la mare ,la soare
Raspunsuri - Pagina 2
katik spune:
quote:
Originally posted by briza_mariiquote:
Originally posted by katik
noi am fost in costinesti la o pensiune, cu acces nelimitat la bucatarie, curte cu iarba, flori, gratar, umbrelutze si sezlong etc.
Poti da si tu un nr de tel de acolo? Si dc se poate sa ne spui si cat a costat camera.
briza_marii
poze
eu am luat de pe net www.roturism.com
fiind inainte de sezon (25-30 iunie) am platit 250.000/pat/zi, doar cazarea, in camera cu trei paturi. singura pb a fost ca pensiunea era un pic departe de mare dar a fost bine totusi, nu ne-a stricat deloc cite o plimbare.
pe site gasesti o gramada de pensiuni cu tot cu date de contact. noi am fost la pensiunea comandor in costinesti.
(sper ca n-o fi considerata reclama, n-a fost o intentie)
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi
crangutalil spune:
Kati, am si eu o intrebare:plec si eu la Costinesti cu copiii si m-ar interesa unde se poate manca, la ce terase, ieftin si bun, sau mai exact bun si proaspat ca n-am curaj sa dau orice la cei mici si la preturi rezonabile.Multumesc.
katik spune:
crengutalil
noi am mincat pe la autoserviri, pe linga radiovacanta, pe cararea aia, sunt vreo trei chiar faine, din pacate nu le stiu dupa nume ci numai dupa localizare
am mai mincat pizza super faina la pizzeria mare, linga locul cu saltele pentru sarit (cind veti ajunge acolo vei sti despre ce vorbesc, mai ales ca mergi cu copiii). nu era mai scumpa decit cea de acasa.
am mai mincat kebap si saorma(acum nu-mi vine cum se scrie corect) la un libanez pe straduta care vine din dreptul politiei catre pizzeria cea mare, cu etaj de care ziceam mai inainte, pe stinga, e singurul cu un sos libanez, o nebunie.
mai este o autosrvire chiar linga plaja, aproape de pizzeria cu pricina, pe faleza.
la restaurante nu prea ne-am avintat din cauza de preturi si copii, care nu au stiut sa stea doua secunde locului (mai ales donsoara).
sper ca ai inteles ceva din explicatii, imi pare rau daca n-am fost foarte clara, repere mai exacte nu stiu sa dau.
sa va distrati fain, sa aveti vreme faina!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi