Clubul nurorilor (77)
Raspunsuri - Pagina 26
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by NicoletaB
nasol, nasol
briza-cum adica o parte din taxe suportati voi?
sotul s-a angajat?
e mai complicat, poate nu m-am exprimat prea bine. sotul s-a angajat in acte la un client de al lui. in realitate, el lucreaza ceva pt tipul ala dar in loc sa ia un sal (bani in mana) ala i-a trecut sal mai mare pe CM si practic taxele care le plateste ala reprezinta banii pe care sotul ar fi trebuit sa ii primeasca. La asta m-am referit cand am zis ca le suportam noi, ca sotul practic nu vede nici un ban. Sper ca se intelege ce am vrut sa zic, ca sunt cheauna dupa un audit pe care l-am avut azi.
briza_marii
www.flickr.com/photos/10784363@N03/" target="_blank">poze
NicoletaB spune:
neata!
am inteles briza!
eu va tin pumnii la credit, dar dupa luarea lui, sotul va trebui sa gaseasca si ceva cu bani reali pt a putea plati rata
fetelor va urez o zi buna!
Alynutza spune:
Neatza si de la mine!
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
briza_marii spune:
Fanna si eu frec de zor la nessul meu, dar am scapat prea multa apa si mai mult il balacesc. Cred ca accept cafeaua ta
Nico, deja are stabilite 2 interviuri la 2 firme maricele, la sf lunii august. Problema a fost ca au fost cele 2 luni (iul si aug) cu concedii cam peste tot, si de aia am acceptat compromisul asta. Am zis ca asa mai castigam timp.
Aly, tu weekendul asta vroiai sa pleci la tusnad?
Sa va zic ce am facut?
Nu mai suportam pernele asa ca le-am bagat si le-am spalat la masina, ca am zis ca la 1400 rotatii se usuca instant...Si acum tre sa ma duc sa imi cump perne ca astea au numai cocoloase
...
pernele mele de la mamaica mea... So, help. Ce perne imi cump? Ca mai mi-am luat o data una, ca era cu alba ca zapada si piticii (bebelus ce sa fac
) si dupa vreo 2 sapt s-a stricat (acolo unde dormeam cu capul, s-a facut un sant). Diseara vreau sa trec sa imi cump ori din Cora ori din Carrefour.
briza_marii
NicoletaB spune:
briza in leg cu pernele habar n-am ce sa-ti recomand
eu le-am nimerit din a 2-a incercare
primele atat se subtiase umplutura ca ziceai ca dorm direct pe pat
cea de a 2 a pereche le-am luat atat de umflate incat parca ziceai ca dormi din fund, dar s-au mai lasat si sunt ok acum
Alynutza spune:
Briza dar ce fel de perne erau? Scria pe ele ca se pot spala? Nici eu nu stiu sa-ti recomand o marca anume, si eu ca si Nico, am luat ce am vazut mai umflat ca si mie primele mi s-au facut cocoloase inauntru fara sa le spal.
La Tusnad numai weekend-ul viitor plecam, speram sa se mai indrepte vremea pana atunci. Dar de ce intrebi?
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
briza_marii spune:
Pernele erau din fulgi, ca erau facute de bunica mea. Le am de 3 ani si nu am avut probleme pana acum.... si imi placeau tare mult ca nu erau nici mari nici mici, nici tari nici moi, exact cum e mai bine. Asta e, ma duc diseara si le iau la pipait pe alea din cora.
Aly intrebam pt ca sora mea ar fi vrut sa plece in zona weekendul viitor si ma gandeam ca imi dai un pont legat de cazare.
briza_marii
Alynutza spune:
Mda, dar vezi tu, din pacate mergem exact in acelasi weekend. Poti sa te uiti pe net, sunt postate ceva vile, pensiuni. Noi ne-am gandit totusi ca alegem la fata locului, mai bine sa vad cu ochii mei decat poze pe net. De perne... ce zic... pernele de fulgi n-au ce cauta in apa, ar fi trebuit sa le duci la o curatatorie ceva, cred.
briza_marii spune:
Si sora mea tot asa ceva zicea, ca pana la urma o sa mearga la fata locului sa vada , dar ca provizoriu isi ia si cortul, dc nu ii place nimic se campeaza la Sf ana (ei ii place cu cortul, prietenului ei NU
- se potrivesc si astia mamamama
).
Legat de perne....bunica mea a avut perne de fulgi toata viata si mereu le-a spalat si nu au patit nimic..Acum imi dau seama ca de fapt bunica le descosea dupa ce le spala si intindea fulgii la uscat
. Cred ca imi cump unele si pe astea le duc la tara sa mi le faca ea (ca doar bunica stie tot, nu?!), ca nu prea imi vine sa renunt la ele
briza_marii

pentru mine