ceva va spun.
noricile
Andreea si
Bianca Maria
POZE
Alynutza spune:
Neatza!
Andreea mare multumita! O sa cautam vila la care ati stat voi, speram sa nu fie extrem de scumpa. Am decis sa nu facem rezervare, pentru ca nu se stie sigur daca plecam, totul depinde de cum va fi vremea weekend-ul viitor, asa ca sper sa gasim locuri.
Nico cine stie ce fac, daca nu mai vin pe-aici.
briza_marii spune:
Neata. 
Andreiut mersi de informatii, i-am zis si eu surioarei despre ele, dar se pare ca intre timp au schimbat locatia cu Orsova (sora mea a fost si ii pov frendului cat e de frumoasa Dunarea la Cazane, asa ca tipu a zis ca acolo vrea sa mearga). Pana weekendul viitor se mai gandesc si razgandesc de cateva ori.
Cu Raza ma tot conversez la tel. A fost ca un facut sa nu reusesc in nici o sambata sa ajung la ea (a tot trebuit sa plec din Buc). E super fericita dar f f obosita, bebelina ei e f rasfatata si vrea numai in brate, iar pe ea nu o lasa sufletul sa iasa nici pana la colt. Asa ca acum are doar 1 kg in plus fata de greutatea de dinainte de sarcina. Iar pe 2 sept are botezul
briza_marii
www.flickr.com/photos/10784363@N03/" target="_blank">poze
Alynutza spune:
Nico nu eu, ca eu vin, fetele de care intrebai tu nu mai vin pe-aici sa stim ce fac.
camelia72 spune:
Salut si eu noricile!
La noi e placut afara adica innorat si ceva ploicica dar e muuult mai bine decat pe canicula,sper insa ca pana pe 20 august sa mai plece norii sa mergem si noi in concediu!
As vrea sa intreb si eu noricile plimbarete, pe unde ati fost,prin ce locuri v-ati cazat,impresii,preturi la cazare...etc.Noi vrem sa facem un circuit,Craiova-Pitesti-lacul Vidraru-Balea-Brasov si apoi spre litoral,nu am stabilit inca locatia de la mare,acum dupa furtuna nu stim in ce stare mai sunt plajele.Poate vom ajunge si prin Sighisoara-Miercurea-Ciuc-Sf.Gheorghe,imi doresc demult sa vizitez acele zone dar sa vedem daca si timpul ne permite!
Andreea,ce ati facut cu admiterea la IGSU,la noi concurenta a fost f.f. mare,vreo 2000 de candidati pt. 50 de locuri,nu stiu sigur,un coleg a picat la probele sportive si a fost f. dezamagit,se pregatise la sala si era optimist,acum nu stie cat de "pe bune" a fost concursul!La voi cum a fost?
Va
pe toate!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE