Clubul nurorilor (77)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Hiihihi ce ploua!!!!!!!!!!! si ce frumos miroase....Dupa atatea calduri, zau ca ma bucur ca un copil de ploaia asta.
Crisa si eu tot soacra-mea ii spun si chiar ma doare undeva dc nu ii convine (eu am avut meciuri mari cu ea si cu cumnatul meu )
Aly lasa nu fi suparita, acum ai scapat de gura sotului la volan Dupa faza asta sigur nu mai are tupeu sa iti mai dea "sfaturi" cand conduci
nico cand pleci?

briza_marii
www.flickr.com/photos/10784363@N03/" target="_blank">poze
edit: cred ca am reusit sa pun cateva poze. am vreo 500 facute, asa ca am luat doar cateva. sper sa fi nimerit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Briza pentru un incepator sfaturile prind bine, dar sa nu fie din alea care te baga in bucluc. A servit de invatatura de minte pentru amandoi.
Ti-am vazut pozele, frumoase. In tare multe locuri ati fost. Am vazut si poza cu hotel Dracula, acolo am fost noi in concediu acum o gramada de ani, am ramas cu amintiri frumoase de acolo (mai ales inghetata de ciocolata absolut delicioasa). La Sf. Ana ati facut si baie? Nu e prea rece apa?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

La cat eram noi de toropiti de caldura, a fost numai buna apa de la Sf Ana. Sa va spun ca m-am schimbat in masina?!! am intins prosopul de plaja pe mine si dai si lupta pe dedesubt. Ref la Dracula Castel, eu sincer am ramas cu sperietura pe care am tras-o (ne puse nu stiu cine sa vizitam "camera lu dracula"). Ai fost? Sti la ce ma refer?
Am mers ca nebunii. am facut aprox 2000km intr-o sapt (ultima zi nu am mai avut baterie la aparat. In ultima zi am vizitat niste prieteni de ai sotului de pe langa Brasov, am trecut si pe la bunicii mei ca era oarecum in drum spre Bucuresti)

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

eu plec pe 17
super misto pozele, eu n-am fost niciodata prin zonele alea
mi-a placut agapia la nebunie, ati innoptat acolo?

Mergi la inceput

Mie cel mai mult mi-a placut in biserica sihastria. din pacate nu aveai voie sa faci poze. era imensa si de culoarea cerului
Am dormit prima noapte in orasul Bicaz la un motel, apoi in Varatec la o pensiune, 2 nopti intr-o vila in Putna sat, una la Vatra Dornei si una in Vulcan, langa Brasov.
De dormit la manastire......uf, nu stiu cum sa spun, nu vreau sa deranjez pe nimeni....dar calugaritele/calugarii ..cam ..miroseau Adica, pe caldurile alea, cu atatea straie negre pe ei....hm..Dar, la agapia cred ca se putea dormii in casele din curtea manastirii. Alea aratau super, numai ca noi credeam ca apucam sa vedem si Varatec si am plecat grabiti de la agapia. Pana la urma ne-am intins cu masa si am apucat doar sa ne cazam in Varatec sat, la o pensiune

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Feteeee help. De ce la "poze" din semnatura nu imi apare noul cont de pe flicker? Ca l-am setat in profil personal si totusi nu merge

briza_marii
www.flickr.com/photos/10784363@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Pai cum nu merge? Eu vad ca merge. Cand dau click pe 'poze' imi apar pozele cu concediul tau de pe flickr. Ce spui tu ca nu merge?
Cat despre Dracula, cand am fost noi nu-mi amintesc sa fi fost vreo camera Dracula, probabil o fi amenajat-o intre timp. Noi am fost foarte demult oricum, eu atunci treceam intr-a 9-a daca nu ma insel.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Neatza la amiaz!
Eu cu rapoarte si peripetii de cu buna dimineata, inca n-am terminat, dar am zis sa bag un pic nasul pe-aici.
Stefania fiecare cum crede si cum ii e destinul. Daca tu ai fost norocoasa sa-ti intalnesti jumatatea asa repede si ai fost convinsa ca asta trebuie sa faci, foarte bine.
Crisa i-am spus clubul nurorilor pentru ca toate suntem nurori. Ne plangem si de soacre (cand e cazul) dar nu e musai sa vorbim numai de ele. Sunt si fete cu soacre ok (eu de exemplu ma inteleg foarte bine cu ea), dar si cu poame acre.

Recently become Mrs. Perfect

sincer nu prea am inteles ce vroiai sa spui...ii ziceam lui kytzy sa lase o perioada de timp ca org s se refaca..dupa..am avut si eu o astfel de urata experienta...si sincer nu numai fizic tb sa-mi revin dar nu puteam sa-mi revin psihic..acum fiecare le stie pe ale lui...era doar un sfat, atat....

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

briza marii bine ai venit din vacanta! cred ca te-a relaxat mult...aparte sperietura
multumim de urari...noi abia de acum tb sa mergem..."in vacanta" sa-mi intalnesc soacra
apropo eu nu reusesc sa vb cu ea altfel decat cu dumneavoastra si cateodata imi scapa cate un tu habar nu am cum as putea sa evit..ca ma simt u pic incurcata cand tb sa adresez ei si chiar cu socru'miu...el la inceput a insistat sa-i spun tata si eu nu am vrut..i-am spus ca eu am doar un sg tata...si ca da as putea sa-l chem.."tata lu' sotul meu"..dar e prea lung.....asa ca tot cu ...
aveti alte idei...poate sunteti mai experte...

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput

Eu ti-am raspuns la ce ai spus tu mai jos, era vorba de varsta la care te casatoresti, faci copii, n-avea nici o legatura cu faptul ca tu i-ai spus la Kitzy sa mai astepte.

quote:
Originally posted by slimatei

quote:
Originally posted by Alynutza

kitzy pai chiar esti tanara. In ziua de azi mai rar faci copii la 22 de ani. Mie mi se pare ca la varsta aia nu esti copt destul nici sa te casatoresti, darmite sa mai faci si copii.

deci am gresit ca m-am casatorit la 22 de ani, defapt nu erau inpliniti... glumesc si eu fiecare cum isi are destinul...asa cred eu...

Mergi la inceput