bb trecuti la intretinere ?!
Vreau sa stiu daca exista, juridic vorbind ,ceva care sa spuna ca bb din prima luna de viata trebuie trecuti la intretinere?!
Se trec la intretinere bb-ii?!
Raspunsuri
lulu_boches spune:
Se trec...dar depinde si de Hotarirea Adunarii Generale a asociatiei.
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)
joxy spune:
Din moment ce bebelusul tau este inregistrat la Primarie ca fiind "persoana" / "cetatean" ... si are certificat de nastere, el se supune legilor statului.. bla bla.
Daca nu cumva Asociatia de Proprietari are vreo hotarare care spune altfel, EL, copilul, va fi pus la calculul cotelor de intretinere din momentul in care s-a mutat in blocul de care discutam.
Legea HG400/2003 care sta la baza metodelor de calcul.. nu spune nimic de varsta "locatarilor".
Cu respect,
G.
www.siteaudit.ro
A_Iulia spune:
La mine la bloc e "inregistrat" din luna a doua - deci luna intreaga (fractia din prima luna se considera bonus :) )
Adina + Olivia 04.03.2004
capra cu trei iezi spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
La mine la bloc e "inregistrat" din luna a doua - deci luna intreaga (fractia din prima luna se considera bonus :) )
si la noi a fost la fel la bb3 (la ceilalti nu mai tin minte) prima luna cadou!
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
liliac1 spune:
Hmmm, eu n-am avut sansa unei luni bonus, ca am nascut la sf de septembrie, pe 5 oct eram acasa asa ca...am cotizat din prima luna la intretinere. Nicio scutire, nimic!
Liliana& Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
eimotto spune:
Ai mei au fost mai inimosi...era un bloc de pensionari care au fost foarte fericiti ca mai face tineretu copii. Mi-au pus-o pe Iulia de la 6 luni.
Acum abia ne-am mutat si vad ca inca sunt bonus ambii copii ca de 2 luni suntem doar 2 la intretinere. Eu le-am tot atras atentia, ca nu vreau discutii cu vecinii. Oricum si bb consuma apa rece (la calda avem contor), face gunoi (si inca ce gunoi), ii incalzesc diverse pe aragaz deci...
Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
Poze
daniella4 spune:
quote:
Si la mine la fel.
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by eimotto
Ai mei au fost mai inimosi...era un bloc de pensionari care au fost foarte fericiti ca mai face tineretu copii. Mi-au pus-o pe Iulia de la 6 luni.
Acum abia ne-am mutat si vad ca inca sunt bonus ambii copii ca de 2 luni suntem doar 2 la intretinere. Eu le-am tot atras atentia, ca nu vreau discutii cu vecinii. Oricum si bb consuma apa rece (la calda avem contor), face gunoi (si inca ce gunoi), ii incalzesc diverse pe aragaz deci...
Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
Poze
Pai atunci zi-ne si noua unde stai ca poate ne mutam si noi...
doradora spune:
noi am declarat-o pe alexandra imediat, pt ca in fond si la urma urmei consuma apa si produce gunoi.
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
Androix spune:
quote:
Asa si noi ca eu am avut copii prevazatori care s-au nascut la jumatatea lunii.
Andreea, mama de Filip si Georgia