Informatii utile Constanta (9)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna dimineata.

Andicu, felicitari pentru bebe Filip si bine ati venit acasa! Sa fiti fericiti alaturi de comoara voastra.

Angelique, lulu77, felicitari pentru bebelusi si va doresc sarcini usoare in continuare!

Va doresc o zi cum va place si pentru toate fetele!

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Filip:" bun venitla malul marii! sa fii sanatos, cuminte mancacios si sa dormi mult, k mine! Abia astept sa ne cunoastem si sa ne imprietenim. cu drag, Darius

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Angeligue: deci tot putzulica a ramas, nu???
Ioana:si noi te pupam.Cornelia ce face, de ce nu mai intra pe aici?

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Lulu si Angelique ce emotionant ca v-ati vazut bebelusii la eco! Mi-ati facut si mie un chef de vazut bebica dar mai am pana pe 18 iulie la eco.Mihaela pe tine te asteptam azi cu vesti!Andicu bine ati venit acasa si cand poti si ai timp te asteptam cu detalii si sfaturi ca in curand multe o sa avem nevoie.Madalina despre banci nimic poate stiu alte fete.Myral30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Mada Cornelia e bine, o sa intre cand va avea timp
Fetelor gravidutelor ma bucur ca sunteti asa de multe pe aici, sper ca si restul fetelelor de aici sa va calce pe urme si sa fim un subiect numai de gravidute si mamici de Constanta.
Sarcini usoare va doresc tuturor!

Ioana
poze szeged

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flisa spune:

AngeliquedeS, cred ca esti in al 9-lea cer iar emotiile pe care le traiesti in acele momente... sunt superbe, ceva de nedescris. M-am emotionat f tare citind povestioara ta. Sarcina usoara in continuare!
lulu, in sfarsit intri in concediu! Poti spune ca esti pe ultima suta de metri. Acum e cazul sa te odihnesti si tu ca dupa nastere, mai ales primele saptamani o sa fii cam zombie. Pupici lui bebe Luca.

Filip, bine ai venit si asteptam poze cu tine.

mada, imi pare rau ca nu pot sa te ajut. Din ce auzisem BRD-ul era in top dar acum nu mai stiu. In weekend poate ma intalnesc cu o tipa care lucreaza la banca si iti dau un pm cu date.

Pupici!

Rares
baietelul mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna seara, fetelor! Va multumesc mult de tot pentru aprecieri, asa este, e ceva unic.

Mada, asa e, si dna Ciufu ne-a spus ca e tot putzulica Sa stii ca eu recomand cu incredere CEC-ul pentru credite, dobanda e mica si eu una sunt foarte multumita. Peste 2 saptamani vrem sa facem o cerere de refinantare. Am sa ma ocup de listuta cel mai probabil in week-end

Andicu, bine ai venit!!!! Sa nu ne uiti!!

Pupici,
Angelique 15+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Buna seara!Fetelor l-am vazut pe bebe ,statea picior peste picior ,deci tot nu stim sigur ce este,este un grasun ,are 685 grame .M-a certat doctora ca am luat 2kg,picioarele bustean si tensiunea 14/9.Peste doua saptamani urmeaa sa fac un doppler .Sunt obosita ,va pup noapte buna!

Mihaela 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

E atat de plin de gravidutze aici ca eu desi va citesc zi de zi nu stiu ce sa va scriu. Eu deocamdata nu am nimic bun sa va scriu. Eu fac IAS nr 2 pe 13 iulie si sincer nu prea imi fac sperante. MI-am facut la primul IAS si am stat 3 zile si am zacut dupa ce am aflat rezultatul. Azi am sunat-o pe doctora s-o intreb dc iau ceva de stimulare, dar nu mi-a raspuns. Ma gandesc sa iau eu de capul meu pentru ca e randul lu ovarul operat sa ovuleze si nu prea poate fara ajutor. Nu stiu ce sa fac.

Cristina

Mergi la inceput

Angelique:Si noi tot spre cec ne-am orientat, dar asta dupa ce 2 zile am umblat pe la toate bancile sa fac simulari de credit...

crisis81: La primul IA ai facut stimulare? cu ce? vezi k mai mult de 2-3 luni consecutiv nu sunt recomandate stimularile si mai ales cele puternice.Mai bine dai o fuga pana la cabinet si intrebi daca tot nu iti raspunde dr.la telefon.Una este sa te vada sau macar sa se uite peste fisa ta si alta sa itit spuna asa prin telefon.
Eu am facut vreo 2 luni stimulare cu Clostilbegyt, fara recomandarea medicului si fara monitorizare( imi recomandase doar o luna, spunandu-mi k ele isi fac efectul si in luna urmatoare), dar sincer nu-ti pot recomnada sa ma urmezi. Am avut noroc si nu am avut probleme, dar putea fi rau.Din cate am citit orice stimulare trebuie monitorizata atent iar IA se stabileste in functie de monitorizarea din luna respectiva, nu asa, cu o luna inainte, dupa ovulatia anterioara sau dupa ureche...

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput