Conceptii gresite despre ISLAM -2
Raspunsuri - Pagina 23
miereamara spune:
Am pus intrebarea asta pt ca rascolind niste subiecte mai vechi, am dat peste niste paruieli in toata regula, in care fetele se contraziceau una pe alta in ceea ce priveste interpretarea unor versete din Coran.
Multumesc pt raspuns.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
http://forum.desprecopii.com/forum//photo_album_cat.asp?numeX=miereamara
Porumbita spune:
quote:
Originally posted by miereamara
Am pus intrebarea asta pt ca rascolind niste subiecte mai vechi, am dat peste niste paruieli in toata regula, in care fetele se contraziceau una pe alta in ceea ce priveste interpretarea unor versete din Coran.
Multumesc pt raspuns.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
pai erau rafueli intre cele sunna si cele shiite;
la un moment dat a fost si coranista (da' acolo si-au dat mana taberele si au "mancat-o" cu fulgi cu tot)
apoi au mai fost cateva fete muslim cu mult mai tolerentate decat ce citesti zilele aste pe DC: ele au fost desfiintate pe principiu ca nu sunt suficient de muslim
si dupa cum vezi unele dintre musulmance au studiant mai mult decat celelate; drept urmare daca celelalte indrazneau sa zica ceva ce contrazicea cumva spusele primelor vai si amar de ele...
hannen spune:
Porumbita,eu te-as ruga sa ne zici si noua care`s fetele alea pe care le tot mentionezi ,cumva alea care au plecat din cauza "aprecierilor" si a tolerantei ce le primira de la forumistele DC-ului?
Noi nu am desfiintat pe nimeni, si nimeni mai invatat (dupa parerea ta) nu a fost usuiut.A fost vorba despre o coranista,o membra a unei secte a islamului cu interpretari mai mult decit ciudate si ff departe de invataturile islamului.A,ca pt. tine asta inseamna "tolerante" nu ma mira.Tolerant pt voi e cel care nu da doi bani pe religie si care traieste dupa capul lui,cel care respecta Scriptura (inclusiv fetele crestine) le considerati fundamentaliste,extremiste,fanatice...etc .
Iar despre felul in care ne jignesti, pe mine si pe maryam(caci deocamdata noi doua activam aici) jos palaria,foarte subtil.
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
maryam spune:
quote:
Originally posted by Porumbitaquote:
Multumesc pt raspuns.
Martin Luther King Jr.
la un moment dat a fost si coranista (da' acolo si-au dat mana taberele si au "mancat-o" cu fulgi cu tot)
apoi au mai fost cateva fete muslim cu mult mai tolerentate decat ce citesti zilele aste pe DC: ele au fost desfiintate pe principiu ca nu sunt suficient de muslim
si dupa cum vezi unele dintre musulmance au studiant mai mult decat celelate; drept urmare daca celelalte indrazneau sa zica ceva ce contrazicea cumva spusele primelor vai si amar de ele...
Te felicit in primul rand ptr interesul ce ni-l acorzi (am senzatia ca, chiar iti suntem dragi am vazut ca pe mine ma cunosti si de "pe alte site-uri"), in al doilea rand pentru memoria remarcabila, dar nu pot sa nu te contrazic in privinta ultimelor afirmatii, ele reprezinta modul in care vezi tu lucrurile, insa asa cum ai spus chiar tu -sigur doar dc imi permiti sa te citez- dc nu o sa sterg:
"personal ma bucur ca in viata reala pot evita astfel de persoane... nu-mi plac extremisii (de orice religie ar fi ei), si si mai tare imi displac cei care se ascund sub masca zambetului si a bunelor intentii".
Numai bine.
"Citeste...in numele Domnului tau care a creat!!!"
Porumbita spune:
quote:
Originally posted by maryam
Ptr porumbita.
De unde stii dc nu cunosti un om ce se ascunde sub masca zambetului sau in spatele bunelor intentii?
Toti ne indoim uneori, e firesc.
Bine ca exista ALLAH-Bunul Dumnezeu care ne si ne va judeca pe toti.
Nici nu vreau sa ma gandesc care ar fi "ordinea" in lume dc judecata nu i-ar apartine Lui ci nou.
Numai bine.
maryam cred ca ai inteles ff bine la ce m-am referit... nu are sens sa detaliez...
si s-a ma scuzi, dar nu de Dumnezeu asa cum il percepi tu voi fi judecata...
si ma bucur mult ca lumea, asa cum e ea azi, cu bune si rele, nu este condusa de judecata data de Allah prin Sharia...
Porumbita spune:
quote:
Originally posted by hannen
Porumbita,eu te-as ruga sa ne zici si noua care`s fetele alea pe care le tot mentionezi ,cumva alea care au plecat din cauza "aprecierilor" si a tolerantei ce le primira de la forumistele DC-ului?
Noi nu am desfiintat pe nimeni, si nimeni mai invatat (dupa parerea ta) nu a fost usuiut.A fost vorba despre o coranista,o membra a unei secte a islamului cu interpretari mai mult decit ciudate si ff departe de invataturile islamului.A,ca pt. tine asta inseamna "tolerante" nu ma mira.Tolerant pt voi e cel care nu da doi bani pe religie si care traieste dupa capul lui,cel care respecta Scriptura (inclusiv fetele crestine) le considerati fundamentaliste,extremiste,fanatice...etc .
Iar despre felul in care ne jignesti, pe mine si pe maryam(caci deocamdata noi doua activam aici) jos palaria,foarte subtil.
hannen nu sunteti (in momentul de fata cel putin) sigurele musulmance care activati pe DC.. daca celelate nu au raspuns la subiecutul asta nu inseamna ca nu activeaza pe site...
si arata-mi te rog unde te-am jignit.. si daca am facut-o sunt dipusa sa imi cer scuze...
ref la definitia cuvantului toleranta... nu cred ca am mi-am exprimat pe undeva pct-ul de vedere ca sa poti afirma ca "asta" inteleg eu prin acest cuvant... ok?
Porumbita spune:
quote:
Originally posted by maryamquote:
Multumesc pt raspuns.
Martin Luther King Jr.
Te felicit in primul rand ptr interesul ce ni-l acorzi (am senzatia ca, chiar iti suntem dragi am vazut ca pe mine ma cunosti si de "pe alte site-uri"), in al doilea rand pentru memoria remarcabila, dar nu pot sa nu te contrazic in privinta ultimelor afirmatii, ele reprezinta modul in care vezi tu lucrurile, insa asa cum ai spus chiar tu -sigur doar dc imi permiti sa te citez- dc nu o sa sterg:
"personal ma bucur ca in viata reala pot evita astfel de persoane... nu-mi plac extremisii (de orice religie ar fi ei), si si mai tare imi displac cei care se ascund sub masca zambetului si a bunelor intentii".
Numai bine.
internetul nu e o lume atat de mare in care sa te pierzi in special cand postezi cu acelasi nick si mai ales cand ai deja un stil anume de a forumi..
multumesc de felicitari, am urmarit cu interes (mai ales pe DC) ce s-a postat la subiectul religii, (implicit islam)...
cat despre contrazis, e dreptul tau sa o faci...
maryam spune:
quote:
Originally posted by maryam
Ptr porumbita.
De unde stii dc nu cunosti un om ce se ascunde sub masca zambetului sau in spatele bunelor intentii?
Toti ne indoim uneori, e firesc.
Bine ca exista ALLAH-Bunul Dumnezeu care ne si ne va judeca pe toti.
Nici nu vreau sa ma gandesc care ar fi "ordinea" in lume dc judecata nu i-ar apartine Lui ci nou.
Numai bine.
maryam cred ca ai inteles ff bine la ce m-am referit... nu are sens sa detaliez...
si s-a ma scuzi, dar nu de Dumnezeu asa cum il percepi tu voi fi judecata...
si ma bucur mult ca lumea, asa cum e ea azi, cu bune si rele, nu este condusa de judecata data de Allah prin Sharia...
te contrazici singurica...
Ca fapt divers: e mai bine daca nu te eschivezi, personal ma feresc sa imi fac propriile pareri despre oameni, doar gandindu-ma ca asa cum judec voi fi si judecata. Oricum apropo-urile "subtile" si insultele mascate nu arata mai bine.
Dar este din nou ceva de care te poti indoi in continuare.
Cred ca nu e cazul sa monopolizam subiectul si sa-l transformam intr-un schimb de replici.
Mersi ptr intelegere, ptr ca probabil in acceptiunea ta sunt o extremista incurabila nu am cum sa te invit la discutii private...
maryam spune:
quote:
Originally posted by maryamquote:
Multumesc pt raspuns.
Martin Luther King Jr.
Numai bine.
intenetul nu e o lume atat de mare in care sa te pierzi in special cand postezi cuacelasi nick si mai ales cand ai deja un stil anume de a forumi..
multumesc de felicitari, am urmarit cu interes (mai ales pe DC) ce s-a postat la subiectul religii, (implicit islam)...
cat despre contrazis, e dreptul tau sa o faci...
NU AM DE CE SA MA ASCUND SAU SA FOLOSESC X NICK-uri CA SA NU MA IDENTIFICE CINEVA...nu acelasi lucru se poate spune insa despre alte persoane care se eschiveaza si nu au capacitatea sa le zica "pe fata"-(mesajul nu te vizeaza! Nu te cunosc si exceptand anumite replici pe care nu le pot respect,esti o pers la fel ca alte cateva mili...care merita tot respectul)
hannen spune:
quote:
Originally posted by hannen
hannen nu sunteti (in momentul de fata cel putin) sigurele musulmance care activati pe DC.. daca celelate nu au raspuns la subiecutul asta nu inseamna ca nu activeaza pe site...
si arata-mi te rog unde te-am jignit.. si daca am facut-o sunt dipusa sa imi cer scuze...
ref la definitia cuvantului toleranta... nu cred ca am mi-am exprimat pe undeva pct-ul de vedere ca sa poti afirma ca "asta" inteleg eu prin acest cuvant... ok?
Porumbita,nu trebuie sa-ti dai cu parerea despre toleranta,pt. ca uite toate ne judecati pe noi ca nu suntem tolerante (cum cred unele doamne ca ne invata Coranul,si ca implicit ar trebui sa luam toti scuipatii in freza si sa oferim flori) in timp ce ,voi ne aratati toleranta voastra.
Bineinteles ca nu toate,au fost persoane (si am fost surprinsa recunosc) care au vorbit frumos,au intrebat,insa unele nici nu ne lasa sa "deschidem gura" dar nici o forumista nu apare sa le zica "vai credeam ca ...crestinismul propavaduieste dragostea si intoarce si celalat obraz" desi intre noi fie vorba ,nu am palmuit pe nimeni in timp ce noi ne-am luat destule palme.
si da,ma simt jignita cind sunt gratulata cu "fanatisme si extremisme" fie ele si voalate de faptul ca sunt si alti useri musulmani pe site.
Eu nu cunosc si nu aprob fanatici si extremisti,insa depinde,daca cumva ma consideri asa pt. ca port batic si imi fac cele 5 rugaciuni zilnice ...i can`t help it.