Durerea pierderii unei sarcini (29)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Lau-Meli, si eu m-am tot uitat unde sa-mi mut pozele de pe yahoo... si inca nu m-am hotarat.... am citit ca pe flickr nu poti incarca free mai mult de nu mai stiu exact cate poze (eu oricum am la yahoo mai multe decat limita impusa de flickr si le-as fi pierdut)... d-aia am si intrebat-o pe Cristina-Ana daca i-au migrat toate pozele... dar ea avea mai putine poze deja incarcate decat am eu acum pe yahoo....
Dar tu poti sa-ti deschizi cont pe orice alt site, sa pui poza cu testul, hai ca asteptam!
Si oricum mai poti face inca un test maine dimineata... si probabil ca o sa vezi II (la fel de rosii)!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Cel mai bine merg la ginecolog dupa ce termin ciclul si-l intreb ce analize se fac pentru tiroida.

Mav,emisiunea este maine dimineata in reluare la ora 8.Sunt nascuta pe 17 ianuarie 1980, in zodia Capricornului.

Pupici,

Ramo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

RAMO analizele pentru tiroida sunt: TSH , T3 , T4.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Sau intra AICI . Un subiect despre tiroida si infertilitate.

POZELE MELE

Mergi la inceput

MAV , IRENE

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

Liana, esti o prietena adevarata si sint onorata ca te-am cunoscut, nu am cuvinte sa-ti multumesc ptr capitoul dedicat mie si ptr filmulet, iti dai seama ca am bocit de numa, multumesc ca existi, ai un suflet tare mare asa ca o olteanca adevarata ce esti!(te-ai purtat ca o adevarata nasica)

Mav, iti multumesc si tie ptr capitol, ma bucur din suflet, un pupic mare ptr Sebi!

Michelle, andreea, merci mult de sms-uri si ca ati fost alaturi de mine, va vine si voua rindul si voi fi acolo ptr voi!

Pitilache, multam fain de telefoane, esti tare draguta nu ma asteptam sa ma suni, eram in mari contractii cind ai sunat, erau toti mirati ca am intrat in sala de nasteri cu un celular deschis, a trebuit sa-l inchidem imediat!si eu te astept la o plimbare!

Fetelor mele dragi, sinteti minunate, stiati asta(nu dau nume ca sinteti tare multe spre norocul meu) ? Ma asteptam eu la o galerie frumoasa, dar a voastra le-a intrecut pe toate, dupa nastere v-am visat in grup, si nu-mi doresc decit sa am si eu onoarea sa va fac galerie la fiecare in parte, si sa reusiti sa va implinit visul fiecare dintre voi, ca o meritati toate, si nu e durere mai mare ca aceea de a pierde un copil(nascut/nenascut) dar nu va dati batute veti reusi cu toate !am fost impresionata sa vad cite fete, si de la alte subiecte sinteti alaturi de mine, mamicile de ianuarie februarie va multumesc mult de tot nu ma asteptam !va multumesc din suflet !sotul zicea ca nici daca nastea un star de cinema nu se facea atita tambalau, ma bucur ca am cunoscut asta o data in viata !e o senzatie super faina ma simt tare iubita sint o norocoasa !va multumesc ptr toate felicitarile si urarile de bine primite !

Acuma sa va zic povestea,am avut o nastere usoara ca un FULG si sint convinsa ca din cauza ca atitea ginduri pozitive au fost indreptate spre mine si ca prietena mea medic a fost linga mine tot timpul si m-a ajutat sa nasc(ma si gindesc la al treilea bebe pe la anul) ! am plecat la spital cu intirziere, ptr sa sotul n-a auzit ceasul !am ajuns la 6.20 la spital, cica nu aveau inca loc ptr noi, sa asteptam sa nasca cineva si apoi imi dau o sala ! se face ora 9.30 cind in sfirsit ma baga in sala de nasteri ! la 10.30 mi-au rupt apa, si era meconium gros, m-am panicat imediat, stiam ca-i semn de suferinta fetala, prietena mea m=a asigurat ca e ok(desi apoi mi-a spus ca i=a fost si ei frica…) cu mult curaj inainte am stat pe ocitocina fara epidurala pina pe la ora 13, cind nu mai puteam…din 2 in 2 minute….cer epidurala, vine peste 1 ora ca era in alta cezariana……la ora 15 medicul zice sa ma puna din nou pe ocitocina ca eram doar la 3.5 cm dilatata si David dadea semne de suferinta fetala, nu stiam exact ce-mi explica prietena mea cu picurile inimii, ca de la anestezie eram nauca !m-am panicat oricum toata, ca ma pregateau deja de cezariana de urgenta, prietena mea mi-a zis ca sa nu panic ca nu e inca cazul, dar ca asa e procedura ! stateam noi 2 si-mi tot explica ea, eu tot ma panicam ca daca David e ok, si ea-mi zice ca am dilatatia cam mica ca sa apuc sa ma dilat la 10 ca sa-l scoatem cit mai repede…….ma panic, ma concentrez, pe col, ma gindeam la voi, la toate gindurile bune, ma gindeam Doamne da-i sa fie bebe bine, atita vroiam, nu ma mai interesa nici cezariana, nimic….si odata asa pe la 15.40 imi vine o durere si o presiune in bazin….de numa, ii zic prietenei mele, zice pai abia te-am consultat si erai la 3.5cm. zic mor de durere, asistenta cheama anestezista ca cica nu mai prinde epidurala ca nu e normal sa am dureri ! cind colo se uita si eram la 10 cm, pregatita sa imping, se pun ei sa-mi sune ginecologul, ala era in alta cezariana cica sa ma mai abtin 10 min……nu mai puteam, imi venea sa imping, si ei ziceau ca nu(a fost opus la Dominic) si stau asa, nu mai puteam pina la 16.00. vine in sfirsit ginecologul, neonatologul(din cauza meconiumului nu stiau la ce sa se astepte) si zice hopa pai impingi de 3 ori si gata, si asa a fost la 16.10 David era printre noi, sotul nici n-a apucat sa zica push….., la cit ati zis voi nu-i de mirare ca am impins atit de putin!era atit de frumos......avea o circulara de cordon, nu tipa, m-am speriat putin, dar prietena mea mi-a zis ca e ok ! apoi, am facut eu o hemoragie, s-au chinuit cam 30 min sa o opreasca, dar eram atit de fericita ca nu mai conta….sotul eram cam palid, si era tare speriat ptr mine ca nici nu a luat copilul, abea apoi cind i-a zis prietena mea ca totul e ok cu mine s-a dus sa faca poze, si sa-l ia in brate, l-am pus la sin imediat ! m-a taiat putin, David a avut 3.990kg, apgar 9 ! sintem cei mai fericiti parinti din lume !avem 2 baieti minunati !ce credeti ca am facut cind mi l-a dat prima data in brate ? i-am numarat degetele ! le are pe toate, asa e cind ai pitici ! simbata trebuia sa plecam acasa, dar i-au facut testul ptr icter de bilirubina, si era mare, asa ca l-au pus la lampi !au urmat 2 dintre cele mai groaznice zile din viata mea, oboseala mare, copilul chinuit sub niste lampi 24 din 24(alaptam sub lampile alea nenorocite si i-am dat si formula de lapte ca nu ajungea colostrul asta sa-l puna pe picioare),cica din cauza ca eu am grupa 01 si bebe o are a tatalui b3 ca bebe a facut o forma asa de urita, cu Dominic nici nu mi-am dat seama ca are icter, dar el are grupa mea de singe… luni, in sfisrsit ne-au dat drumul acasa, acuma, m-am acomodat putin cu viata noua, trebuie sa ne facem o noua rutina, Dominic il iubeste mult pe David, se tot ocupa de el, e un dulce ! am mare noroc ca ai mei ma ajuta, nu stiam ce ma faceam fara ei, ca am stat mult in spital !(fata de cit trebuia)pacat ca pleaca miine. Am avut laptopul cu mine, dar nu mergea netul la astia!!!imi cer scuze daca v-am tinut in suspans, dar m-au mai tinut dupa ce am nascut 2 ore in sala de nastere si de aia nu am putut prea repede sa va dau de veste, si apoi eram ametita de la medicamente ca nici pe ai mei nu am apucat sa-I sun prea repede, au sunat ei!

Cam asta este pe scurt povestea nasterii lui David, sper ca nu v-am intristat prea tare ca mi-am scris aici povestea nasterii dar ma simt legata de voi fetelor prin ceva ce nu se poate explica, prin durerea pierderii unui suflet, toata viata imi voi plinge sufletul nenascut si ma voi gindi la el ca e acolo in ceruri si are grija de noi toti si asa ca in visul meu il voi intilni in viata de apoi si ma voi ocupa de el sa nu fie singur! Si in fiecare zi imi privesc familia si copii si multumesc ptr ce DAR am primit, si ma rog ca fiecare dintre voi suflete minunate ce sinteti sa primiti acest dar intr-o zi, sa crederi tare de tot, sa ginditi pozitiv, sa nu cumva sa va lasati doborite, mi-am scris la voi povestea mea ca sa vedeti ca se poate, sa nu va pierdeti speranta, ca ea nu moare niciodata, chiar daca sinteti citeodata mai incercate de viata sa nu renuntati, veti reusi ptr ca sinteti niste INVINGATOARE !!!va iubesc din suflet fetele mele minunate sinteti niste prietene adevarate !

Pina cind imi fac o rutina acasa cu nopti nedormite si ziua ma ocup de Dominic voi intra mai rar, dar sint alaturi de voi toate, astept vesti bune, la cele gravide le doresc sarcina usoara in continuare, la cele care incearca sa ramina cit mai repede, la cele incercate inca de suparare sa stea cit mai departe de butoi si sa nu va lasati, nu aveti voie !, iar cele care urmati la galerie, voi fi acolo si eu cum ati fost voi ptr mine ! iar fetelor de la vechea mea odisee, va doresc bebei sanatosi, si multa sanatate !

Am pus ceva poze cu mult asteptatul piticot ! va pup pe toate tare de tot!

Flavia 40+3 David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Bine ai revenit draga Flavia si inca o data felicitari pentru micut! Doamne, ai doi flacai frumusei foc, si tu esti mamica implinita intre ei! Sa-ti traiasca sanatosi si sa creasca mari si cuminti puiutiii !!!. Ai vazut ca pana la urma am stiut noi ca o sa ai o nastere ca un fulg Si nu ai de ce sa ne superi ca ai pus aici povestea venirii scumpului David pe lume, nu cred ca ar exista motive din astea din partea cuiva. Ma bucur ca ai trecut cu bine de experienta nasterii si sa speram, asa cum ai zis si tu, la anul, sa vina o fetita. Cred eu ca Dominic se simte tare mandru in postura de frate mai mare . Si nu-ti fa griji, ca te re-obisnuiesti tu cu programul de mamica cu bb mic,fara probleme, sunt sigura de asta. multi si cand ai timp, sa ne mai spui cum e noua viata in patru.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE !
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Felicitari Flavia pentru aducerea pe lume a micutului David inca o data. David este tare frumos sa aveti parte numai de fericire, noroc si sanatate.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

36+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Flavia, bun venit
Sa va dea Dumnezeu tot binele din lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Flavia, sa-ti traiasca baietii! Sunteti atat de frumosi impreuna, ca mi-au dat lacrimile! David este superb si iti seamana! Despre ochiosul Dominic nici nu mai zic, ce mandru este ca e fratele mai mare! Sa va dea D-zeu multa sanatate!!!!! Ma bucur mult ca sunteti acasa, sanatosi! Va pup! Sper sa ajunga la voi toate gandurile mele bune!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput