*Aspirante optimiste >20 Ani ( 119 )*

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Underqueen, sa ai parte de o sarcina usoara si de un bebic sanatos.

Dar tot nu ne-ai raspuns, desi am intrebat si eu si Irina (Bitza): de ce v-ati ferit luna asta?

Si care-s amanuntele? Hai, da detalii, vinde "secretul" ca vrem si noi o surpriza de-asta.

In alta ordine de idei: Pt ce invetzi?
Sora ta are dreptate si iti urez succes la invatat desi te compatimesc sincer.
Stiu ce greu e sa invetzi pe canicula... dar mai ales sa te concentrezi cand ai alte ganduri... mai ales ca cele ce le ai tu acum...

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

buna!!!! ce mai faceti fetele????
bafta multa pt cele ce asteapta sa faca teste

te asteptam, 2
Decembrie 2006
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

nu mai e nimeni?
am intrat si eu si voi ati disparut?

te asteptam, 2
Decembrie 2006
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Buna fetelor.....am lipsit si eu o ziii si ce vesti bune am gasit aici
Underqueen FELICITARII SA FII SANATOASA SI SA AI UN BB SANATOS!sa mai lipsesc...?
Noi dupa doua zile super la munte ne-am intors in infernul din Bucuresti dela 23 grade la 34!!
Semne de cm nimic z 30 ii astept in continuare...eu inainte de laparoscopie nu aveam cm-ul la 28 de zile si aveam intarzieri 31-32-33 de zile.Din martie insa am avut numai luna trecuta la 29 de zile.Nici nu mai stiu ce sa cred,numai sani ma dor in rest nici-un alt simptom.
Astept de la voi vesti II
Va pup dulce si sa aveti o saptamana excelenta plina de impliniri!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

corinuk, ce bine imi pare ca nu ti-a venit CM! sper sa fie cu ochisori si la tine, ca si la underqueen!

http://tt.lilypie.com/BkOap4.png20/Sack.jpg

IRENE

it's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Underqueen FELICITARI!!! iti doresc sa ai o sarcina cat mai usoara si un BB sanatos.

Irene eu o tin pe a mea una si buna ca la tine e cu ochisori. De la clostilbegyt nu ti se deregleaza menstruatia(cel putin din cate stiu eu) asa ca incearca sa gandesti pozitiv, adik gandeste ca esti

Visand la un bb...

Mergi la inceput

Irene, stii, eu una nu am fos o fetita rabdatoare si azi dim am facut un test(dupa ce mi-am luat TB,care era 36.9)si a 2-a liniuta se vedea f f pala(dar a vazut-o si sotul, deci nu mi-o imaginez). Testul l-am facut cu 4 zile inainte de CM (testul BARZA se poate face cu 4 zile inainte)dar ma tem sa nu ma insel datorita pregnylului. asa ca eu mai trebuie sa mai stau in suspans vreo 3 zile.

Visand la un bb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

buna si tie maria! iti multumesc ca mi-ai raspuns in legatura cu clostilbegyt-ul ! asa sa fie cum spui tu, dar nu mai am ce face, decat sa astept sa vad ce s-o intampla. deja am 4 teste la activ negative, deci eu ce sa mai cred iubita? deja sansele sunt reduse de gravi, macar daca nu sunt, sa-mi vina mai repede CM! macar stiu o treaba si m-apuc de proiect repede!

http://tt.lilypie.com/BkOap4.png20/Sack.jpg

IRENE

it's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Eu una tin pumnii stransi stransi si sa dea DD sa fie

Visand la un bb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

maria, poate e un bebic mic in burtica, tin pumnii
daca vrei poti sa faci analiza la sange: BHCG la mat cuza voda, te costa 200 000 si ai rezultatul in 2-3 ore
daca te intereseaza iti spun unde sa te duci

Mergi la inceput