Informatii utile Constanta (9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Mamacita: Nu trebuie sa te justifici.....suntem convinse ca ai un program incarcat, deci o scuza . Ma bucur ca ai rezolvat problema tensiunii si Doamne Ajuta sa ramana asa! O sarcina usoara in continuare! Sa stii ca eu una abia astept sa intrii in prenatal....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Buna seara ,

Acum am venit de la echo ...bebe LUCA este ok ,a binevoit sa se intoarca cu capusorul in jos ,are 2.000 grame....maricel !
Si ma "paste" cezariana ...din cauza cordonului ombilical..dar nu-i bai ,asta este.
In rest totul este ok ,toate masuratorile sunt f bune ,am stat 45 minute pe pat la Dna Ciufu .
Maine merg sa fac si vaccinul anti-tetanos .
Analizele de trim III au iesit si ele f bune ,iar tensiune e ok - 10/6 si maxim 12/6 .

Va pupam .....si Andicule ..unde esti ? asteptam vesti si mai ales poze .

32+

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Mamacita intradevar ar trebui sa trateze toti pacientii indiferent de problemele care le avem ,ca nu ni le dorim dar daca asa esti intampinat cel mai bine e sa-ti vezi de drum in alta parte.Ai grija cu tensiunea ca esti la limita ,si eu ma rog sa nu mai creasca.Multa sanatate.

Mihaela 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Neata!!
Am si eu o intrebare "off topic"(rog moderatorii sa ma ierte) si destul de urgenta...La ce banca e cel mai rentabil , in momentul asta sa fac un credit de nevoi personale?? Aveti idee? Am dat pe net sa compar si sa caut, dar nu ma lamuresc astia prea mult cu taxe, comisioane si DAE si nic nu prea pot sa alerg prin toate bancile cu darius in brate, iar Cip vine de la serviciu cam la ora inchderii bancior....Asa k mie imi revina sarcina cautarii. Multumesc anticipat celor care imi vor raspunde.

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Lulu77 felicitari pentru bebe. Mai ai putin si il vezi, ce bine!
Mihaela imi pare rau ca te chinui cu problemele cu tensiunea. Imi pare rau pentru toate fetele, ca vad ca sunt mai multe. Eu de cand ma stiu am avut tensiune mica, si in sarcina la fel.
Legat de fetite, chiar asa. Vreau si eu sa aud mai multe vesti despre fetite, ca baieti avem o gramada. O sa se intoarca roata, o sa aiba ele de ales, bine si asa .
Aveti grija de voi!

Carmen 26+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Neata si multi pupici!
Ce bine ca apar numai vesti bune!
Era cineva ingrijorata de nr. mare de baieti si nr. mic de fete - stai linistita, ca eu ieri am fost la control si erau mai mult fetite pe acolo!
Noi suntem foarte bine, doar ca nu prea reusesc sa dorm bine noaptea. Dar sunt in concediu si recuperez cu somnul de la pranz.

Pupici multi si numai ganduri bune!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor,nu mai aveam rabdare sa va dau vestile! Ieri nu am avut net de aceea nu am scris!

Am fost aseara la ora 7 la eco la doamna dr. Ciufu si am vazut puiutzul, imi era foarte rau cand am mers la cabinet, am facut o cadere de tensiune si ma simteam ca teleghidata, noroc ca eram cu iubitul meu si cabinetul e fff aproape altfel mi-ar fi fost teama sa merg. Insa mi-am revenit complet dupa ce l-am vazut! Am fost foarte multumita de dna dr. Ciufu,am stat o ora pepat la dansa. Creem, inca odata imi pare rau de experienta pe care ai avut-o cu dansa, nu stiu ce s-o fi intamplat...

De data asta dormea bebele era somnoros, tinea manutele lipite sub obrajorul drept, e asa de frumos! Mi-a facut eco morfologic 2D insa doctorita a fost foarte amabila si avea timp si ne-a tinut o ora si ne-a bagat si 4D ca sa il vedem mai bine si ne-a facut si poze 4D si ne-a dat si un CD, toul cu numai 100 RON.

Haideti sa va spun de bebe.Are un nasuc mic si o frunte inalta inalta ca maica-sa Era somnoros, se intorcea numai de pe o parte in alta. La inceput avea picioarele intinse si ne-a aratat putzulica putin apoi a devenit rusinos si si-a strans piciorusele crucis, fetelor, dar va rog sa ma credeti ca si le-apus exact asa cum stau eu, nu crucis clasic turceste ci stranse unul peste celalat, a ramas si doctorita uimita si pe tati l-a umflat si pe el rasul ca imi stie pozitia preferata, nu imi venea sa cred!

Ne-a aratat si a masurat toate oscioarele si toate organele interne, cele doua emisfere cerebrale, diafragma, am vazut talpitzele si manutele si ne-a numarat degetelele, a fost minunat, nici nu pot sa cred ce minune am in burtica. Doctorita a vrut sa ne mai arate odata putzulica si il tot gadila prin burtica mea,insa nu si-a mai desfacut picioarele, dormea bine si tati a spus ca daca doarme ca maica-sa sigur nu il mai urneste nimeni!!! Avem 9,6 cm, suntem mari. Doamne ce senzatie, abia astept ziua de 28 iulie sa mergem iar!

A spus ca placenta e ok, e lipita de partea din spate a uterului, colul e inchis, 3,4 cm,lichid suficient si limpede, deci ne-a puricat rau de tot Nu m-as mai fi dat dusa de acolo, as fi stat sa ma tot uit la el.

Azi am implinit 15 saptamani. Vineri dimineata imi voi face analizele de trimestrul III de sarcina, rubeola si toxoplasmoza pentru ca nu am imunitate, de astea chiar mi-e teama. Acum va pup si fug sa citesc din urma!

Pupici,
Angelique 15+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Va salut fetelor.

Scriu in mare viteza pt ca nu am timp sa respir deocamdata din cauze de bebe! am venit acasa duminica, nasterea a fost ok, conditiile super! suntem bine amandoi si bebe e o minune!
Acum incercam sa ne acomodam unii cu altii, noroc cu bunicile care fac cu randul pe langa noi. Mi-e un pic greu cu alaptatul, ca desi am sanii plini si bebe e un mancacios, vrea laptic din ora-n ora si adoarme prea repede la san, incat n-apuca sa se sature..deci, papa 1/2 ora, somn, dupa 15-30 min se trezeste iar vrea papa si tot asa! ne chinuim sa-l pacalim macar sa manance la 2 ore. Sper sa se regleze cumva, ca sunt cam somnambula..
Poze n-am apucat sa pun, incerc, poate maine...nu promit.Cum am timp sa mai intru, mai dau detalii.
Va pup pe toate si va doresc numai bine!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

ANDICU bine ati venit acasa! Ma bucur ca totul este bine, ca sunteti sanatosi si va doresc sa fiti tot asa in continuare! Abia astept sa vad si poze! Cred ca micul Filip e o scumpete!.
KRIS ma bucur ca bebe e OK! Foarte emotionant ce ne-ai spus, cred ca esti in al noualea cer cand il vezi pe bebe la echo
Iti doresc sarcina usoara in continuare! pe burtik
Mada si Darius

Ioana
poze szeged

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Andicu, bine ati venit acasa si te asteptam cu vesti ,atunci cand poti si ai timp ,stim ca acum ai alte prioritati!

Kriss ,felicitari pentru bebe .Sa fie sanatos si voinic in continuare.

Eu ieri am facut vaccinul ante-tetanos ,sunt ok ,ma asteptam sa doara ,dar e ok .

Sunt foarte obosita ,nu mai pot sa dorm bine noaptea ,nu ma lasa bebe ,ma "suteaza" non-stop.

M-am decis ,de luni intru in concediu ,imi ajunge .

Va pup si va doresc o zi racoroasa ,desi nu prea se anunta asa.

32+

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput