Clubul nurorilor (77)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Ieri am fost la cumparaturi, m-a plouat de m-a zapacit. Si nici n-am luat tot ce voiam, azi iar trebuie sa dau o raita. Sper sa nu mai ploua, desi tot innorat e, si foarte frig pentru o zi de iulie.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna fete

noi am fost la mare, a fost ff frumos chiar daca apa a fost rece. o sa pun si cateva poze.

felicitari pt rezultatele la bac!

yasmin esti o burticoasa superba!

andreea pupici biancai!

emmi s-a purtat ff bine la mare, a fost toata un zambet mai ales ca a fost non stop cu noi. acum cam am de tras cu ea pt ca nu mai vrea sa stea singura si se maraie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Marina zici ca e rece apa? Oare am vreo sansa sa se mai incalzeasca pe sapta viitoare?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

un semn de viata si de la mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

norici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Va dau o veste buna pe ziua de azi. Sunt isarcinata!!!!!!!!
Inca nu dau de baut, sapt viitoare ma duc la eco si daca totul e ok, sarbatorim in stil mare aici toate fetele. Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

First, Kitzy mai ce veste!!!! SA dea DD sa fie . Sa ne ti la curent.
Marina bine ai revenit. A fost apa rece???? PAi la caldurile astea ...Sora mea a fost in delta si zicea ca era apa asa de cald ca de la robinet.
Aly zici ca te-a plouat! Sa vezi ce geamuri mi-a facut furtuna de ieri. Tocmai ma dusesem pana la mama si a venit tata, ca sa plec ca vine furtuna si sa nu ma prinda pe strada. Imi e f f frica de trasnete si fulgere, si mai nou de vant, ca la cati oameni au murit din cauza pomilor cazuti

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

kitzy felicitari pt burtika! hihi, trebuia sa predea yasmin stafeta...

aly a fost apa ff rece. marti de ex erau in aer 30 de grade si in apa in jur de 15-16 si din cauza asta era o ceata super groasa si pe mare dar si pe plaja, strada, etc. si cu toate astea ardea soarele. sotul meu s-a scaldat in fiecare zi dar eu am intrat doar putin cu picioarele si am crezut ca-mi raman acolo. acum toata chestia e in functie de curenti. poate aveti noroc si o sa fie apa buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Aly concediu placut, sa te intorci bronzata si odihnita
Fanna. Ce e aia, intri si nu ne mai zici si noua nimic, nimicuta?!!!

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

nu da briza ca usturaaaa...pai nu prea am cu ce ma lauda...concediul l-am papat...prestez la job si acasa...

Mergi la inceput