Clubul nurorilor (77)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Bag si eu nasul pe aici...
Alynutza mi-a lasat gura apa cand m-am uitat peste minunile alea din bucatarie, musai sa-mi dai niste retete de praji ca alfel numai la ele imi sta gandul, o sa ma hotarasc la care si te anunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Alyyyyyyy mi-e rauuuuuuuuuu. dc ai sti de cat timp tot dau tarcoale la reteta de islere (am gasit-o pe un alt site) dar inca nu m-am incumetat sa o fac. Acum nu ma intereseaza cum necum, da reteta de tarta cu fructe ca lesin si ma ai pe constiinta.
Stef si eu le mai zic parintii lu'...(sotul meu). dar in general soacra-mea si socra-miu. La inceput soacramea facea figuri ca nu ii zic mama nici eu nici cumnata. dar asta e, dc nu ma lasa sa ii zic pe nume, mama oricum nu o sa auda de la mine. (la cat o iubesc eu pe mama mea, si la cate sacrificii a facut e a pt mine, sa ma duc sa ii zic la o alta femeie mama). si in plus noi am fost prieteni 9 ani pana sa ne casatorim tmp in care i-am zis dna... si acum brusc sa ii zic mama?!!

briza_marii
www.flickr.com/photos/10784363@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Si eu le spune soacra si socru si nu s-au simtit ofensati sau ceva de genul asta. Daca mi-ar zice sa-i spun pe nume, asa as face dar daca n-a zis....mama oricum n-o sa-i zic veci, am doar o mama si ea va fi mereu. In schimb, mama ii tot zice sotzului sa-i spuna pe nume, dar el nu vrea sub nici o forma, a zis ca nu-i poate spune pe nume ca a fost invatat sa fie respectuos cu cei mai in varsta si degeaba am tot insistat si eu, ca el e capos si nu-l pot scoate dintr-ale lui cand isi pune ceva in cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Da pai de fapt aici vroiam sa ajung , la faza cu mama.Si ma bucur sa vad ca mai gindesc si altele ca mine. Cind am ajuns aici, chiar imi puneam problema cum sa-i spun.Si am zis ca daca o sa se apropie de mine si o sa pot sa-i spun pe nume, bine, daca nu sa fie sportiva.Mama nu pot sa-i spun din acelasi motiv, pentru mine mama a fost unica si va ramine unica.Asta sint si va trebui sa accepte ca nu0i voi spune niciodata mama.Pe nume nu pot sa-i spun pentru ca nu a stiut sa se poarte cu mine si sa se comporte si deci nu o simt aproape, asa ca-i spun dumneavoastra si lui la fel.Aici in U.S.A cum nu se vorbeste la persoana a doua lor li se pare f ciudat sa le spun d-vs.Dar efectiv nu pot pe nume.O singura data cind era nervoasa (bine asta e starea ei generala)mi-a spus ca am de gind vreodata sa-i spun pe nume? Zice nu ti-am spus sa-mi spui mama sau altcumva doar spune-mi pe nume..i-am spus mama nu voi putea sa va spun niciodata iar pe nume mi-e mai greu.
Multumesc oricum celor care au raspuns ,
Crisa

Viata-i scurta daca nu o putem lungi s-o facem lata!!
http://tt.lilypie.com/7nGZm4.png
http://www.flickr.com/gp/10650554@N05/x96080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

aaa alina..la asta te refereai..scuze...

multumesc fetelor ...de raspunsuri...eu ma simt in dificultate cu ei..(doar in privinta asta)..dar avand in vedere ca sotul meu nu se sinchiseste ...si-i zice linisti lu' mama doamna...eu nustiu cum sa le spun ca parca suna urat sa-i domnesc....asa ca ii i-au la "bre', tu n-auzi!" sau la "matale" ca pe bunica..."dumneavoastra" asa mai rar.....pana acum nu s-au suparat dar nici nu am avut timp mult la dispozitie sa stau cu ei...de data asta sper sa n-o merlesc!ca o sa fie mai mult timp...as vrea sa-mi vina voluntar dar cand tb sa ii chem pe nume ce ma fac?..cum ii zic domnu' tata lu barbatu'miu...sau tata lu barbatu'miu..pe nume nu ii strig ca ar fi prea detot au 50 si de ani...

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Mai fetelor ce probleme va faceti voi. Atata vreme cat eu imi tutuiesc proprii parinti si sotzul ii tutuieste pe ai lui, mi s-a parut natural si firesc sa-i tutuiasca si sotzul pe ai mei si eu pe ai lui. Recunosc, a fost un pic mai greu la inceput sa le spun 'tu', dar m-am obisnuit. Si sa le spun pe nume la fel. Chiar dupa ce ne-am intors din luna de miere i-am sunat sa vina sa vada pozele de la nunta ca tocmai le luasem de la fotograf si am vorbit cu soacra-mea si cum sa intreb eu daca e si socru-meu acasa zic 'tata-socru a venit de la servici' asa mi-a venit pe moment si ei s-au distrat o saptamana pe seama la 'tata-socru'. Acum ma simt bine asa, sa le spun 'tu', insa avem o relatie faina, ca sunt oameni de milioane amandoi.
briza o sa caut reteta de tarta, insa nu mi-a iesit chiar pe gustul meu (arata foarte bine, dar crema a fost un pic cam prea tare, mi-ar fi placut mai moale si parca nici coca n-a fost suficient de sfaramicioasa. Aici gasesti reteta.
Kitzy astept sa te hotarasti si-ti dau retetele.

Vedeti ca tot n-ati zis nimic daca aveti sarbatoriti in august.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

alina tu esti o fericita! eu nu zic ca am socri rai..Doamne fereste...doar ca nu sunt eu in stare sa afrunt acest subiect..mi-e jena...

stefy & tot foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Stefania si mie mi-a fost putin 'aiurea' la inceput sa le spun 'tu' si pe nume, dar m-am obisnuit repede. Iti trebuie doar putin curaj sa incerci. Pana la urma, daca ei v-au sugerat sa ii tutuiti si sa le spuneti pe nume, cred ca se simt si ei aiurea cand sunt tratati cu dumneavoastra.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alynutza

Stefania si mie mi-a fost putin 'aiurea' la inceput sa le spun 'tu' si pe nume, dar m-am obisnuit repede. Iti trebuie doar putin curaj sa incerci. Pana la urma, daca ei v-au sugerat sa ii tutuiti si sa le spuneti pe nume, cred ca se simt si ei aiurea cand sunt tratati cu dumneavoastra.

stefy & tot foto

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alynutza

stefy & tot foto

Mergi la inceput