zicale de babe sau vampirism de energie?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Haideti ca m-am distrat pe cinste citind postarile voastre !

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

[url=http://www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=1840][img]

[url=http://www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2259][img]

Good things last forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Multumesc tuturor pt. raspunsuri

Desi sunt varza acum tot m-ati facut sa rad mai bine ca sunt paranoia important este ca recunosc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManyHope spune:

quote:
Originally posted by Darria

Multumesc tuturor pt. raspunsuri

Desi sunt varza acum tot m-ati facut sa rad mai bine ca sunt paranoia important este ca recunosc

Daria ,
mie imi place "varza" calita ,
dar recunoasc ca n-am incercat-o niciodata cu "usturoi" ;
tu care acum pare-se ca te pricepi mai bine la d-astea "cu cateii" ,
ce-mi recomanzi ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

ManyHope pai e buna varza calita cu carnita doar ca sa iesim din post iar la carnita merge "usturoi". Pe baza principiului comutativitatii daca a=b iar b=c poate ca si varza cu "usturoi" o fi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by Sheannamp

Pana sa fie vampir energetic, Darria, mai curand femeia respectiva sufera de o afectiune psihica iar asta, fii linistita!, nici nu se ia nici nu se hraneste cu energia celorlalti.
Sanatate multa!

PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Aceeasi parere o am si eu..

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

si eu cred ca sant persoane care o fac inconstient (persoane invarsta sau bolnave) si cele care o fac intentionat, eu am trait pe pielea mea asa ceva si nu e de ras...
a fost o emisune la tv in care arata cum se ia energie...sant persoane care o fac ...si nu e de ras ...trebuie sa ne pazim, de fapt sa fim atenti la cum reactioneaza organismul....in preazma persoanelor care fura energie te simti deprimat, obosit scurs de energie(de unde si expresia) , iar in jurul persoanelor "care sant normale , sau sanatoase" te simti plin de energie vesel , optimist ..etc

mie mi sa intamplat, am o prietena bolnava de cancer, tumoare la creier, si stiu ca neintentionat fura energie, cand eram langa ea pur si simplu eram obosita , vreo 3 zile trebuia sa dorm si sas stau la pat sa-mi revin, de cate ori venea la noi sotul simtea si pastra distanta, dar eu nu pot sant foarte sufletista si desi eram constienta ...prefer sa dau pt ea ca tuin la ea si pt vindecarea ei mai repede,

si asa este cand tin post si ma rog mai mult simt cas usoar , plina de viata si energie,

si da...multe persoane nu sant atente ...stresul..vietii de zi cu zi..si uitam sa fim atenti ...ce simtim in jurul anumitor persoane sau chiar ce simtim noi ...

Nimic fara Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Ce amuzant! Fara sa citesc postul, ii spuneam aseara unui amic despre Carina ca e vampir energetic.
Nu stiu cum sunt copiii vostri dar a mea nu adoarme pana nu-i citesc un volum de povestioare si nu-i mai spun vreo doua-trei din "capu tau, mami". Uneori sunt atat de obosita ca adorm si continui sa vorbesc. Intr-o noapte am amestecat procedura de azil cu Scufita Rosie si spuneam ca lupu ii ia amprentele Scufitei Rosii. M-am trezit in hohotele de ras ale Mandarinei. Asta-i mai stranie decat povestea cu baba
Daca merge faza cu staniolu dati-mi de veste ca incerc si io.
Nadina

Mergi la inceput