bb trecuti la intretinere ?!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abbi spune:

pai puiul tau e ditamai cetatzeanul!!!!!!!!!!si crezi cumva ca e posibil sa nu ii acorde vecinii atentia cuvenita?
glumesc!
si pe noi ne-au taxat de urgenta, ba mai mult, sotul meu pleaca in delegatii cam 3 sapt pe luna, o sapt sau 4 zile e acasa si e si el trecut!nu ne-am mai complicat, ca sa nu avem vorbe de duh de la cotoroantzele de pe scra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Legal copii sunt trecuti la intretinere din luna urm. venirii acasa daca este dupa 15 ale lunii, daca nu prinde si prima luna.

La asociatiile mai intelegatoare se poate trece cu vederea cateva luni.La noi mi l-a trecut dupa vreo 8 luni, m-am mirat pentru ca sunt niste pensionari care nu stiu cum sa it faca nervii prashtie mai bine.
Sa vedem la bb 2 cum o sa fie!

Ile 37 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

citind mesajele voastre, inseamna ca eu sunt o fericita.

la inceput administratora si presedinta nu au vrut sa treaca copilul la intretinere. bineinteles ca s-a bagat nebuna blocului (una care nu-si vede propriul ei gunoi). acum 2 luni l-au trecut la intretinere.
fiindca a comentat aceasta nebuna, m-am suparat si am anuntat asociatia ca eu nu mai fac munca de cenzor daca nu sunt platita.
pana la urma dupa certuri, s-a ajuns la concluzia ca: nu vor trece bebeii pana in 2 ani la intretinere.

mentionez ca noi in bloc avem apometre, deci consumul de apa si-l plateste fiecare.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput