Clubul nurorilor (77)
Raspunsuri - Pagina 12
Alynutza spune:
Ieri am fost la cumparaturi, m-a plouat de m-a zapacit. Si nici n-am luat tot ce voiam, azi iar trebuie sa dau o raita. Sper sa nu mai ploua, desi tot innorat e, si foarte frig pentru o zi de iulie.
marinar spune:
buna fete
noi am fost la mare, a fost ff frumos chiar daca apa a fost rece. o sa pun si cateva poze.
felicitari pt rezultatele la bac!
yasmin esti o burticoasa superba!
andreea pupici biancai!
emmi s-a purtat ff bine la mare, a fost toata un zambet mai ales ca a fost non stop cu noi. acum cam am de tras cu ea pt ca nu mai vrea sa stea singura si se maraie.
Alynutza spune:
Marina zici ca e rece apa? Oare am vreo sansa sa se mai incalzeasca pe sapta viitoare?
kitzy spune:
Va dau o veste buna pe ziua de azi. Sunt isarcinata!!!!!!!!
Inca nu dau de baut, sapt viitoare ma duc la eco si daca totul e ok, sarbatorim in stil mare aici toate fetele. Va pup!
briza_marii spune:
First, Kitzy mai ce veste!!!! SA dea DD sa fie
. Sa ne ti la curent.
Marina bine ai revenit. A fost apa rece???? PAi la caldurile astea ...Sora mea a fost in delta si zicea ca era apa asa de cald ca de la robinet.
Aly zici ca te-a plouat! Sa vezi ce geamuri mi-a facut
furtuna de ieri. Tocmai ma dusesem pana la mama si a venit tata, ca sa plec ca vine furtuna si sa nu ma prinda pe strada. Imi e f f frica de trasnete si fulgere, si mai nou de vant, ca la cati oameni au murit din cauza pomilor cazuti 
briza_marii
poze
marinar spune:
neata
kitzy felicitari pt burtika! hihi, trebuia sa predea yasmin stafeta...
aly a fost apa ff rece. marti de ex erau in aer 30 de grade si in apa in jur de 15-16 si din cauza asta era o ceata super groasa si pe mare dar si pe plaja, strada, etc. si cu toate astea ardea soarele. sotul meu s-a scaldat in fiecare zi dar eu am intrat doar putin cu picioarele si am crezut ca-mi raman acolo. acum toata chestia e in functie de curenti. poate aveti noroc si o sa fie apa buna.
briza_marii spune:
Aly concediu placut, sa te intorci bronzata si odihnita
Fanna
. Ce e aia, intri si nu ne mai zici si noua nimic, nimicuta?!!!
briza_marii
poze
fannna2003 spune:
nu da briza ca usturaaaa...pai nu prea am cu ce ma lauda...concediul l-am papat...prestez la job si acasa...

norici