Durerea unei pierderi de sarcina (28)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Danangie-off saracuta de tine prin cate ai trecut...sper sa te simti mai bine!Nu stiu ce sa iti spun despre trompa infundata...

SUFLETEL scump te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

multumesc fetelor de primire!
eu va citesc si sper ca voi reusi sa ma integrez printre voi...la cat mai multa vesti bune...sanatete si numai bine!

STEFANIA+15Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine

foto cu burtici

nu am fost niciodata un manechin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

michelle , iubita, m-am trezit cu gandul la tine.am visat ca imi spuneai ca ti-a iesit testul pozitiv.de dimineata ma intrebam daca a fost vis sau adevarat, atat de real parea visul.acum sunt sigura ca esti gravi .nu stiu daca ti-am spus, dar sunt un fel de mama omida cu visele mele.pana se intoarce liana din concediu si flavia de la maternitate le tin locul cu visele

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

MCRISSA sper sa ai dreptate si sa fie Michelle graviduta. Ce m-as bucura.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata la toate,

MICHELLE tin si eu pumnii sa fie cu ochisori. D-ne ajuta!!!! Pentru durerile de cap si ameteli sa nu ai o anemie usoara. Bea multe lichide mai ales cu caldura asta. Evita prajelile. Cand te ridici din pat asteapta inainte sa te ridici. Stai in fund la marginea patului respirand adanc cu gura deschisa si privind in sus. Stai asa pentru cateva minute si pe urma ridica. Nu resesti sa-ti iei tensiunea? Sa vezi cat ai cand ai ametelile astea? Daca persista durerile si ametelile eu zic sa mergi la doctor. Numai bine.
Am citit si eu despre sotului lui Naomi. _O adevarata tragedie. Stiu, pentru ca si eu am avut un accident de motocicleta si stiu ca se putea termina foarte tragic. D-zeu sa o ajute sa treaca de aceasta nenorocire. Nici nu-mi pot imagina cum se simte saraca fata......

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Eu sunt binisor. Inca ma dor umerii spre spate. Operatia ma doare cand ma misc. E naspa ca nu pot sa tusesc.....si sunt constipata. In 2 zile am slabit 1 kg. Cam atat de mine. Incetul cu incetul voi intra in normal....si ma voi pregati de bb.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

danangie, iti doresc multa sanatate si refacere rapida. cat despre trompa infundata, nu stiu ce sa zic, dar parca au reusit fete sa ramana gravide si doar cu o trompa.ai sa vezi, se va putea si va fi bine! iti tin pumnii!
mcrissa, culca-te la loc, poate mai visezi cateva fete de pe-aici. si pe tine, bineinteles!
michelle, cum te mai simti? multi de tot
Flavia, draguto, nu te mai lasa sa pleci acasa?
cristina, deci totul e superbine, te apropii de marea intalnire!felicitari, draga mea,sa vezi galerie!

Marina, o in 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Buna dimineata fetele ! Am si eu o intrebare scurta : ati avut probleme cu testele "Barza", ca eu am facut unul ieri duma-masa si a doua liniuta e pala, abia se vede... si nu stiu ce sa mai cred . Intru mai tarziu sa va mai scriu. si merci mult.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE !
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

inseamna ca daca vei mai face un test dimineata a 2-a liniuta va iesi mult mai bine.
eu am facut un test barza dupa-amiaza si a doua liniuta a fost pala. dimineata am facut sure-check si a iesit f vizibila. deci cred ca putem sa te felicitam deja.

5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Oooof, cred ca ar fii cea mai mare bucurie a vietii mele, sper sa nu ma insel si de data asta, nu de alta, dar ar fii prea frumos, repet. si merci mult de raspuns. O sa mai iau unul azi, sa-l fac dimineata la prima ora. Ma mult de tot sa fie +.....Si oricum, chiar daca nu va fii, nu renunt, ma pregatesc din toate punctele de vedere, pentru ca in toamna sa fac IA.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE !
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput