Durerea pierderii unei sarcini (29)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Lau-Meli, ai repetat testul? Sunt II? Acum am vazut ca esti z23/28, este inca devreme, nu?

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Flavia sa-ti traiasca baietii si sa te bucuri de ei. (pe mine deja m-a apucat bocitul). sa inteleg ca la anu facem galerie pt fetita?
Laura cum e cu testul?
ramo si eu sunt capricorn . inseamna ca si eu am probleme cu glanda? eu la glanda am facut free T3 si T4, TSH si ATPO, si stiu ca se mai recomanda si progesteron.(la mine au iesit bune aanalizele asa ca mi se pare ca la mansarda e problema mea).
Danangie la cata adrenalina am in mine de vreo saptamana nici nu stiu ce sa mai zic. Toti medicii imi zic ca o sarcina de 5 sapt si 3 zile se vede la eco. am repetat eco aseara la un aparat mai bun si nu s-a vazut nimic nici pe trompe dar nici in uter. de fapt in uter s-a vazut un punct lichid care ar putea fi... dar in nici un caz de varsta asta si atunci cum naiba mi s-au pozitivat mie testele pe data de 19 daca am ovulat mai tarziu? adica se poate pozitiva un test la doar 7-8 zile de la conceptie de ex?.
vazand ca toata lumea ma intreaba daca am avut teste pozitive dimineata am repetat testul care a iesit pozitiv dar liniuta mi se pare ca este mai putin accentuata ca data trecuta. asa ca nu pricep ce se intampla.

5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Flavia bine ai revenit. Sa-ti traiasca baieteii sa fie sanatosi si sa se faca mari si voinici. Si voi sa fiti sanatosi si sa-i cresteti pe micuti frumos. Nu te mai gandi ca ne intristeaza povestea ta, e frumoasa si ne faci si pe noi sa visam frumos, sa speram ca intr-o buna zi vom fi in pielea ta. Si vom fi cu siguranta.
Cred ca sunteti cei mai fericiti parinti din lume si ma bucur sincer pentru voi.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

FLAVIA bine te-ai intors!! Sa-ti dea D-zeu sanatate tie si familiei!! Ai doi copii minunati, frumosi foc!!! David seamana cu tine. Si e splendida poza cand Dominic il tine in brate pe David. Cine stie ce-i in capul lui Dominic acum!!! Cat de fericit trebuie sa fie si curios!! Sa fii sanatoasa Flavia. Cand se facea galeria aveam tachicardie parca eram in fata unui examen. Dar s-a meritat. D-zeu si ingerasul tau de sus v-au ocrotit de rele si asa va fi si de acum incolo. Multumim de urari. sunt sigura ca mai devreme sau mai tarziu si eu voi tine un bebic in brate. Trebuie sa avem incredere in D-zeu.Si tu Flavia esti tare frumoasa si senina. Felicitari si taticului pentru junior 2 si sa fiti sanatosi si fericiti. Pupici multi de la matusa Dana!!!!! De la toate matusile de aici!!!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

IRINA eu zic sa astepti. Eu cand am facut eco la 6 sapt si 3 zile ar fi trebuit sa se vada embrionul,nu? Ei nu s-a vazut absolut nimic. Aia deja imi spusese ca e sarcina oprita din evolutie. Dar eu am asteptat si la 8 sapt am auzit inima. Nu stiu ce sa spun de test. Doar ca sa ai rabdare. Stiu e un sfat enervant tare...........dar in aceste momente nu ai ce sa faci. Trebuie sa-ti distragi atentia si sa faci altceva ca oricum nu ai ce rezolva. Oricum pana nu trece timpul nu e nimic de facut. eu inca zic ca e devreme. Sa dea Domnul sa fie bine.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

FLAVIA, ma bucur ca ai reusit sa ne scrii...of, prin cate ai trecut la nastere...dar micutul David este extraordinar de frumos...multa sanatate va doresc la toti 4! David este nascut in aceeasi zi cu sotul meu, este Rac, si stiu din experienta ca sunt oameni foarte deschisi, sociabili, generosi si altruisti. O sa-ti semene, adica!!!
Aveti grija de voi!!

Spiridusha:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Ce poveste frumoasa, mai sa ma pun pe bocit aici la munca... pacat ca trebuie sa ma intorc la treaba ca as mai citi o data. Felicitari FLAVIA, trebuie sa fie superb sa ai 2 baieti, visul oricarui barbat. Acuma ... nici 3 baieti nu strica!
Sa le dea Dumnezeu multa sanatate si pe tine sa te ajute la un nou bebe asa cum iti doresti! :)
Ramo, Irina, si eu sunt Capricorn primim un bonus?

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Flavia, felicitari pentru David,cel mai scumpic bebe pe care l-am vazut, felicitari inca o data pentru copiii minunati pe care ii ai, si inca o data pentru familia fericita pe care o ai! pentru fiecare in parte

Marina, o in 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Flavia-bine ai revenit acasa!Doamne ce frumosi sunt baieteii tai,sa iti traiasca,ce familie perfecta suneti!!!In ochii tai se citeste atat fericire,atata implinire!!!Ma bucur ca nu te-ai chinuit prea mult la nastere si ca sunteti bine!Felicitari pt copilasii tai scumpi!Ce dragalasi sunt si Dominik si David si mai ales mamica!Ai inceput o noua viata,traiesti un vis minunat!Ma bucur atat de mult pt tine!Te pup dulce!

SUFLETEL scump te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

alinusha sper ca bonusul sa nu fie la nr de sarcini pierdute.
danangie o sa astept desi e tare, tare greu.

5

Mergi la inceput