Clubul nurorilor (77)
Raspunsuri - Pagina 11
Alynutza spune:
Draga mea, sa fii tu sanatoasa si bebelissa, si-apoi dai tu tot ce-i in plus jos, nu-ti fa griji.
briza_marii spune:
Yasmi stai linistita ca nu esti grasa. Mie mi se pare ca iti prieste sarcina din plin 
briza_marii
poze
a.cicel spune:
Neatza
Eu nu am mai avut timp sa intru... Bibi ma solicita la maxim. Si In plus am avut sambata examnen (bine caam terminat sesiunea) si duminica al fost la Lacul Sf Ana. E superb acolo. Am fost o fasca mare...14 persoane. Bibi a fost din nou in centrul atentiei.
Sora mea a luat 9,51 la bac, dar a facut contestatie si la romana si la matematica. Azi se dau rezultatele. Astept sa vad daca macarla matematicaii ridica nota. CA toti cei care au copiatde la ea au luat note mai mari ![]()
Andreea si
Bianca Maria
POZE
Alynutza spune:
Andreea tinem pumnii sa se rezolve ceva cu contestatia. Cam asa se intampla, am patit-o si eu si nu o data, e un sentiment super nasol. Bine ca ai terminat cu examenele. Si noi vrem sa mergem la Sf. Ana, sper sa dam o fuga dupa ce revenim din concediu.
Alynutza spune:
Neatza! La Cluj e o vreme super mohorata si eu am impresia ca nu mai vine odata concediul. Mi-e un somn de mai am putin si
pe tastatura...
briza_marii spune:
Aly si aici e un pic mai inorat. Sper sa o tina asa toata ziua. Ba chiar si o mica ploicica nu m-ar supara
.
Nico, pe Raza sper sa ajung sa o vad in weekend ca in cursul sapt nu prea am cum, sta destul de departe de mine, si pana termin eu cu muncile, se face seara iar ea trebuie sa hraneasca fetita, sa ii faca baitia....Dc reusesc sa ajung am sa imi iau aparatul cu mine ca sa va pun poze cu Cris.
briza_marii
poze
NicoletaB spune:
buna fetelor!
eu ma lupt cu o durere de cap si cu o stare de apatie totala
briza, transmite-i salutari lui raza si asteptam poze
NicoletaB spune:
ce faceti la ora asta?
eu inca sunt la munca
abia astept sa ma duc acasa sa ma culc, ca-s franta de oboseala