Conceptii gresite despre ISLAM -2

Raspunsuri - Pagina 33

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

quote:
Originally posted by conchita

sa iei in considerare profetiile legate de Profet facute in Biblia pe care, mot a mot, incerci sa o desfiintezi ca fiind incorecta, incompleta, etc, mi se pare cel putin ciudat. cum poti crede profetiile dintr-o carte in care nu crezi? daca Biblia minte, atunci si profetia legata de Mohamed e o minciuna.

repet, nu exista jumatati de adevar. e neverosimil si lipsit de credibilitate sa culegem din Biblie numai ce serveste jumatatilor noastre de adevar si sa spunem ca restul nu e adevarat. ori e adevarata toata Biblia, deci nu mai avea nevoie de corectare, deci dupa Iisus vor veni numai profeti mincinosi, ori nu e adevarata deloc, deci toti, fara exceptie, nu detinem adevarul.

Ajutati-o pe Diana
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

conchita,evanghelia a fost mesajul lui Dumnezeu trimis prin Iisus.El a adus acest ultim mesaj,sa completeze si sa intareasca ce aveau inainte evreii,Tora.Adica credinta lor intr-un unic Dumnezeu.
El este Mesia(cel uns daca nu ma inseala memoria).Mesajul lui este adevarat pina intr-un punct,acolo unde oamenii l-au divinizat pe el.
Acest lucru este singurul gresit pe care noi il combatem!
Nu stiu de ce nu vrei sa accepti ca nu este vorba de jumatati de masura ci este asa cum de-a lungul timpului oamenii au facut diferite greseli iar Dumnezeu le-a mai trimis cite un indrumator!
Atit!Asa si cu Biblia,oamenii au introdus singuri dupa foarte multi ani,conceptul ca Iisus a fost Fiul,apoi ca Fiul e parte din Tatal si ca ei sunt una...intelegi?

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by hannen
conchita,evanghelia a fost mesajul lui Dumnezeu trimis prin Iisus.El a adus acest ultim mesaj,sa completeze si sa intareasca ce aveau inainte evreii,Tora.Adica credinta lor intr-un unic Dumnezeu.
El este Mesia(cel uns daca nu ma inseala memoria).Mesajul lui este adevarat pina intr-un punct,acolo unde oamenii l-au divinizat pe el.
Acest lucru este singurul gresit pe care noi il combatem!
Nu stiu de ce nu vrei sa accepti ca nu este vorba de jumatati de masura ci este asa cum de-a lungul timpului oamenii au facut diferite greseli iar Dumnezeu le-a mai trimis cite un indrumator!
Atit!Asa si cu Biblia,oamenii au introdus singuri dupa foarte multi ani,conceptul ca Iisus a fost Fiul,apoi ca Fiul e parte din Tatal si ca ei sunt una...intelegi?

ok, am lamurit-o pana aici, Iisus e Mesia, multumesc.
cine e Mesia, in conceptia musulmanilor?

Ajutati-o pe Diana
Alaptatul Help-Line

Mergi la inceput

Mesia,Iisus-fiul Mariei!
Hai mai conchita,si Samer are mesaje pline de ofense?????????
Unde???????te rog arata-mi una!!!

Denizel,te rog un singur verset din Biblie in care Iisus spune "EU SUNT DUMNEZEU"
please!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:

Mesia,Iisus-fiul Mariei!

Hannen, ok, Fecioara Maria l-a nascut pe Iisus, asta e corect. :-))
eu te intrebam ce intelegi tu prin Mesia, ce inteleg musulmanii prin Mesia. unde scrie de Mesia si ce anume scrie? cine e Mesia, in viziunea voastra? exista vreo revelatie daruita lui Mohamed despre Mesia? vreo corectura ceva? ma poti indruma sa citesc, te rog frumos?

Ajutati-o pe Diana
Alaptatul Help-Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

quote:

Istoria crestinismului a schimbat-o imp. Constantin,pagin crestinizat pe patul de moarte.Lui trebuie sa-i "multumim" pt. ratacirea in care ne-a dus,

pentru mine e interesant cum, avand un punct de vedere istoric (deci exterior Traditiei Bisericii), musulmanii au ajuns la aceeasi concluzie ca si protestantii, sau ma rog invers (Denizel iarta-ma, sa nu te superi pe mine da citind fraza asta am avut un deja-vu)

Mergi la inceput

conchita,acesta este coranul ligii
eu pun link-ul exact la sura al-imran(familia mariei)
daca nu se deschide acolo da scroll down pina la a 3-a sura(asta e aal imran) aici vei gasi despre maria si isus,dar nu e singurul loc,mai este si sura maryam si alte locuri in care Dumnezeu vb. despre ei.

http://islam.ro/coran.pdf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Fetelor, deschideti si voi alt capitol. Suntem la pagina 22.

ps: totusi, ce s-a intamplat cu Maryam de nu mai scrie?

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Hannen, www.biblegateway.com/passage/?search=Ioan%2010:30 &version=14 " target="_blank">Ioan 10:30.

quote:
pentru mine e interesant cum, avand un punct de vedere istoric (deci exterior Traditiei Bisericii), musulmanii au ajuns la aceeasi concluzie ca si protestantii, sau ma rog invers (Denizel iarta-ma, sa nu te superi pe mine da citind fraza asta am avut un deja-vu)

Doina, meriti un Bad Timing Award in momentu' asta . Il primesti? :-))

-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
-------------------------
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Denizel,doar atit?
Asta inseamna sau e egal cu "eu sunt Dumnezeu"??
Iti pot da n posibilitati cu privire la aceasta afirmatie...

Mergi la inceput

Crinuta,am uitat sa-ti raspund ,nu cunosc versetul biblic despre schimbarea la fata,poti sa-mi dai un link.
Poate il putem comenta noi,daca ne-om pricepe pt. ca tu stii ca musulmanii nu citesc Biblia,deci nu au cum sa-l interpreteze nicicum,poate doar cei care studiaza religii comparate.

cit despre maryam,se pare ca e moderata dar in asa fel incit nu i se posteaza nici un mesaj,cica a scris mesaje ofensatoare la adresa religiei crestine,eu sincer n-am citit.
Nu poate nici sa scrie mesaje private si m-a rugat sa-i zic lui liliac ca i-a raspuns,dar mesajul nu a fost aprobat,ca multe altele in nenumarate incercari.

Mergi la inceput