Durerea pierderii unei sarcini (29)
Raspunsuri - Pagina 30
c.myry spune:
mav - te rog, vreau si eu pe listuta
" 8s,sarcina oprita in evolutie 05.06.2007, suspecta sarcina molara"
Merci mult!
Pupici si noapte buna!
myry
alyx spune:
Va multumesc din suflet fetelor pentru raspunsuri. Sunteti fantastice. Nici nu stit cat isemnati pentru mine. Numai voi stiti de problema noastra. E ciudat faptul ca pot vorbi cu voi dar nu ma lasa inima sa spun celor din familie.
Azi se duce sotul la doctor si o sa vedem ce spune si el. va tin la curent.
Inca o data multumesc si va sarut pe toate cu drag.
Un week-end frumos sa aveti.
alinushca spune:
c.mary, dar nu ti-a zis doctorul cat de repede ar trebui sa fie zero? si spune-mi te rog daca ai avut senzatii de greata in timpul zilei. iti tin pumnii si te astept cu un rezultat bun! Cred cu sarcina molara e totusi ceva destul de rar. cine e doctorul tau?
alyx, ai dreptate, si su simt la fel si ma bucur ca am nimerit aici prin preajma timpului cand am ramas insarcinata ca fara ajutorul fetelor nu stiu cum as fi trecut prin durerea pierderii.
Stiti ce mi se pare interesant si frumos. Am descoperit foarte multe astfel de forumuri in toate limbile pamantului. Peste tot femeile se aduna exact la fel ca noi si discuta despre exact aceleasi lucruri!
Dar cu siguranta nu sunt la fel de simpatice si de dragutze ca voi!
Fetelor, buna dimineata!! Pe vremea asta superba sper ca o sa va bucurati toate de liniste si de relaxare in week-end. Va pup!
:) Sanatate!
Michelle81 spune:
Un sfarsit de saptamana minunat va doresc alaturi de persoanele iubite!Dumnezeu sa ne ajute pe toate sa rezistam acestei dureri oribile si sa reusim sa ne vedem visul cu ochii!!!Va pup dulce fete minunate

slimatei spune:
buna!
am cateva zile decand nu am deschis pc-ul sunt cam suparata, am fost la dr. si mi-a zis ca e totul ok,i-am auzit inimioara lui bb, ca bb sta bine si mama sta bine, bla, bla...
si i-am sspus de durerea care o am sub butica si mai pe stanga spre ovar...si mi-a zis ca pot fi contractii dupa cat le descriu eu, stranu' cica cand ai contractii iti dai seama , auzisem eu pe aici... eu cum de nu mi-am dat seama..?le-am luat de la farmacie si cand am citit prospectul scrie clar ca sunt pt. amenintari de avort.. am inebunit....eu nici nu stiu ce sunt contractiile .. asta inseamna amenintare de avort? habar n-am..dar sunt trista....
asta era se pare... si asa ma simteam doua zile in urma... multumesc lui Dumnezeu tratamentul mi se pare ca da rezultate si incet incet imi revin fizic si din starea de soc...
doua zile decand fac tratament si deja pe partea stanga nu mai simt intepaturile asa puternice dar nu cred ca e ovarul caci trasmite pa jos la vagin... sper sa ma intelegeti ca nu pot sa ma exprim altfel...mai ciudat ca azi m-au luat intepaturi si pe dreapta dar cu intensitate mult mai mica....pe stanga nu le mai simt, incep sa cred ca erau de la contractii caci le simteam pt. cateva secunde si la un interval de timp....se oprweau si dupa ceva timp iar incepeau, nu erau dureroase tare, dar stresante, ca atunci cand nu stii ce se intampla....si in plus simt greutate sub burtica ca si cum ar fi o cutie care se misca cu mine daca eu ma intorc pe stanga greutatea se misca si ea si invers la fel... alte fete care au copii marii mi-au zis ca sut proasta ca e normal cica "doar e copilul in butica, nu..."si in plus eu mai am si un fibrom care creste si ii tine de urat lui bb...
dar mi-e mi-era asa de frica.....
am sunat-o pe mama ea stiind ca anul trecut am mai pierdut o sarcina dar era mai mica....si mi-a zis si ea sa nu mai fac absolut nimic, sa stau in pat, si daca simt durerea sub burtica si cand ma aplec(ce stiu eu cand imi cade ceva din mana sau...)sa nu ma mai aplec.. si ce daca am sa ma fac de o tona am asa am timp dupa de dat jos.... ea si-a dorit un nepotel tare mult si abia asteapta sa-l vada si a ramas foarte socata, cand i-am spus de tratament.
l-a sunat pe sotul meu si i-a facut o morala de parca e vina lui saracul ... el ce vina are?...sa nu ma lase sa mai fac nimic...cica ma stie ca eu nu pot sta intr-un loc.... da eu ma oftic de mor.....aseara sotul meu, mi-a zis ca daca tot tin asa de mult doar de urat pot sa-i tin in bucatarie ;mi-a improvizat un pat din doua scaune si perne si am stat cu el saracul dapa ce a venit rupt de la munca de oboseala... ce chin...
sper ca nu v-am plictisit dar cand ma gandesc ca e atat de greu,vreau sa-l vad odata iesit si atunci ma voi linisti....cand te gandesti ca te chinui odata sa ramai
si pe urma stai cu frica sa nu.... sper sa fie bine ,sper, sper,......
STEFANIA
17
Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
foto cu burtici
nu am fost niciodata un manechin
Teo2rina spune:
dragele mele,va
pe toate si va doresc din tot sufletul sa treceti cat mai grabnic de perioada asta,sa fie totul bine si sa fiti si voi gravidute.imi pare rau ca nu va pot scrie mai des,mi-e greu sa stau la calculator,sunt prea ametita,va citesc, insa, zilnic.
cand am facut chiuretajul dr. mi-a zis ca se considera Z1 ziua chiuretajului si mie mi-a venit la 36 de zile cu dureri groaznice, alea de dupa chiuretaj au fost nimica toata.nu stiu cum e chestia cu sangeratul,eu doar in ziua respectiva am sangerat si atat si am facut tratament cu ergomet injectii, gluconolactat de calciu si magneziu, supozitoare cu diclofenac,apoi am trecut pe tratul pentru o anexita si ovule de cervugid. nu am luat antibiotic pentru asta,am luat pentru ureaplasma si nu stiu daca se da antibiotice.nu stiu cat va ajuta informatiile astea,dar am vazut ca ati intrebat,sorceress si c.myry,sper sa nu ma insel,sa ma scuzati daca am facut vreo confuzie.
mcrissa,multumesc, draga mea, iti doresc si tie,de fapt tuturor de aici sa aiba semnaturi asa frumoase.maine trecem 7+!
flavia,
flacailor tai si tie!
michelle,
.mai e putin si te vei linisti si tu!Doamne ajuta!
absolut tuturor, nu apuc niciodata sa va scriu fiecareia in parte asa cum as vrea,poate o sa ma ajute sotul data viitoare,dar voi trebuie sa stiti ca ma gandesc la voi toate si va doresc bebei cat mai repede sa aveti.
Marina, o
in
6+
danangie spune:
quote:
Originally posted by c.myry
danangie – scuza-mi intrebarea, dar trebuie sa faci laparoscopie dupa chiuretaj?
myry
Nu iubita, eu am facut laparoscopie pentru ca aveam un chist de 7 cm. Cand am facut chiuretajul, doctorita care m-a vizitat, m-a convins sa scot chistul prin laparoscopie. Eu aveam chistul de vreo 6 ani. Si doctorita mi-a explicat ca este riscul ca la o viitoare gravidanza cand uterul se mareste sa striveasca chistul si sa se sparga. Si deci un risc foarte mare pentru viitoarea mamica si copil. Atunci mi-am luat inima in dinti si gata am facut laparo. Asta a fost.
POZELE MELE
slimatei spune:
buna fetelor nici nu v-am salutat! imi pare rau de fetele care au tb sa treaca prin....
daca va ajuta cu ceva sunt alaturi de voi si cvhiar daca nu scriu eu va citesc, stiu prin ce treceti si va inteleg .... o data te chinui sa ramai gravi , si cand crezi ca totul ca merge bine....stiu ca ii fac rau lui bb si sper sa nu fac un bb stresat
dar mi-e frica sa nu se repete istoria.... nu se poate.....
va pup si sper ca si voi sa aveti curaj de vandut... luati-o de la capat.... de fiecare data,cu mai multa speranta si mai multa incredere... va
pe toate...
cat despre faza cu masteratul cred ca victo spunea ceva sper sa nu confund... imi pare rau daca ...ma iertati...
spuneam de partea cu propusul .. a nu te mai gandi ca nu poti , ca nu vei reusi , .. eu in momentul in care mi-am propus ca asa vrea destinul si m-am hotarat sa-mi termin studiile.. imi luasem orice gand de la bb, si uite ca atunci cand nu te astepti... dar chiar daca un pic acum imi incurca itele, il doresc din tot sufletul si nu ma intereseaza daca tb sa renunt inca odata la studii dar sper sa nu fie in zadar....
[b]Omul sta in dubii toata viata .... si traieste alimentanduse cu ele...[/b]
mult curaj
STEFANIA
17
Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
foto cu burtici
nu am fost niciodata un manechin
danangie spune:
SLIMATEI imi pare rau ca tre' sa treci prin asa ceva........citisem ieri la odisee despre problema ta.........oricum chiar daca pe prospectul acestor medicamente scria ca sunt si pentru iminenta de avort, asta nu inseamna ca doctorul ti le-a prescirs pentru ca tu ai iminenta de avort. Stai linistita ca sa nu faci rau bb....ca de-acum el simte orice stare sufleteasca a ta. stai linistita in pat, pentru binele bbului, chiar daca te plictisesti. Bravo sotului pentru patul improvizat. Bine ca vrea sa colaboreze!! Hai fruntea sus , roaga-te si ai sa vezi ca va fi bine.
TEO nu te preocupa ca nu reusesti sa scrii fiecarei fete in parte, noi stim ca te gandesti la toate si stim si ca esti obosita. Tu ai grija sa fii bine ca asa vom fi multumite toate. Sa stim ca esti bine. Sanatate si numai bine!
Eu ieri spre seara cum v-am zis am prestat de siguranta, acum continuu sa-mi urmaresc mucusul. E din nou apos. Nu e gelatinos. Vom vedea. Si eu va doresc un week-end placut,plin de soare si caldura siufleteasca, si sa dea Domnul sa va calauzeasca pasii si sa va minuneze cu un bb in burtik.
POZELE MELE
cristy74 spune:
Slimatei stai linistita nu te mai ingrijora atat ca ii faci rau copilului. Sunt si alte gravide care au contractii si au dus sarcina la bun sfarsit. Trebuie sa iei tratamentul si sa stai cumintica in pat si ai sa vezi ca va fi bine.
Ma rog pentru tine si pentru toate fetele de aici.
Mav daca ai timp te rog sa ma treci si pe mine pe lista. Datele sunt urmatoarele: sarcina mea s-a incheiat la 19 saptamani, in data de 11 ianuarie 2007, motiv rubeola, iar pe ingerasul meu il cheama Stefan.
Multumesc frumos
Va pup pe toate, ma duc sa-mi fac bagajul ca plec la tara.
Cristina

, dar trebuie sa faci laparoscopie dupa chiuretaj?