*Aspirante optimiste >20 Ani ( 119 )*

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Pe mine una ma dor sanii si mi-i simt mai grei fata de cum sunt obisnuita. De sfarcuri nu mai zic. Iar un lucru nou la mine...de obicei(adik mereu) inainte de ciclu ma inteapa ovarul stg, insa acum ma deranjeaza cel drept care a ovulat. Sau poate asa imi doresc eu si psihicul lucreaza. Oricum, la cum sunt eu cred ca imi voi face teste ori pana iese pozitiv sigur ori pana vine CM
Am intrebat pe o dr si pregnylul nu mai poate influenta testul asa ca de maine pana miercuri 3 teste face fataca sanu stau cu indoieli

Visand la un bb...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oana_oana26

maria, poate e un bebic mic in burtica, tin pumnii
daca vrei poti sa faci analiza la sange: BHCG la mat cuza voda, te costa 200 000 si ai rezultatul in 2-3 ore
daca te intereseaza iti spun unde sa te duci

Oana acuma am vazut mesajul tau
DAca poti sa imi spui unde sa ma duc ti-as fi f recunoscatoare
Uite ia o

Visand la un bb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

si eu iti pumnii stransi maria! mai de graba la tine este cu ochisori decat la mine!
saluuut oana! deci si tu esti pe aici cu mine si maria! tu ce mai faci? ce-ai facut acest weekend?

http://tt.lilypie.com/BkOap4.png20/Sack.jpg

IRENE

it's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

sunt, sunt nu ma despart de voi
in weekend -ul asta am incercat din rasputeri sa-mi ocup mintea cu ceva si sa uit ca acum 4 sapt traiam cel mai cumplit cosmar al meu
maine se imlinesc 4 sapt de cand i-am pierdut pe ingerasii mei, nu e zi sa nu ma gandesc la ei, e inca f greu, dar lupt si merg inainte
trebuie sa fiu puternica pentru bebe pe care mi-l vor trimite ingerasii

Mergi la inceput

oana dar la testul de sange iese mai repede decat in cel de urina?
adik daca nu e foarte inaintata sarcinanu poate sa imi dea un rezultat fals negativ? Pentru ca eu nu concep alt rezultat decat cel pozitiv

Visand la un bb...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diaconmaria

quote:
Originally posted by oana_oana26

maria, poate e un bebic mic in burtica, tin pumnii
daca vrei poti sa faci analiza la sange: BHCG la mat cuza voda, te costa 200 000 si ai rezultatul in 2-3 ore
daca te intereseaza iti spun unde sa te duci

Oana acuma am vazut mesajul tau
DAca poti sa imi spui unde sa ma duc ti-as fi f recunoscatoare
Uite ia o

Visand la un bb...

deci, ajungi la metrnitatea cuza voda si mergi la laborator (e cladirea de langa ambulator)si o cauti pe D-na Bulbuc si-i spui despre ce-i vb, ea o sa te trimita jos la o asistenta sa -ti recolteze si sa achit, dupa care ii duci proba inapoi
eu am fost la ora 8 si mi-a dat rez la ora 10
daca nu poti sa astepti, roag-o sa-ti dea nr de tel si o suni (e tare draguta)
eu am facut analiza de 3 ori acolo
e bine de facut la interval de 2 zile pt ca in 48 de ore valoarea se dubleaza si asta iti confirma sau ba o sarcina
te pup si te astept cu vesti bune
Doamne Ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

imi pare asa rau pt pierderea ta oana! dar sa nu uiti ca D-zeu are un scop pt noi toti. de multe ori ma gandesc ca trebuie sa suferim pt a fi fericiti. asa este viata si nu putem fi impotriva vointei lui D-zeu.

http://tt.lilypie.com/BkOap4.png20/Sack.jpg

IRENE

it's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Multumesc frumos Oana!Maine dim la ora 8 ma prezint acolo!
Dar nu are nimic daca il fac inainte de PRESUPUSA sosire a CM?

Visand la un bb...

Mergi la inceput

Asa e Irene, nu mai caut raspunsuri, nu inteleg nimic din toate care mi se intampla dar daca Dumnezeu mi le-a dat inseamna ca trebuie sa le duc
Cu siguranta nu o sa-mi uit copii niciodata si o sa-i iubesc pana la sfrsitul zileleo mele
Sper ca Domnul se va indupleca de durerea noastra si ne va binecuvanta cu un copil

Mergi la inceput

Maria, daca tu crezi ca acolo in burtik e ceva inseamna ca nu te inseli
Eu am simtit ca sunt insarcinata cu multe zile inainte de primul test, stiam deja ca am o fetita si un baiat, nu stiu cum si de unde dar sunt lucruri pe care mamicile le simt
E posibil sa-ti spuna ca e cam devreme, nu stiu ce sa zic de asta, dar ca sa stai linistita du-te totusi
Cu dr tau nu ai vb? Ce zice? Sa mai astepti?

Mergi la inceput