zicale de babe sau vampirism de energie?

zicale de babe sau vampirism de energie? | Autor: Darria

Link direct la acest mesaj

Sper ca aici trebuia sa deschid sub. iar daca nu rog un moderator sa-l mute unde trebuie.

Nu am crezut niciodata in asa ceva, radeam dar exista chiar daca nu cred.
Sigur o sa starnesc zambete dar cand am vrabiute la cap si ceva imi trezeste curiozitatea trebuie sa aflu. M-am gandit daca sa deschid sau nu subiectul dar curiozitatea e mare

Dimineata eram cu fetita(are 1 anisor) in parc iar o doamna mi-a trezit curiozitatea prin comportamentul ei. Cand treceam cu fetita prin fata ei(o plimbam in ham si se juca cu mingea) ii spunea fetitei: "frumoaso, usturoi" sau "toata esti frumoasa, usturoi". De ce tot pronunta "usturoi"?
Am simiti multa falsitate(nu o facea fiindca era entuziasmata pana peste cap de copilul meu) in ea, nu avea nici un interes sa-mi laude copilul si nu o cunosc.
In timp ce ne jucam, mingea a ajuns langa doamna respectiva. Acesta doamna a atins mingea dar nu ne-a dat-o ci a lasat ca fetita sa ajunga langa ea. Atunci a atins mana fetitei.

Nimic nou si anormal, au facut-o atatea persoane cu care s-a jucat fetita pana acum dar de data aceasta mi s-a parut ciudat.

Sunt oare paranoia? sau: madam este vampir de energie?

As avea nevoie de cateva idei ca sa stiu de unde sa incep cautarile, sa stiu cum pot sa-mi protejez copilul de vampirii de energie.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Darria draga, n-am auzit in viata mea de vampiri de energie...E intr-adevar, putin ciudata madama cu pricina ( a se citi usturoiul ) dar fii, te rog, mai explicita, la ce te referi cand intrebi "Cum sa-ti protejezi copilul de vampirii de energie ?". Eu auzisem, nu stiu daca sunt vorbe babesti sau altceva, ca sa nu culci copilul mic intr-un pat cu un om batran ca il seaca de energie pe copil...

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

[url=http://www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=1840][img]

[url=http://www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2259][img]

Good things last forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Initial creeata de Darria

De ce tot pronunta "usturoi"?

O fi avand oxiuri!
(la doamna ma refer)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Darria stai linistita. Ai dreptate!
Esti paranoica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reiki spune:

Incerc sa va raspund eu.
Exista 2 feluri de "vampiri energetici"
Cei care "fura" energie intentionat si cei care o fac involuntar.
Ambele tipuri fac "rau".
Cei care fac asta intentionat sunt cei care in traditia populara fac farmece de exemplu. O fac cu dedicatie si pot afecteaza grav -in timp- fiinta umana.
Cei care o fac involuntar sunt mai putin periculosi.
Fenomenul la cei de-al doilea tip se petrece cam asa: noi primim energie de la Dumnezeu pe care corpul nostru energetic o prelucreaza dupa nevoile propi cu ajutorul ceakrelor. Vampiri energetici involuntari au probleme cu ceakrele, nu le mai functioneaza corect si le este mai usor sa ia energie gata prelucrata de la cei din jur, de la cei care cedeaza energie. Energia copiilor este pura, nemurdarita de pacate, de aceea o prefera pe a lor.
De cei de-al doilea tip de vampirism te ajuti cel mai usor spunand Tatal nostru. ... Pâinea noastră cea spre fiinta, dă-ne-o nouă astăzi... de fapt la asta se refera, la energia divina cu care ne hranim. Si cand o spunem, un surplus de energie vine asupra noastra si ne completeaza ce avem lipsa. O spunem cu iubire pentru noi si pentru "vampriri".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Originally posted by reiki
Energia copiilor este pura, nemurdarita de pacate, de aceea o prefera pe a lor.

N'am putea sa ne protejam copii cumva?
Eu stiu? Sa le facem coifuri din staniol de ciocolata sau sa le invelim ceakrele in folie d'aia cu bule?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Pana sa fie vampir energetic, Darria, mai curand femeia respectiva sufera de o afectiune psihica iar asta, fii linistita!, nici nu se ia nici nu se hraneste cu energia celorlalti.
Sanatate multa!

PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by xenocid

quote:

Eu stiu? Sa le facem coifuri din staniol de ciocolata sau sa le invelim ceakrele in folie d'aia cu bule?

Ba da, daca invelesti ceakrele cu bulele in sensul de rotatie invers acelor de cesaornic.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sheannamp

Pana sa fie vampir energetic, Darria, mai curand femeia respectiva sufera de o afectiune psihica iar asta, fii linistita!, nici nu se ia nici nu se hraneste cu energia celorlalti.
Sanatate multa!

PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Darria,
In cazul tau cred ca Shennamp are dreptate. Daca nu e o explicatie mai simpla, ca de exemplu "usturoi" sa fie echivalentul la "sa nu te deochi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManyHope spune:

quote:

quote:
Originally posted by xenocid

quote:

Ba da, daca invelesti ceakrele cu bulele in sensul de rotatie invers acelor de cesaornic.

"lasa-ti inima sa zburde, lasa-ti mintea sa viseze" Nichita

Io votez cu "ciocolata" mai sus pomenita, cedez "staniolul" si de asemeni va las 'la liber' si "bulele", numaiiiii...
... numai sa nu fie "ciocolata" cu "usturoi"

Mergi la inceput

ManyHope,
Usturoiul este ... bonus.

Mergi la inceput