Durerea pierderii unei sarcini (29)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorceress spune:

dan_ny si celelalte fete...cu aprox voua cind vi s-a spus ca va vine primul CM dupa ce ati pierdut sarcina? mie mi-au zis intre 4 si 6 saptamini dupa ce mi se opreste singerarea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danangie

SORCERESS da....asa e cu sotul asta al meu. Nu stiu de unde are el convingerea asta ca lui sunt . Eh....eu cred ca ii este rusine de.....stiti voi ce.

...pai si al meu e disperat de stim noi ce. Dar cind au vazut ca nu e pr la mine, l-au luat pe el si din pacate, la el a fost. Si sincera sa fiu, nu ma asteptam, mai ales ca taica su a fost mare "producator". Trebuie sa ai mult tact si rabdare cu el cind vine vorba de asa ceva. sper sa vina bebelu fara sa mai treceti prin un milion de teste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

sorceress asa stiam si eu, intre 3 si 6 sapt, dar nu mai stiu daca mi-a zis de la chiuretaj sau dupa ce se opreste sangerarea. eu am sangerat vreo 2-3 zile si primul a venit la 26 zile de la chiuretaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

uraa!! am reusit sa-mi activez PM-ul...dar nu ma descurc sa-mi fac si cont de album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

mcrissa – ma bucur pentru prietena ta si merci pt. raspuns si incurajari.

dan_ny, sorceress – merci mult si voua!

danangie – sa fie cu noroc, iti tin pumnii.

Pupici!

myry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

SORCESS eu stiam ca pana la 45 de zile ar trebui sa-ti vina CM.Si nu mai devreme de 3 saptamani.... De cand ai facut chiuretajul. Deci, eu am sangerat 2 zile. Si am numarat prima zi a CM ziua cand am facut chiuretajul, deci 4 mai. Menstruatia mi-a venit la o distanta de 28 de zile. Pe 1 iunie. Acum al doilea CM l-am notat ca mi-a venit pe 26 iunie. Cum pe 25 iunie am facut laparoscopie.......si cum pe 29 iunie ar fi trebuit sa-mi vina CM..........sangeram prea tare ca sa fie doar sangerare dupa laparoscopie......si deci am considerat ca era menstruatie.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Io singerez de pe 14 iunnie intr-o veselie. De fapt ieri, dupa ce mi-ati spus sa vad totusi de ce nu se opreste si sa sun doctorul, creca de frica s-a opprit. Si azi nimic. Naiba sa-l ia cind sa-l calculez, ca m-a tinut fix 3 saptamini.

Mergi la inceput

danangie – scuza-mi intrebarea , dar trebuie sa faci laparoscopie dupa chiuretaj?

myry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

ummm... tot bravam eu pe ici pe colo (evident usurata) ca am sangerat doar in ziua chiuretajului si ca in 3-4 zile nu am mai lasat nici dare maronii... si azi, (poate de la firg ??) am simtit intepaturi in ovare mai toata ziulica si cand am ajuns acasa erau plini chilotii de dare maronii (la 2 saptamani si jumatate distanta de chiuretaj. Menstra nu are cum sa fie ca nu am "simptome" si nici nu mi s-au intarit sanii... O fi de rau? Sa ma duc la doctor?... De asemenea de la o vreme am simtit greata cam pe la pranz - dupamasa zi de zi... ma bate gandu sa fac un beta HCG... poate nu o fi scazut nivelul cum ar fi trebuit?...
La voi cum e cu chestiile astea? Ati mai testat HCG-ul? Cat de repede ar trebui sa fie zero dupa chiuretaj la 9 saptamani? Stie cineva?

Seara buna, somn usor si vise frumoase cu bebeii care or sa iasa dupa seria de teste pozitive care trebuie sa vina acus repede!

:) Sanatate!

Mergi la inceput

alinushca – eu sunt suspecta de sarcina molara. Si am testat HCg dupa chiuretaj la recomandarea dr. (am inteles ca asta e procedura in caz de mola, trebuie sa ajunga la 0 si sa se mentina asa, altfel se intervine medicamentos), Si rezultatele au fost:
- la 10 zile – 136
- la 13 zile – 60
- la 19 zile – 14,9
Dupa valoarea asta dr. mi-a zis sa o fac peste 2 sapt. si mai fac deci luni – 09.07 inca o data, adica la 33 zile.
O sa iti spun rezultatul

myry

Mergi la inceput