la mare ,la soare

la mare ,la soare | Autor: cici

Link direct la acest mesaj

Vreau sa merg la mare cu copilul , la inceputul lunii iulie dar am auzit ca algele te impiedica sa te bucuri de baie in mare.
As vrea sa stiu daca ati fost auzit si voi cum sta treaba,ca numai pentru soare nu ma duc, tine mai bine si e mai sanatos, bronzul de aici de la munte.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Eu plec luni la mare.
Nu cred ca sunt anul asta mai multe alge decat in anii trecuti, ziaristii astia sunt disperati sa faca din tantar brontozaur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Cand aratau la TV saptamana trecuta cate tone de alge strang de pe plaja, eu eram la Constanta si am mers la plaja in Mamaia si nu erau alge....duminica au fost cateva pt ca venea furtuna. Eu am auzit ca doar plajele din sud sunt invadate de alge....

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Cici, uite aici gasesti data actulaizate pentru fiecare plaja de pe litoral:

http://www.e-transport.ro/STAREA_PLAJELOR_TURISTICE_ALE_LITORALULUI_ROMANESC-news13-i2542-l1.html

ALICe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

aceasi poveste ca si anul trecut...ce ingrozitor e la mare... e plin de alge, de mizerie, de alea-alea...etc. DA' culmea, ca abia am gasit cazare pt august la Mamaia... misterios

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Multumesc mult fetelor!
Sper sa fie bine,ca mi-e un dor de balaceala si de mirosul marii de nu mai pot!
Incepand de joi, sunt la Mamaia, o sa-mi iau tricoul cu sigla "Desprecopii.com" ,asa ca puneti-mi piedica daca sunteti pe plaja!
Va pup!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

distractie placuta CICI; si eu voi fi pe litoral incepand de joi, dar la Eforie Nord!

ALICe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

eu acum am venit de la mare, de la costinesti. alge au fost dar doar dupa o furtuna pe mare, atit.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Fetele......,
Unde va duceti la mare cu copilasii(la cazare ma refer).
Ati gasit ceva convenabil (nu moca) si bun pentru copil?

O zi bunuta.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

noi am fost in costinesti la o pensiune, cu acces nelimitat la bucatarie, curte cu iarba, flori, gratar, umbrelutze si sezlong etc. fetei i-a placut f. mult, ma intreaba si acum cind mai mergem.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by katik

noi am fost in costinesti la o pensiune, cu acces nelimitat la bucatarie, curte cu iarba, flori, gratar, umbrelutze si sezlong etc.

Poti da si tu un nr de tel de acolo? Si dc se poate sa ne spui si cat a costat camera.

briza_marii
poze

Mergi la inceput