Durerea unei pierderi de sarcina (28)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

fetelor haideti repede ca s-a deschis odiseea de martie.

5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Michelle, am citit si eu despre tragedia Alinei. Foarte, foarte trist. Am ochii plini de lacrimi. Nu stiu ce as mai putea spune, viata e uneori cumplit de nedreapta si ne loveste tocmai atunci cind suntem mai fericiti si credem ca nimic rau nu ni se poate intimpla.

Cristina, 34+ si bebe scump

POZE BURTICA 1
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE BURTICA 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Michelle imi pare atat de rau ca nu te simit bine. Cunosc durerile de cap ca imi dau tarcoale si mie, in primele luni de sarcina ma durea capul aproape zilnic( o fi fost din cauza hormonilor). Ma duc sa ii trimit si eu condoliante lui Naomi, ce fata faina. Cand a murit Paul mi-a scris de multe ori.
Va pup pe toate

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

36+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

quote:
Originally posted by Teo2rina

Mirela si Cristina, voi aveti dreptate cu simptomele de sarcina, uitasem, am avut si eu. si in plus, ce credeti?! dureri de cap infioratoare. Doamne, sper din tot sufletul sa fie cu noroc la Michelle.

Marina, o in 5+

Draguta-sa dea Dumnezeu sa fie cu ochisori,as fi atat de fericita....Nu indraznesc sa sper!

SUFLETEL scump te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Fete dragi, am intrat scurt, sa va pup. Va multumesc pentru incurajari! Am fost foarte suparata pt ca persoana draga cu care m-am certat= sora mea= sefa mea (lucrez la firma ei). Mi-a vorbit atat de urat, nu m-a inteles prin tot ce am trecut.... Nici macar nu avea asa mare branza de lucru si n-a vrut sa-mi dea cateva zile de concediu de odihna atunci cand... inca mai eram gravi si imi era rau, iar acum s-a gandit "ca-mi bat joc de ea", ca mi-am luat medical "la ambitie". Ca "ce insist atata cu prostiile mele, ca n-am pierdut nimic". Dupa ce ca eram eu amarata, supararea asta m-a dat complet peste cap. Am apelat la intelegerea ei ca mama, ca femeie, ca sora, dar... surpriza neplacuta a fost imensa. Pana azi s-a mai gandit, nu-si permite sa ma piarda de la firma, e chiar dispusa sa-mi dea concediu de odihna... pana vineri. Am zis nu, merci! Imi termin treaba si apoi ma voi mai gandi daca mai raman la firma sau nu. Oricum, adevarata problema nu era "serviciul", ca n-o sa raman eu nemuncita, ci faptul ca sora mea nu numai ca nu mi-a fost alaturi, ci nici macar n-a vrut sa incerce sa ma inteleaga...
Tare trist, asa-i?
Dragelor, in afara de sotul meu, numai voi mi-ati fost alaturi, nici nu stiu cum sa va multumesc, sunteti minunate!

Ramo, vezi bine ca te inteleg! Iti trimit o imbratisare! E super ok ca ti-a venit dupa 26 de zile! Ai grija de tine!
Danangie, ai ajuns acasa, esti ok? Cum a fost operatia?
Liana, petrecere frumoasa!!!
Mai aveti vesti despre Flavia si Davidutzu?

Va pup pe toate! Scuze ca nu va raspund in parte, acum chiar n-am timp, dar o sa revin!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Buna dragele mele ! Am intrat sa va salut si sa va dulce pe toate. Eu nu ma simt in stare sa intru sa scriu, ca ma doboara caldura asta si sunt asa, fara vlaga, parca as tot sta cu capul in apa . Sa stiti ca nu ratez nimic din ce se scrie, doar ca nu ma simt in "parametri" ca sa si scriu. Sa fiti cuminti, sa va feriti de caldura asta naucitoare si sa fiti optimiste ca toate se rezolva. la toate si racoare (daca s-ar putea transmite asa...ce bine ar fii)!

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE !
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna3 spune:

buna fetelor

am vazut ca Mari - Msencu eu pe listuta voastra... noi ne cunoastem de la gemeni si tripleti
din pacate de cand a nascut nu mai avem vesti de la ea
ne puteti ajuta voi cu info daca aveti?

va dorim tuturor sanatate , bebei frumosi si sanatori si implinirea celo mai arzatoare dorinte

http://www.dropshots.com/mihai3
http://picasaweb.google.com/mihaicaraghiaur/TripletiiMei
http://www.dropshots.com/oanna3
http://community.webshots.com/user/oanna3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869 - povestea noastra

Oanna, mami de tripleti Rares, Andrei si Ingrid ( 20.06.2006)
http://b1.lilypie.com/3yvUp3.png

iubesc si sunt iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

L5845-imi pare rau ca si tie iti da bataie de cap caldura asta,sper sa se racoreasca putin,la noi ziua e fff cald apoi seara ploua!Te pup dulce draga mea!
Liana-ce surpriza frumoasa!Sa ai parte de momente minunate alaturi de sotul tau!
Cristina-ana-deci mai ai putin,ma bucur ca micutul a crescut in greutate si ca totul este bine!abia astept sa incepem galeria pentru tine!
Teo2rina-draga ai grija ca,caldurile astea sunt tare periculoase,mai bine fereste-te,mergi pe la umbra si bea fff multe lichide!
Mav-imi pare rau pentru ca treci din nou prin greutati,dar nu uita ce ti-am spus ieri!
Cristy-deci prestati de zor?E clar ca ajungi imediat al odisee!
Mcrissa-iti tin pumnii sa ramai gravi si nu uita sa ma iei si pe mine!Mersi pt galerie!
Blueeyes-mersi de intrebare,nu prea am fost activa ca tare rau mi.a fost si nici acum nu mi prea bine....Iti tin si tie pumnii sa ne dai vestea cea mare!
Irinabobe-pupici pe burtika,abia asteptsa ne spui cum a fost la primul ecograf atunci cand ii vedea inimioara!am sa ma gandesc la tine joi cand mergi la doctor!
Cristina26-mi-am adus aminte ca ai spus tu odata ca nu iti merge meseengerul!Imi pare rau ca nu te-am prins dimineata!Ai grija de tine si micuta!ne pui poze cu,camera printesei?
Remaliss-normal ca nu ne dam batute!
Oanna3-nici noi nu mai avem vesti de la Mari,probabil este ocupata cu cele trei minuni,sper ca este bine!
Fetelor i-am trimis sms la Flavia dar eu nu pot primi de la ea,deci nu stiu sa va spun cand vine acasa,probabil mai sta pana ii trece icterul la David!

SUFLETEL scump te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Va pup, dragelor
Sufar rau de caldura si evit sa stau mult la calculator, ptc ma incing de mor
Am intrat sa stie fetele care urmeaza sa faca teste ca le tin pumnii: Mirelus Michelle Mcrissa (toate sunteti cu M...o fi un semn?). Deja s-a dat starul la odiseea de martie-aprilie 2008 si sunteti asteptate cu mare drag
A mai vorbit cineva la telefon cu Flavia? Cred ca nu si-a mai luat laptopul la spital, ca ne scria ea cate ceva, nu ne lasa asa

12+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor,

Deci sunt vie! Asta era frica mea: ca nu ma voi trezi. Eh...paranoie.

Deci, Duminica m-am internat. Tot duminica mi-au refacut ecografia, plus vizita ginecologica. Clisma nu mi-a facut pentru ca imi facusem eu de acasa. De depilat in zona de jos, ma facusem destul de bine dar aia m-a facut chiala de tot....ma rog....Seara mi-au facut un anticoagulant: clexane.
Luni dimineata mi-am pus branula, mi-au facut un antibiotic pentru a preveni infectia. M-au dus in sala la 9,20. In sala de preanestezie mi-au dat sa beau valium, mi-au facut o injectie cu atropina. Mi-am infasat picioarele cu banda elastica pentru a preveni trombosa, embolii. Pe urma mi-au injectat fentanest o medicina care in 15 secunde am adormit. Pe urma m-am trezit ca auzeam ca-mi ziceau ca deschid ochii. Stiu ca am inceput sa plang ca ma durea foarte tare burta si ma ustura. Si tremuram extraordinar de tare. Pentru durere mi-au dat Contramal. Am ajuns in salon ca inca ma durea burta enorm. Sotul m-a invelit bine ca tremuram enorm. Si a inceput sa-mi faca masaj pe mana si asa mi-a distrat atentie de la durere si m-am relaxat si am adormit. Pot spune ca nu reuseam deloc sa tin ochii deschisi. Am dormit toata ziua. Am trimis si sotul acasa ca-mi era atata somn ca nu reuseam sa tin ochii deschisi. Pe la 18,00 sotul s-a intors si mi-a adus un suc de portocale rosii. Si rau am facut!! Ca imediat am inceput sa am greata si sa-mi vina sa vomit. Dar am inceput sa respir cu gura deschisa si am ridicat putin patul pentru a sta cu toracele mai sus. Deci sfatul meu: nu bea nimic toata ziua pentru ca oricum iti fac perfuzii non stop si nu vei simti foame sau sete. Seara nu am mancat absolut nimic. A si aveam si sonda vesicala. Care ma dispera la culme. Azi dimineata, m-am trezit foarte odihnita, nu mai aveam durere de burta. Doar daca ma miscam. Cand au venit sa ma ridice am ametit putin dar si asa am vrut sa ma duc sa ma spal. Numai ca in 5 minute mi-a venit o durere groaznica la umeri spre spate. O durere de mai aveam putin si lesinam. M-am speriat asa tare ca mi-am zis ca un embol....am mers si m-am intins in pat. In 2 secunde mi-a trecut durerea. Cica e normal. Ca acum gazul injectat urca in sus si de asta am durerile astea de plamani de umeri, de spate. Le voi avea cica inca pentru vreo 2 zile.
Rezultatul laparascopiei: pe ovarul drept aveam de fapt un chist de 7 cm. Trompa e ok. Pe ovarul stang aveam un chist de 1,5 cm. Nu stiu de unde a mai aparut si asta. Si in schimb trompa e inchisa. De asta sunt foarte suparata si dezamagita. Mi-am pus mari sperante in aceasta operatie. Si acum vestea asta. Chiar nu se poate face nimic pentru aceasta trompa pentru a fi desfundata? Cica doctorul a incercat cu presiune dar nici asa nu s-a desfundat. Cam asta e. Inca stau in pat ca imediat ce ma ridic ma ia cu dureri la umeri si ametesc.....si gata sunt in medical. Acum sa speram ca trompa dreapta va face treaba. Asta e.

POZELE MELE

Mergi la inceput